Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tamer']Rauni, dziękuję za tunelowego Drakolota! :D

Mokka, tylko nie mów, że nie ufociłaś welsha, bo następnym razem nie będę trzymać za Was kciuków! :P

Twoje kciuki nic nie pomogły, więc łelsza nie ma :diabloti: .
Niestety, przeszłaś se do A2 i biegałyśmy zbyt blisko siebie, abym mogła Cię pstryknąć. Poza tym byłam w kiepskiej formie zdrowotnej, więc mocno się zaniedbałam w temacie fotek, niestety. Obiecuję, że się poprawię. :lol:

Posted

Coś tam może jeszcze mam, ale nie wiem, kiedy zdążę obrobić :(

Wyniki powinny być niebawem, tzn. dziś lub jutro, bo coś się nie mogę dogadać z excelowskimi plikami, a mało mam czasu na to dogadywanie się.

Posted

Jak zwykle piękne:crazyeye: foty :loveu: robicie.
Dziekuję za zorganizowanie kolejnych zawodów :multi:

Mam pytanko: nie wpadła komuś w obiektyw moja biała sucz, 10 letnia pudlowa, emerytka , mój "czarny koń" ;)

Posted

Paskuda-Bandzior dzieki za pozdrowienia, Bardzo mi było poznać kolejnego agility-Boksia tylko ja nie Monika, a Małgorzata ;)
Na Bandziora polowałam z aparatem, ale był szybszy...
Ech, prawie wcale nie fociłam wściekła na siebie za złe nauczenie się egzaminu (dołożyłam 3b przed tunelem, co nie było łatwe (ale Fufak wykonał) no i za co dostałyśmy DIS...
Chyba wygrałam Konkurs za najgłupsze Dis na tych zawodach....
Organizacja była super, atmosfera jak zwykle też, pogoda dopisała czyli generalnie było bardzo fajnie...

Sajko "najwyższa waga w agility" powaliła mnie na kolana... - mam zdjęcia Twojego Misia - tylko jak bylismy wczoraj u mojej przyjaciółki pod Wrocławiem Blondyn przeżuł mi kable w autku i do domu wróciliśmy ok 21, ja po szybkim szkoleniu w elektryce samochodowej...
Może dziś obrobię to wstawię...
Pozdrawiam
Chi & Bull-Box-Banda

Posted

[quote name='IraKa']Tak, tak. Wielkie dzięki. Dobre i jedno:loveu:

Rauni miała ją chyba też wybiegającą z rękawa :razz: Przegapiłaś? :razz:

Moje zdjęcia im dalej, tym gorsze, bo się robiło pod słońce :roll:

Bombowiec

Pyrek (nie zwalił! :crazyeye:)

Lilo

Duchess

Funt

Draka

Salma?

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Ale wam zazdroszcze może kiedyś też się tak pobawie z psem:-) Narazie to tylko tak sobie na ogródku skaczemy:-/
Super fotki ;-)
Gratuluje wyszystkim!! Niestety nawet nie mogłam pojechać pooglądać:-(

Posted

[quote name='CHI']Paskuda-Bandzior dzieki za pozdrowienia, Bardzo mi było poznać kolejnego agility-Boksia
No ja już Fufu widziałam na żywo w zeszłym roku w poznaniu, ale wtedy z perspektywy widza, a nie zawdnika, więc nie mogłam sobie odmówić i musiałam od razu podlecieć w sobotę jak tylko przyjechałyście, żeby Fufaka pogłaskać;) A jak Blondas wyszedł na światło dzienne to zostałam powalona na kolana :loveu:

tylko ja nie Monika, a Małgorzata ;)

A "Monika" to było o innej koleżance,a Was to tylko jako "pani od Fufu" i "CHI z dogomanii" kojarzyłam :oops: Więc miło mi, ja jestem Paula:eviltong: