Jerez Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ojej Sajko, ja to wszystko przeczytałam i rozumiem uwagi i tłumaczenia, i wiem, że po zawodach zawsze są jakieś "ale" i dobrze. Oko sędziego czasem bywa zawodne, bo on jest tylko człowiekiem. Sami sobie kreujemy jakieś poglądy o pracy sędziego i każdy z nas ma prawo do tego. A forum - to słowo tylko i wyłącznie pisane i czasem można inaczej coś zrozumieć niz chciała osoba pisząca. Ech to tyle.... teraz tylko zdjatka mnie interesują! Quote
sic! Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Sajko 4 -mce??nooooo gratulejszons! tym bardziej żałuję, że nie widziałam. Zabierasz go do Bydgoszczy??(no nie bądź taka no! :D ) Quote
Sajko Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ola, chyba jednak autor miał na myśli palisadę:razz: która akurat była pod idealną obserwacją Cavano, biorąc pod uwagę umiejscowienie naszego namiociku i gdzie siedziałyśmy oglądając przebiegi:evil_lol: [quote name='Robull']Sędziowanie palisady zza strefy wejściowej też było "fajne" :) Ciekawe jak on mógł widzieć z tej pozycji strefę zejściową? Quote
Jerez Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Acha, no to już wiem, że aparat Mokki jest czarny i robi fantastyczne zdjęcia!!!!!:multi::lol: Quote
Rauni Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Oooo, pyreczek :loveu: Jak słodko łapki nad przeszkodą złożył :) Dzięki Mokka :loveu: A spanielka nikt nie ma? Quote
Marysia_i_gończy Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Rauni napisał(a):A spanielka nikt nie ma? Ja jeszcze mam chyba jakiegoś spanielka, ale na razie nie daję już rady z obróbką... Ale wkleję go... kiedyś... ;) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
LALUNA Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Marysia, Mokka, Jareks dziękuje za uwiecznienie moich psiaków:loveu: Quote
Sajko Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Sic! Bari do Bydgoszczy nie jedzie, bo on już na takie imprezy nie jeździ. Jeździł jakieś 2 lata temu, ale później miał bardzo ciężką babeszjozę, a w wyniku komplikacji po niej zdiagnozowaną w końcu prawidłowo zimą dopiero padaczkę (bo od pierwszych ataków w sierpniu zeszłego roku lekarze nie mogli ustalić czy to padaczka czy nie...). Do Wrocka pojechał na krzywy ryj, bo nie miał z kim zostać w domu (rodzina zrobiła masowy wakacyjny wyjazd;) ). On tylko tak dla rozrywki czasem przyjeżdża, albo np. na superweave czy jak są weterani i molosi z niższymi hopkami:p Quote
Marysia_i_gończy Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Coś mi się udało zwalczyć, to wklejam :) Przy Cirku się spóźniłam :lol: Quote
Robull Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='OlaAB']Robert ale ja nie do Ciebie zadałam to pytanie tylko do Jerez:crazyeye: odpowiadasz za wszystkich?, zresztą jeśli nie zauważyłeś to parę postów wyżej zgodziłam sie z Tobą, ale uogólnianie "pozwala biegać psom i zawodnikom po torze według własnego widzi mi się" u osoby, która nie była na zawodach rodzi moje zdziwienie od kiedy ja jestem "Was"???Przepraszam za błąd - powinno być: Olu i Aniu, mam do Was prośbę... nie łapcie się (i mnie) za słówka, bo rozmowa znów niepotrzebnie zejdzie na boczny tor:mad: Olu, wiem komu zadałaś pytanie i nie odpowiadam za wszystkich, ale pozwoliłem sobie zabrac głos, bo dotyczyło to w jakimś sensie moich wcześniejszych wypowiedzi i dlatego też poprosiłem o zakończenie tej bezsensownej słownej przepychanki. Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Dziękujemy za tyle slicznych Bandzików!!!!:loveu: Prześliczne zdjęcia tylko ja taki ulung przy kładce psuje ujęcia:eviltong: Pogoda rzeczywiście była śliczna, chociaż mój płąskonos dość szybko się męczył, ale jak na jego zdolności to ładnie biegał :cool3: Pierwszy raz byłam na takich "poważnych" i oficjalnych zawodach i bardzo mi się podobało :) Quote
Robull Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Mokka'] Jest wiele cudownych fotek z tych zawodów, ale ta mnie powaliła:lol: Gdyby nie boczek stacjonaty, to dałbym głowę, że fotka jest... do góry nogami ;) :evil_lol: :lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Sajko napisał(a): No i prywaty trochę- zawsze mnie cieszy, jak ludzie na takich imprezach przekonują się, że psy typu Eber, Bandzior, moi czołgisci, staffiki, to nie mordercy co po spuszczeniu ze smyczy lecą ukatrupić co najbliżej. No właśnie! W pełni się zgadzam, ale i tak przy wejściu panie które pilnowały kazały Bnadzikowi kaganiec założyć :-( Co prawda zdjęłam go zaraz po wejściu:evil_lol: Ale Ci co głaskili Bandzika i są z nim w "bliższych" kontaktach wiedzą, że on ludzi kocha :lol: (gorzej z psami:eviltong:). Pozdrowienia dla czołgistów, Eberka, Fuficzki i Blonadasa:loveu: Quote
stereo Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Dzięki za fotki! :loveu: Tylko dlaczgo ja na nich tak debilnie wyglądam? :shake: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 stereo napisał(a):Dzięki za fotki! :loveu: Tylko dlaczgo ja na nich tak debilnie wyglądam? :shake: Miałabym takie samo pytanie:evil_lol: Quote
tamer Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Rauni, dziękuję za tunelowego Drakolota! :D Mokka, tylko nie mów, że nie ufociłaś welsha, bo następnym razem nie będę trzymać za Was kciuków! :P Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ja tylko chciałam wtrącić, że przekleiłam zdjęci Bandziorka tu http://www.agility.fora.pl/viewtopic.php?p=11155#11155 Oczywiście z podaniem autorka i bez żadnych zmian :) Jakby ktos jeszcze miał mojego boksreka uchwyconego w obiektyw to bedę wdzięczna:loveu: Quote
Recommended Posts