Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojej Sajko, ja to wszystko przeczytałam i rozumiem uwagi i tłumaczenia, i wiem, że po zawodach zawsze są jakieś "ale" i dobrze. Oko sędziego czasem bywa zawodne, bo on jest tylko człowiekiem. Sami sobie kreujemy jakieś poglądy o pracy sędziego i każdy z nas ma prawo do tego. A forum - to słowo tylko i wyłącznie pisane i czasem można inaczej coś zrozumieć niz chciała osoba pisząca. Ech to tyle....
teraz tylko zdjatka mnie interesują!

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola, chyba jednak autor miał na myśli palisadę:razz: która akurat była pod idealną obserwacją Cavano, biorąc pod uwagę umiejscowienie naszego namiociku i gdzie siedziałyśmy oglądając przebiegi:evil_lol:

[quote name='Robull']Sędziowanie palisady zza strefy wejściowej też było "fajne" :) Ciekawe jak on mógł widzieć z tej pozycji strefę zejściową?

Posted

Sic! Bari do Bydgoszczy nie jedzie, bo on już na takie imprezy nie jeździ. Jeździł jakieś 2 lata temu, ale później miał bardzo ciężką babeszjozę, a w wyniku komplikacji po niej zdiagnozowaną w końcu prawidłowo zimą dopiero padaczkę (bo od pierwszych ataków w sierpniu zeszłego roku lekarze nie mogli ustalić czy to padaczka czy nie...). Do Wrocka pojechał na krzywy ryj, bo nie miał z kim zostać w domu (rodzina zrobiła masowy wakacyjny wyjazd;) ). On tylko tak dla rozrywki czasem przyjeżdża, albo np. na superweave czy jak są weterani i molosi z niższymi hopkami:p

Posted

[quote name='OlaAB']Robert ale ja nie do Ciebie zadałam to pytanie tylko do Jerez:crazyeye:

odpowiadasz za wszystkich?, zresztą jeśli nie zauważyłeś to parę postów wyżej zgodziłam sie z Tobą, ale uogólnianie "pozwala biegać psom i zawodnikom po torze według własnego widzi mi się" u osoby, która nie była na zawodach rodzi moje zdziwienie

od kiedy ja jestem "Was"???Przepraszam za błąd - powinno być:
Olu i Aniu, mam do Was prośbę... nie łapcie się (i mnie) za słówka, bo rozmowa znów niepotrzebnie zejdzie na boczny tor:mad:
Olu, wiem komu zadałaś pytanie i nie odpowiadam za wszystkich, ale pozwoliłem sobie zabrac głos, bo dotyczyło to w jakimś sensie moich wcześniejszych wypowiedzi i dlatego też poprosiłem o zakończenie tej bezsensownej słownej przepychanki.

Posted

Dziękujemy za tyle slicznych Bandzików!!!!:loveu: Prześliczne zdjęcia tylko ja taki ulung przy kładce psuje ujęcia:eviltong:
Pogoda rzeczywiście była śliczna, chociaż mój płąskonos dość szybko się męczył, ale jak na jego zdolności to ładnie biegał :cool3:
Pierwszy raz byłam na takich "poważnych" i oficjalnych zawodach i bardzo mi się podobało :)

Posted

[quote name='Mokka']
Jest wiele cudownych fotek z tych zawodów, ale ta mnie powaliła:lol:
Gdyby nie boczek stacjonaty, to dałbym głowę, że fotka jest... do góry nogami ;) :evil_lol: :lol:

Posted

Sajko napisał(a):

No i prywaty trochę- zawsze mnie cieszy, jak ludzie na takich imprezach przekonują się, że psy typu Eber, Bandzior, moi czołgisci, staffiki, to nie mordercy co po spuszczeniu ze smyczy lecą ukatrupić co najbliżej.

No właśnie! W pełni się zgadzam, ale i tak przy wejściu panie które pilnowały kazały Bnadzikowi kaganiec założyć :-( Co prawda zdjęłam go zaraz po wejściu:evil_lol:
Ale Ci co głaskili Bandzika i są z nim w "bliższych" kontaktach wiedzą, że on ludzi kocha :lol: (gorzej z psami:eviltong:).
Pozdrowienia dla czołgistów, Eberka, Fuficzki i Blonadasa:loveu: