Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jerez']Z tego co czytam, nasuwa mi się jeden wniosek, że to jakieś bardzo dziwne zawody były. Ale zdjątka cudne. Dalej proszę o następne foteczki.Jeśli to przez moje krytyczne posty w stosunku do sędziego, to... bez przesady ;) Zawody były bardzo fajne :) Piękna pogoda i taka sama atmosfera między zawodnikami i kibicami :loveu: Naprawdę fajne torki :) Wyniki drukowane z prędkością światła :) Bardzo sprawne wypisywanie książeczek i kart pracy, a tym samym szybkie zakończenie zawodów i rozdanie nagród :)
No, ale jak powiedziałem, zawsze musi być jakieś "ale"... i tym razem padło na sędziego ;)

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Co do zdjęć - robiłam tylko trochę, bo miałam mało miejsca na karcie no i musiałam mieć mojego killera na oku :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una
Dziękuję za fotkę łaciatej ;) Szkoda ze tak jakos malo twarzowo wyszłam :eviltong:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Mokka hura! Tyle zdjęć!! :loveu: :loveu: :loveu:
Mam nadzieję, że mogę przekleić do Uny galerii? :cool3:

Pozdrawiam
Marysia i Una
Mogiesz, mogiesz :lol:

Posted

Zaraz zaraz Robull, jeśli czytam, że sędzia nie pokazuje dyskawalifikacji, błedów, pozwala biegać psom i zawodnikom po torze według własnego widzi mi się, to to wydaje mi się dziwne na zawodach rangi Mistrzostw Polski. Ja po prostu czegoś tu nie rozumiem. Nie chcę się wypowiadać ostrzej i stawiać wnioski, bo mnie tam nie było, ale czytam to co piszecie.

Jedno mnie zadawala, że atmosfera na zawodach jak zwykle bombowa, no i foteczki superanckie, aż zadroszczę że sama z Cami nie wystartowałam.

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Mokka, ale przypyrczyłaś:multi: Dziekuję

Nie syćkie Twoje :lol: .
Akurat te przed/po skoczki fociła koleżanka Sajko. Jej podziękuj :lol: .

Posted

Jerez napisał(a):
Cudnie wygląda ten piesek. Jak się nazywa? Nie znam jeszcze wszystkich.

To som pyrki, czyli owczarki pirenejskie - jedna to Oxa Magdy Domańskiej, a drugiego nie znam, oba biegały poza konkurencją.