Robull Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Jerez']Z tego co czytam, nasuwa mi się jeden wniosek, że to jakieś bardzo dziwne zawody były. Ale zdjątka cudne. Dalej proszę o następne foteczki.Jeśli to przez moje krytyczne posty w stosunku do sędziego, to... bez przesady ;) Zawody były bardzo fajne :) Piękna pogoda i taka sama atmosfera między zawodnikami i kibicami :loveu: Naprawdę fajne torki :) Wyniki drukowane z prędkością światła :) Bardzo sprawne wypisywanie książeczek i kart pracy, a tym samym szybkie zakończenie zawodów i rozdanie nagród :) No, ale jak powiedziałem, zawsze musi być jakieś "ale"... i tym razem padło na sędziego ;) Quote
Ania i Salma Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Co do zdjęć - robiłam tylko trochę, bo miałam mało miejsca na karcie no i musiałam mieć mojego killera na oku :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Dziękuję za fotkę łaciatej ;) Szkoda ze tak jakos malo twarzowo wyszłam :eviltong: Quote
Mokka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 A teraz zeróweczki ufocone przez Sajko Quote
AniaP Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Mokka, Ty to zawsze o nas pamiętasz. :multi: Dzięki za śliczne zdjęcia malucha. :buzi: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Mokka hura! Tyle zdjęć!! :loveu: :loveu: :loveu: Mam nadzieję, że mogę przekleić do Uny galerii? :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Mokka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Mokka hura! Tyle zdjęć!! :loveu: :loveu: :loveu: Mam nadzieję, że mogę przekleić do Uny galerii? :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Mogiesz, mogiesz :lol: Quote
FikuMiku Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 No dobra dobra... Ile tych zerówek można oglądać...:eviltong: :mad: Openy poprosimy!;) Quote
Magda i Saga Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Mokka, ale przypyrczyłaś:multi: Dziekuję Quote
Jerez Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Zaraz zaraz Robull, jeśli czytam, że sędzia nie pokazuje dyskawalifikacji, błedów, pozwala biegać psom i zawodnikom po torze według własnego widzi mi się, to to wydaje mi się dziwne na zawodach rangi Mistrzostw Polski. Ja po prostu czegoś tu nie rozumiem. Nie chcę się wypowiadać ostrzej i stawiać wnioski, bo mnie tam nie było, ale czytam to co piszecie. Jedno mnie zadawala, że atmosfera na zawodach jak zwykle bombowa, no i foteczki superanckie, aż zadroszczę że sama z Cami nie wystartowałam. Quote
Jerez Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Mokka'] Cudnie wygląda ten piesek. Jak się nazywa? Nie znam jeszcze wszystkich. Quote
LALUNA Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 No i jak zwyklę najbardziej profesjonali i niezawodni okazali sie fotografowie. Cudne foty:lol: Quote
OlaAB Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Jerez napisał(a):pozwala biegać psom i zawodnikom po torze według własnego widzi mi się, a w którym miejscu to wyczytałaś??:crazyeye: Quote
Mokka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Magda i Saga napisał(a):Mokka, ale przypyrczyłaś:multi: Dziekuję Nie syćkie Twoje :lol: . Akurat te przed/po skoczki fociła koleżanka Sajko. Jej podziękuj :lol: . Quote
Mokka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Jerez napisał(a):Cudnie wygląda ten piesek. Jak się nazywa? Nie znam jeszcze wszystkich. To som pyrki, czyli owczarki pirenejskie - jedna to Oxa Magdy Domańskiej, a drugiego nie znam, oba biegały poza konkurencją. Quote
Recommended Posts