edzia.71 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Romka napisał(a):Miałam telefon w sprawie Klary pan z okolic Łasku...chciał Klarę do kojca...maskara jakaś... Se chyba w końcu pozwolenie na broń wyrobię czy cuś podobnego.:snipersm: Aniu dziekujemy:buzi: Quote
edzia.71 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Klara jest już po szczepieniu. Ładnie przybrała na wadze. Wazy 6,45. Kawał dziewczynki. Mamonabank dzięki;) Quote
edzia.71 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Dziś mija miesiąc jak Klara jest u nas. Tak długo nie był żaden psiak. Cisza, głucho, żadnych telefonów.:-( Quote
edzia.71 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Mła jest na FB i zero telefonów.:mad: Quote
AniaiJanek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Edzia, Klara w 'wydarzeniach' na fb jest od wczoraj. zanim się porozsyła i trafi do ludzi to parę dni trzeba poczekać. Quote
AniaiJanek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 http://www.facebook.com/event.php?ei...01272743216286 Paula, weź udział w wydarzeniu i roześlij, prosze, dalej :) Quote
Paula03 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Wzięłam udział ;) A jak się rozsyła dalej? Quote
AniaiJanek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Jak wziełaś udział i w to klikniesz to jest 'zaproś znajomych' i wyślij wszystkim znajomym i poproś by rozesłali dalej :) Quote
edzia.71 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 AniaiJanek napisał(a):Edzia, Klara w 'wydarzeniach' na fb jest od wczoraj. zanim się porozsyła i trafi do ludzi to parę dni trzeba poczekać. Bardzo Ci Aniu dziekuje. :loveu: Nie wiem jak to działa wiec będe czekać cierpliwie . Quote
Romka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Edzia ,przypomnij mi jutro mam szeleczki dla Klary...śliczne,czerwone... Quote
edzia.71 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Romka napisał(a):Edzia ,przypomnij mi jutro mam szeleczki dla Klary...śliczne,czerwone... Szeleczki cudne ale Nasz wielkolud się nie mieści w nic. Kawał baby z niej się robi.:evil_lol: Quote
mamanabank Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Nie, no nie może tak być! Klarze szelki są potrzebne, wnioskuję, żeby kupić, specjalnie dla niej, na miarę, z kasy wspólnej. Quote
Marycha35 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 o cholera, dziewczynki, łudziłam się, że sunia już w domku swoim....:( a ona takie cudo, eeeej ludziska, do roboty, nie widzicie co tracicie????? Quote
Romka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 mamanabank napisał(a):Nie, no nie może tak być! Klarze szelki są potrzebne, wnioskuję, żeby kupić, specjalnie dla niej, na miarę, z kasy wspólnej. Ja jestem za,a szeleczki Klary(te czerwone ode mnie)są u Perdusi...ciekawe jak Feliks w nich wygląda?EDZIA TO KUP KLARZE SZELECZKI! Quote
Paula03 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Dziewczyny,a te szeleczki czarno żółte co wam dałam? Chyba były dobre, bo nawet Kati się mieściła. Quote
Romka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Paula03 napisał(a):Dziewczyny,a te szeleczki czarno żółte co wam dałam? Chyba były dobre, bo nawet Kati się mieściła. Paula czy one są w moim plecaku czy u dziewczyn Edzi i Kajki?Ja nie pamiętam tych szeleczek... Quote
edzia.71 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Romka napisał(a):Ja jestem za,a szeleczki Klary(te czerwone ode mnie)są u Perdusi...ciekawe jak Feliks w nich wygląda?EDZIA TO KUP KLARZE SZELECZKI! Romciu Feluś dostał szeleczki te milutkie moro .Dziś w torbie ze smyczkami znalazła Kaja szeleczki zielone od Argusiowej. W końcu dziewczynka się nie dusi. U mnie są pozostałe tj. różowe( Perdusia nie wzięła - rzecz zrozumiała - Feluś w diamentowych szeleczkach. Po co rozwściekać chłopaka Znowu by kogos capnął. )sa tez żółte i te ostatnie czerwone. Quote
Paula03 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Romka napisał(a):Paula czy one są w moim plecaku czy u dziewczyn Edzi i Kajki?Ja nie pamiętam tych szeleczek... U dziewczyn, dałam im ostatnio i Klara w nich chodziła. Quote
edzia.71 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Paula03 napisał(a):U dziewczyn, dałam im ostatnio i Klara w nich chodziła. Tak gwiazda w nich parę razy wyszła ale ona rośnie jak na drożdżach. Przez niecałe dwa tygodnie przybrała na wadze 1,70 a cienka jest jak była, tylko nabiera pięknych kształtów;) Quote
Paula03 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 edzia.71 napisał(a):Tak gwiazda w nich parę razy wyszła ale ona rośnie jak na drożdżach. Przez niecałe dwa tygodnie przybrała na wadze 1,70 a cienka jest jak była, tylko nabiera pięknych kształtów;) Wyrosła z nich? Nie możliwe, ona nawet na Kati były dobre ;) Quote
Romka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 edzia.71 napisał(a):Romciu Feluś dostał szeleczki te milutkie moro .Dziś w torbie ze smyczkami znalazła Kaja szeleczki zielone od Argusiowej. W końcu dziewczynka się nie dusi. U mnie są pozostałe tj. różowe( Perdusia nie wzięła - rzecz zrozumiała - Feluś w diamentowych szeleczkach. Po co rozwściekać chłopaka Znowu by kogos capnął. )sa tez żółte i te ostatnie czerwone. No to trzymajcie,jak będą nowe szczeniaki...;) Quote
edzia.71 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 I nic , kompletna cisza :angryy::angryy: Quote
edzia.71 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 edzia.71 napisał(a):I nic , kompletna cisza :angryy::angryy: Był, był telefon. Nie chce nic mówić , żeby nie zapeszyć. Intuicja mnie jeszcze nigdy nie zawiodła. Czuje, że to jest to wymarzony dom. Napisze tylko - Zduńska Wola - bloki.Trzymajcie kciuki:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts