Yakubbo Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Witam wsyztkich odwiedzajacych... w świątecznej atmosferze :D Hehe Normalnie musze sie pochwalic ze zajaczek sprawl mi ogromna niespodzianke i przyniosl mi.... Aparat Cyfrowy :D:D Hehe wiec juz zaraz wrzuce pierwsze fotki jakie nim zrobilem :D Oczywiscie fotki Zuzy i rudzielca :D Ale najpierw musze sie pochwalic aparatem :D Takie wlasnie cudo mam :D Teraz fotek nie zabraknie nigdy :D I nie bede juz uzalezniony od tego czy ktos mi pozyczy aparat czy nie :P Do rzeczy: Hi hi świąteczny piesek :D Świąteczny kotek :D Świąteczny piesek i świąteczny pijany kotek :D Quote
Yakubbo Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Muehehehe :diabloti: Zuza i jej hipnotyzujace oczeta :D Na dzisiaj tyle :D Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hejka !! :multi: śliczna sunia :buzi: i gratulujemy aparatu ;) Quote
Yakubbo Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Aga K napisał(a):Hejka !! :multi: śliczna sunia :buzi: i gratulujemy aparatu ;) Ad1 Witamy rowniez :D Ad2. Dziekujemy i zapraszamy czesciej ;) Ad3. Dziekuje:evil_lol: Diabelkowa co wreszcie co wreszcie? :D Fotki czy aparat? :P Quote
Juszes Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Yakubbo']Witam wsyztkich odwiedzajacych... w świątecznej atmosferze :D Hehe Normalnie musze sie pochwalic ze zajaczek sprawl mi ogromna niespodzianke i przyniosl mi.... Aparat Cyfrowy :D:D Hehe wiec juz zaraz wrzuce pierwsze fotki jakie nim zrobilem :D Oczywiscie fotki Zuzy i rudzielca :D Ale najpierw musze sie pochwalic aparatem :D Takie wlasnie cudo mam :D Teraz fotek nie zabraknie nigdy :D I nie bede juz uzalezniony od tego czy ktos mi pozyczy aparat czy nie :P Do rzeczy: Hi hi świąteczny piesek :D Świąteczny kotek :D Świąteczny piesek i świąteczny pijany kotek :D Gratuluje aparatu :) A fotki sliczne... do twarzy im w tych wstązeczkach :loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 O, co ja widzę, dorobiliście się aparatu :cool3: Pierwsze fotki a ja już zazdroszczę :loveu: Mój zgred takich ładnych dla mnie nie zrobi :mad: Quote
Yakubbo Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Musze sie pochwalic jakiego mam kota :D Moj kot oglada telewizje :crazyeye: Patrzcie: A za chwile fotki Zuzy ;) Quote
Yakubbo Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Fotki sa ale ludzi cos malo :P No ale nic :eviltong: Zuza cos focha wczoraj strzelila i sie odwracala od aparatu :eviltong: Quote
Yakubbo Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Jeszcze kilka z dzisiaj ;) Troche mi nie wyszly no ale co tam, dopiero sie ucze :D Muehehe na tym zdjeciu wyglada jakby sie cos palilo :P Narazie na lye ;) Over Quote
diabelkowa Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 noo wrezszcie bedziesz teraz dawac w miare regularnie fotki:) swoja droga nie wiedzialam ze Ryzy oglada telewizje, uwazaj zebys go nie przylapal na jakis nieprzyzwoitych rozowych kanalach ;) Quote
Yakubbo Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 U mnie na kablowce nie ma takich kanalow :P Quote
Yakubbo Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Eeee... nikt nas nie odwiedza.... :( Quote
diabelkowa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 jak nie jak tak ? :PPP wklej swoje nagie zdjecia na pewno bedzie duzo odwiedziajacych ;) Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 No nie dziwne że tak się gapi skoro w TV taka ponetna kocica jest :cool3: Zuza to typowy kropek :evil_lol: Moja krówa też ucieka łbem od aparatu :mad: [quote name='diabelkowa']jak nie jak tak ? :PPP wklej swoje nagie zdjecia na pewno bedzie duzo odwiedziajacych ;)Popieram! :multi: :evil_lol: Quote
Yakubbo Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 O_o :crazyeye: Ja swoich nagich fotek nie wstawie :P Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Yakubbo napisał(a):O_o :crazyeye: Ja swoich nagich fotek nie wstawie :PSzkoda.. :grin: Skoro nie chcesz miec odwiedzajcych... :eviltong: Quote
Madzika Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Moze byś tu p[ozamiatał bo ciut Ci sie Galeria zakurzyła:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Kuba i będzie cos z tymi fotkami? :eviltong: :evil_lol: Czy Zuza też jest taka chuda w uszach że każda obroża, bez względu na zacisnięcie, zlezie jej z szyi gdy ona tego zapragnie? :lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Halo halo, czas obudzić się i dać znak zycia :cool3: Quote
Yakubbo Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Kuba umarl. Spalili go i prochy rozrzucili gdziieeeeees tam :eviltong: Quote
Yakubbo Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Prawdopodonie na lenia ale nie ejst to jeszcze naukowo potwierdzone :P Quote
Recommended Posts