diabelkowa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 a gdzie jej jedna lape urwalo ? :P zroob tez zdjecie mojemu szczuurowi ulubionemu :DD i rudzielcowi :))) Kuba policz wszystkie latki zuzy :D Quote
Yakubbo Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 No to na dzisiaj tyle fotek Zuzy, Rudzielca i szczurka :) Heh Zuza sie fochala i nie chciala fotek :P Rudzielec caly czas gdzies uciekal, po scianach skakal, tylko biedny szczurek uciekinier siedzial w akwarium i musial dac sie sfotografowac :D:D:D Hehe jutro postaram sie kolejana porcje fotek podrzucic :P Komentarze mile widziane Quote
nomu Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='Yakubbo'] Kto uszko podgryzł ? :lol: Quote
Yakubbo Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 W schronisku tak znacza koty ze byly sterylizowane/kastrowane :) A rudy jest ze schroniska :) Quote
Ola&Kora Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Piękności :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wiem, mam skleroze, wiec musze sie spytać, jak się wabi kiciuś... :oops: :oops: Quote
Yakubbo Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 No i tu jest problem bo w koncu nie wiadomo jak ma na imie:P Rodzice sie upierali przy jakims imieniu (nie pamietam jakim) a ja chcialem zeby to byl garfield ;] w koncu wszyscy mu mowia: Rudy, Rudzielec, Ryszawy :D Quote
diabelkowa Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 hehe daj foty z imprezy andrzejkowej :DDD Quote
diabelkowa Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 dawaj te nowe foty co ci sie gniota w aparacie :P Quote
Yakubbo Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Nie bedzie nowych fot bo nik nas nie odwiedza :P Quote
Madzika Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 odiwedy a co mam pisac to co kaska foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
diabelkowa Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 bez laski :P sama wstawie nowe foty :P mam wszystko robic za ciebie pfff :P tu Yakubbo ze swoja dziewczyna hehe kubek nie wkurzaj sie za to zdjecie ale to moje ulubione :P a tu andrzejki ;]] i lanie wosku :) Quote
Yakubbo Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Ty masz szczescie ze dzisiaj jest 18 ;] Jak by byl inny dzien to by byl [SIZE="7"]<FOCH> :D Ale taki wieeeelki i cewrony :P No co jestem fotogeniczny nie? :P Quote
diabelkowa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 nie bardziej niz ja jestes fotogeniczny Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Nie bedzie nowych fot bo nik nas nie odwiedza :P Ja was odwiedzam :evil_lol:. A galerię się robi żeby wstawiać zdjęcia a nie rozmyślać kto nas odwiedza :evil_lol:. Zapraszamy do nas i życzymy wesołych świąt :razz:. A psiok :loveu:. słodki Mmm. Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 No cześć Kuba :D Foti Zuzy świetne, dziewczynka po prostu wymiata :loveu: A Ciebie coś ostatnio na dgm nie widać :mad: To zdjęcie jest po prostu boskie, świetnie do siebie pasujecie, dwa goopki :lol: :klacz: Quote
Yakubbo Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Hyhy dzieki dzieki ;] Dobra zmobilizowalem sie :D zaraz beda foty :D Ostatnie w tym roku bo musialem oddac aparat a nie wiem kiedy znowu bede miec w rekach cyfrowke... Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Yakubbo napisał(a):Hyhy dzieki dzieki ;] Dobra zmobilizowalem sie :D zaraz beda foty :D Ostatnie w tym roku bo musialem oddac aparat a nie wiem kiedy znowu bede miec w rekach cyfrowke... Ekhm ekhm.... :mad: Quote
diabelkowa Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 haha a ta twoja mobilizacja kuba nie ma co :P Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jemu sie należy lańsko i to nie takie byle jakie... Masz szlaban! :diabloti: Quote
diabelkowa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ja mu chetnie zleje doopsko :DD Kubus wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :******* Kocham Cie :*** :)))) Zdaj ladnie dla mnie maturke i na studia fruuu :))) Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ja tez jestem styczniowy bałwanek :multi: Spóźnione ale szczere życzenia - 100 lat :-P Quote
Recommended Posts