Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to na dzisiaj tyle fotek Zuzy, Rudzielca i szczurka :) Heh Zuza sie fochala i nie chciala fotek :P Rudzielec caly czas gdzies uciekal, po scianach skakal, tylko biedny szczurek uciekinier siedzial w akwarium i musial dac sie sfotografowac :D:D:D Hehe jutro postaram sie kolejana porcje fotek podrzucic :P Komentarze mile widziane

Posted

No i tu jest problem bo w koncu nie wiadomo jak ma na imie:P Rodzice sie upierali przy jakims imieniu (nie pamietam jakim) a ja chcialem zeby to byl garfield ;] w koncu wszyscy mu mowia: Rudy, Rudzielec, Ryszawy :D

Posted

bez laski :P sama wstawie nowe foty :P mam wszystko robic za ciebie pfff :P

tu Yakubbo ze swoja dziewczyna

hehe kubek nie wkurzaj sie za to zdjecie ale to moje ulubione :P

a tu andrzejki ;]]

i lanie wosku :)

Guest Kamcia_14
Posted

Nie bedzie nowych fot bo nik nas nie odwiedza :P

Ja was odwiedzam :evil_lol:. A galerię się robi żeby wstawiać zdjęcia a nie rozmyślać kto nas odwiedza :evil_lol:. Zapraszamy do nas i życzymy wesołych świąt :razz:. A psiok :loveu:. słodki Mmm.

Posted

No cześć Kuba :D
Foti Zuzy świetne, dziewczynka po prostu wymiata :loveu:
A Ciebie coś ostatnio na dgm nie widać :mad:

To zdjęcie jest po prostu boskie, świetnie do siebie pasujecie, dwa goopki :lol:

:klacz:

Posted

Hyhy dzieki dzieki ;] Dobra zmobilizowalem sie :D zaraz beda foty :D Ostatnie w tym roku bo musialem oddac aparat a nie wiem kiedy znowu bede miec w rekach cyfrowke...

Posted

Yakubbo napisał(a):
Hyhy dzieki dzieki ;] Dobra zmobilizowalem sie :D zaraz beda foty :D Ostatnie w tym roku bo musialem oddac aparat a nie wiem kiedy znowu bede miec w rekach cyfrowke...

Ekhm ekhm.... :mad: