diabelkowa Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 phi i tak nic na tym zdjeciu nic nie wyszlo to ja spokojnie dam to twoje :* Quote
Yakubbo Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 diabelkowa napisał(a):phi i tak nic na tym zdjeciu nic nie wyszlo to ja spokojnie dam to twoje :* Ejjjj nieeee :) Nie wyrazam na to zgody :P Prawa autorskie bedziesz musiala zaplacic :D Quote
Yakubbo Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Nowe fotki beda jutro jesli wypad do WPKiW wypali :) Malo osob cos tu zaglada :P A jak zagladaja to sladu nie zostawiaja- kule zrymowalo mi sie :P Quote
Yakubbo Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Jutro beda :D Dzis mnie juz sen zmaga a to tyle roboty przezucic z fona potem na server wrzucic... Ale mam zdjecie zdemolowanej pilki :D Quote
Yakubbo Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Witam z samego rana w poludnie :D Heh oto fotki z wczoraj :P A oto co pozostalo z czerwonej pileczki ;] Naszczescie w zapasie mialem pileczke zielona :D Zdjecie z seri: daj smakolyk :D Tu tez. Tylko tu na Pierwszym planie Logan :) W tle krooffka :P Noop to narazie tyle :D Strasznie duzp tych fotek pstryklem na 4 godzinnym spacerze :D Quote
Ola&Kora Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Eh, skąd ja to znam :evil_lol: Ile Kora w swoim życiu piłeczek zabiła :eviltong: Ale widzę, że dalmatyńczyki tyż mają takie mordercze zapędy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
nomu Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ha to ile piłeczek miesięcznie idzie do kosza ?? :D Quote
Yakubbo Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 nomu napisał(a):Ha to ile piłeczek miesięcznie idzie do kosza ?? :D Pfff duzo :D Zostala mi juz tylko jedna pilka do tenisa:P Nie wiem czym bede grac w przyszlym roku- rakieta i... pileczka do ping-ponga?? :D Quote
:: FiGa :: Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Zuza też potrafi robić piękny bałagan :evil_lol: A "daj smakołyk" = :loveu: Quote
Yakubbo Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Hmm jakies nowe fotki by sie przydaly :P Ale jest problem :P Bo u nas snieg lezy a snieg jest bialy i Zuza tez jest biala :D Nooo i robiac zdjecia moim aparatem z fona bedzie widac tylko kropki :P No zobaczymy moze cos mi sie uda ukulac :D A dzis Zuza miala kompiel :D Jak ona sie boi wody :P jak ognia :P A teraz jest taka czysciutka i pachnaca :D Quote
Ola&Kora Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Hehe no to na fotkach będziemy się bawić w "gdzie jest Zuza" :D:D:D A co kąpieli w wannie to chyba niewiele jest psów które to lubią :eviltong: Ale dziwi mnie że te same psy lubią kąpać się w jeziorze albo co gorsza w jakimś śmierdzącym bagnie :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ojjj co Figa wyrabia jak się ja kąpie... :roll: Nie chcecie tego wiedzieć :lol: A fotki jak najbardziej by tu pasowały :) Quote
zaba14 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 fajna sunia :loveu: i kotek sliczny tylko fotek jakos mało :evil_lol: Quote
Yakubbo Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Tak iwm wiem fotki :oops: Ale taka pogoda jest ze az sie fotek pstrykac nie chce :P A poza tym Kube dopadla grypa- czy tam jakies inne badziewie :P P.S. 10 strona nie wiem jak wy ale ja pije :D :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :cunao: Quote
Ola&Kora Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Zwykle oblewa się stronkę 100, ale co tam. Jak jest okazja to piję :evil_lol: :evil_lol: :drink1: :drink1: :knajpa: :cunao: :beerchug: Quote
:: FiGa :: Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Yakubbo napisał(a):Tak iwm wiem fotki :oops: Ale taka pogoda jest ze az sie fotek pstrykac nie chce :P A poza tym Kube dopadla grypa- czy tam jakies inne badziewie :P P.S. 10 strona nie wiem jak wy ale ja pije :D :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :cunao: Śmiesz twierdzić że przepuścimy jaką kolwiek podobna okazje?? :diabloti: :tort: :tort::tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Yakubbo Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Hehe widzicie jak zaczelem pisc 11 czy 10 tak dzis sie dopiero podnioslem :D Duuuugo mnie nie bylo, ale za to wracam i to z aparatem :D Hehe no to zdjecia beda: Quote
Yakubbo Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 No to narzie na tyle :) Fotki przecietnej jakosci bo robione na szybko w domu... Jutro postaram sie popstrykac cos w plenerze to beda ladniesze :) A teraz podziekowania :D Podziekowania wedruja do kolezanki syntthia za pozyczenie mi aparatu, aby popstrykac fotki na prace semestralna z WOKU a ktory ja wykorzystalem do zrobienia kilku fotek Zuzie, i jeszcze wykorzystam :diabloti: :diabloti: :D Quote
Ola&Kora Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Piękna :loveu: :loveu: :loveu: No to korzystaj z aparatu i zrób mnóstwo zdjęć :p Tak żeby starczyło na kilka(dziesiąt) postów po trzydzieści fotek :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
nomu Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Yakubbo'] Fotki:multi: Taaak my też dziękujemy koleżance :D bez niej nie byłoby co oglądać :] Quote
:: FiGa :: Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 :multi: Zuza ładniejsza niż można to sobie wyobrazić :loveu: Masz jeszcze? :cool3: Quote
Yakubbo Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Taa mam z dzisiaj jak sie w wyrku wylegiwala :) A teraz ide na mini spacerek to moze cos pstrykne :) Dzieki za odwiedzinki :) Quote
Recommended Posts