Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

diabelkowa napisał(a):
phi i tak nic na tym zdjeciu nic nie wyszlo to ja spokojnie dam to twoje :*

Ejjjj nieeee :) Nie wyrazam na to zgody :P Prawa autorskie bedziesz musiala zaplacic :D

Posted

Witam z samego rana w poludnie :D Heh oto fotki z wczoraj :P

A oto co pozostalo z czerwonej pileczki ;]

Naszczescie w zapasie mialem pileczke zielona :D

Zdjecie z seri: daj smakolyk :D

Tu tez. Tylko tu na Pierwszym planie Logan :) W tle krooffka :P

Noop to narazie tyle :D Strasznie duzp tych fotek pstryklem na 4 godzinnym spacerze :D

Posted

Eh, skąd ja to znam :evil_lol: Ile Kora w swoim życiu piłeczek zabiła :eviltong: Ale widzę, że dalmatyńczyki tyż mają takie mordercze zapędy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

nomu napisał(a):
Ha to ile piłeczek miesięcznie idzie do kosza ?? :D

Pfff duzo :D Zostala mi juz tylko jedna pilka do tenisa:P Nie wiem czym bede grac w przyszlym roku- rakieta i... pileczka do ping-ponga?? :D

Posted

Hmm jakies nowe fotki by sie przydaly :P Ale jest problem :P Bo u nas snieg lezy a snieg jest bialy i Zuza tez jest biala :D Nooo i robiac zdjecia moim aparatem z fona bedzie widac tylko kropki :P No zobaczymy moze cos mi sie uda ukulac :D A dzis Zuza miala kompiel :D Jak ona sie boi wody :P jak ognia :P A teraz jest taka czysciutka i pachnaca :D

Posted

Hehe no to na fotkach będziemy się bawić w "gdzie jest Zuza" :D:D:D
A co kąpieli w wannie to chyba niewiele jest psów które to lubią :eviltong: Ale dziwi mnie że te same psy lubią kąpać się w jeziorze albo co gorsza w jakimś śmierdzącym bagnie :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Tak iwm wiem fotki :oops: Ale taka pogoda jest ze az sie fotek pstrykac nie chce :P A poza tym Kube dopadla grypa- czy tam jakies inne badziewie :P

P.S. 10 strona nie wiem jak wy ale ja pije :D :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :cunao:

Posted

Yakubbo napisał(a):
Tak iwm wiem fotki :oops: Ale taka pogoda jest ze az sie fotek pstrykac nie chce :P A poza tym Kube dopadla grypa- czy tam jakies inne badziewie :P

P.S. 10 strona nie wiem jak wy ale ja pije :D :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :cunao:

Śmiesz twierdzić że przepuścimy jaką kolwiek podobna okazje?? :diabloti:

:tort: :tort::tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort:
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

• 2 weeks later...
Posted

No to narzie na tyle :) Fotki przecietnej jakosci bo robione na szybko w domu... Jutro postaram sie popstrykac cos w plenerze to beda ladniesze :) A teraz podziekowania :D Podziekowania wedruja do kolezanki syntthia za pozyczenie mi aparatu, aby popstrykac fotki na prace semestralna z WOKU a ktory ja wykorzystalem do zrobienia kilku fotek Zuzie, i jeszcze wykorzystam :diabloti: :diabloti: :D

Posted

Piękna :loveu: :loveu: :loveu:

No to korzystaj z aparatu i zrób mnóstwo zdjęć :p Tak żeby starczyło na kilka(dziesiąt) postów po trzydzieści fotek :eviltong: :eviltong: :eviltong: