Yakubbo Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Mam nowe fotki :D Mam kilka nowych fotek :D Alejako ze dzis jest juz pozno a ja jutro musze isc do szkoly wstawie je jutro :) Nie narzekajcie ze nie ma fotek bo ja nie mam cyfrowki a moj aparat w fonie robi jakies tak okropne zdjecia ze nie da sie ich na monitorze ogladac... Dlatego korzystam z kazdej okazji, i jesli mam pod reka cyfrowke pstrykam fotki pieskowi ;) no to jutro spodziewac sie nowych zdjec :D Quote
Yakubbo Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Noo to jak wczoraj wieczorem obiecalem wstawiam te kilka fotek Zuzy ktore posiadam ;) Narazie niestety tylko 5 bo wiecej nie mam :( Tak to jest jak sie aparatu nie posiada... No to na tyle. U mnie sa dwa problemy:P Moj pies sie chyba nawet aparatu boi bo co do niej podeszem z cyfrowka to mi uciekala:P A drugi to taki ze nieposiadam cyfrowki... Ale jak dorwe znow jakas cyfrowke to zaraz napstryka kilka nowych fotek :D Quote
Juszes Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ojj piękne fotki :*** CZEKAM NA WIĘCEJ! ;-) Quote
:: FiGa :: Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 MOje kochane krowie śliczności :loveu: Zuza jest świetnie ubarwiona :cool3: Na tyłku ją wysypało obficie :D:D:D:D:D Quote
haska_12 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Piękna dalmatynka :evil_lol: :loveu: :evil_lol: Dobrze, że ominęłam tylko 3 strony :) Prosimy o więcej fotek :modla: ( ich nigdy za wiele ;)) Quote
Yakubbo Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Wiatm po dlugiej nieobecnosci :) Dobra wiadomosc mam 3 slownie trzy nowe fotki z Zuza :) Eh niestety tylko z telefonu i jakosc jest... niezadowalajaca :P Ahh te foioletowe niebo jak w Lostach :P Te troche ciemne, ale tak Zuza byczyla sie jak byla u mojej babci :) Najlepsze jest to ze jak byl obiad to dziwnym trafemzawsze cos ze stolu musialo spasc :P Zuza na tych "wczasach" przytyla chyba ze 2 kg :P Hy hy no i ostatnie... Ja z Malenstwem - wystawa psow w Swietochlowicach - w sumie przy mnie to on nie jest az tak duzy :P Quote
:: FiGa :: Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Witajcie:multi: No nareszcie coś tu ruszyło, ale niebardzo widzę :mad: Zuzynka śliczna :loveu: Ale właścicieli ma strasznie leniwych :shake: Pomyślałby kto że nam 3 fotki wystarczą :shake: Quote
MoniŚ Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Śliczna sunia! :loveu: Wygłaszcz ją odemnie :) . Quote
diabelkowa Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 jak sie ma 190 cm to sie nie dziw ze malenstwo przy tobie nie wyglada na takie duze ;]] Quote
Yakubbo Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Tylko 3 bo zeby moim telefonem zrobic zdjecie to musza byc idealne warunki pogodowe bo inaczej to wychodza jakies dziwactwa :P A teraz nie ma dobrych warunkow:P Jak mi kto pozyczy cyfrowke to narobie 1000 zdjec i wstawie tu :D Psina wyglaskana ;) Quote
Yakubbo Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Dobra cos jeszcze wygrzebalem :D Zuza przyglada sie jak mlodziezy sie bawi:) Wskoczyla bym tam tez ale kule boje sie wody :P Ojjoj uwazaj tu jest z gorki... Zaraz spadne :P Tu Zuza z Loganem i z kochana Diabelkowa :buzi: Quote
Yakubbo Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 No jeszcze dwi foteczki, ktore Diabelkowa mi przeslala :D Pstrykaj juz te zdjecie i dawaj te ciacho co w rece masz :D peace Quote
cuciola Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 ale sliczna! jak zajrzysz do naszej galerii (adres w podpisie) to tez dalam jedna fotke dalmatynka cioci z brazowymi latkami :) Quote
:: FiGa :: Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Ale jestem bosska, ale jestem bosska :loveu: Quote
Yakubbo Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Hihi dzieki za odwiedziny. Potem moze jeszcze cos wrzuce jak na spacerku cos pstrykne <- maslo maslane :P Quote
g_o_n_i_a Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Wcale na te 10 lat nie wygląda. ;) Śliczna mordka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Yakubbo Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Wcale na te 10 lat nie wygląda. ;) Śliczna mordka:loveu: :loveu: :loveu: Dzieki :) Staram sie zeby dobrze wygladala :D Kolejna porcja zdjec :D Zdjecia zrobione w domu: A to sesja na spacerku, w tle moje piekne miasto Chorzow... Przyjaciel Zuzy, ktory w nocy poczul smak wolnosci uciekajac z akwarium i chwoajac sie w drukarce :P Quote
Ola&Kora Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Cudowna sunia :loveu: :loveu: :loveu: Kocham dalmatyńczyki :loveu: :loveu: :loveu: Czekam na więcej fotek!!! ;) Choćby z telefonu, byleby jakieś były ;) Quote
Ola&Kora Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 OOO jak szybko siem foteczki pojawiły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pewnie w tym samym czasie pisaliśmy posty :eviltong: No ale ja siem bardzo ciesze! Zuza jest śliczna!!! Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Zuza kochana, A szczurek mały spryciaż :evil_lol: Quote
Yakubbo Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Ola&Kora napisał(a):OOO jak szybko siem foteczki pojawiły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pewnie w tym samym czasie pisaliśmy posty :eviltong: No ale ja siem bardzo ciesze! Zuza jest śliczna!!! Dzieki :) No musielismy razem pisac :) P.S. fajny podpis :) :: FiGa :: napisał(a):Zuza kochana, A szczurek mały spryciaż Kule spryciaz jakich malo, dosc wysokie akwarium mam i myslem ze nie wyskoczy z niego, a jednak :P Musze juz myslec nad jakims zadaszeniem:P Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 MOje koszki też wyskakiwaly z akwarium, a o skakaniu po pulkach nie wspominając :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Yakubbo napisał(a): P.S. fajny podpis :) Dziemkujem :p Pozdrów Zuzę i ucałuj ją w nochalek :eviltong: Quote
diabelkowa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 he he budzisz sie rano a w twojej drukarce : skarpetka zamordowana z premedytacja i zwleczona do skrytki, pelno papierkow(jakbys w pore je do hasioka wywalil to bys nie znalazl ich w drukarce) i wesoly szczesliwy szczur :P (ma on w ogole jakies imie ?:P ja wymysle :P To bedzie czupak :D) i znajdz jakies koraliki bo jak nie to ja ci jakies dam ;] mysle ze jak bardziej poszukasz to je tez znajdziesz w drukarce:P Quote
Recommended Posts