Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nowe fotki :D Mam kilka nowych fotek :D Alejako ze dzis jest juz pozno a ja jutro musze isc do szkoly wstawie je jutro :) Nie narzekajcie ze nie ma fotek bo ja nie mam cyfrowki a moj aparat w fonie robi jakies tak okropne zdjecia ze nie da sie ich na monitorze ogladac... Dlatego korzystam z kazdej okazji, i jesli mam pod reka cyfrowke pstrykam fotki pieskowi ;) no to jutro spodziewac sie nowych zdjec :D

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noo to jak wczoraj wieczorem obiecalem wstawiam te kilka fotek Zuzy ktore posiadam ;) Narazie niestety tylko 5 bo wiecej nie mam :( Tak to jest jak sie aparatu nie posiada...

No to na tyle. U mnie sa dwa problemy:P Moj pies sie chyba nawet aparatu boi bo co do niej podeszem z cyfrowka to mi uciekala:P A drugi to taki ze nieposiadam cyfrowki... Ale jak dorwe znow jakas cyfrowke to zaraz napstryka kilka nowych fotek :D

• 1 month later...
Posted

Wiatm po dlugiej nieobecnosci :) Dobra wiadomosc mam 3 slownie trzy nowe fotki z Zuza :) Eh niestety tylko z telefonu i jakosc jest... niezadowalajaca :P

Ahh te foioletowe niebo jak w Lostach :P

Te troche ciemne, ale tak Zuza byczyla sie jak byla u mojej babci :) Najlepsze jest to ze jak byl obiad to dziwnym trafemzawsze cos ze stolu musialo spasc :P Zuza na tych "wczasach" przytyla chyba ze 2 kg :P

Hy hy no i ostatnie... Ja z Malenstwem - wystawa psow w Swietochlowicach - w sumie przy mnie to on nie jest az tak duzy :P

Posted

Witajcie:multi:
No nareszcie coś tu ruszyło, ale niebardzo widzę :mad:
Zuzynka śliczna :loveu: Ale właścicieli ma strasznie leniwych :shake: Pomyślałby kto że nam 3 fotki wystarczą :shake:

Posted

Tylko 3 bo zeby moim telefonem zrobic zdjecie to musza byc idealne warunki pogodowe bo inaczej to wychodza jakies dziwactwa :P A teraz nie ma dobrych warunkow:P Jak mi kto pozyczy cyfrowke to narobie 1000 zdjec i wstawie tu :D

Psina wyglaskana ;)

Posted

Dobra cos jeszcze wygrzebalem :D

Zuza przyglada sie jak mlodziezy sie bawi:) Wskoczyla bym tam tez ale kule boje sie wody :P

Ojjoj uwazaj tu jest z gorki... Zaraz spadne :P

Tu Zuza z Loganem i z kochana Diabelkowa :buzi:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Wcale na te 10 lat nie wygląda. ;) Śliczna mordka:loveu: :loveu: :loveu:

Dzieki :) Staram sie zeby dobrze wygladala :D
Kolejna porcja zdjec :D

Zdjecia zrobione w domu:

A to sesja na spacerku, w tle moje piekne miasto Chorzow...

Przyjaciel Zuzy, ktory w nocy poczul smak wolnosci uciekajac z akwarium i chwoajac sie w drukarce :P

Posted

Ola&Kora napisał(a):
OOO jak szybko siem foteczki pojawiły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pewnie w tym samym czasie pisaliśmy posty :eviltong: No ale ja siem bardzo ciesze! Zuza jest śliczna!!!

Dzieki :) No musielismy razem pisac :) P.S. fajny podpis :)

:: FiGa :: napisał(a):
Zuza kochana, A szczurek mały spryciaż

Kule spryciaz jakich malo, dosc wysokie akwarium mam i myslem ze nie wyskoczy z niego, a jednak :P Musze juz myslec nad jakims zadaszeniem:P

Posted

he he budzisz sie rano a w twojej drukarce :
skarpetka zamordowana z premedytacja i zwleczona do skrytki, pelno papierkow(jakbys w pore je do hasioka wywalil to bys nie znalazl ich w drukarce) i wesoly szczesliwy szczur :P (ma on w ogole jakies imie ?:P ja wymysle :P To bedzie czupak :D) i znajdz jakies koraliki bo jak nie to ja ci jakies dam ;] mysle ze jak bardziej poszukasz to je tez znajdziesz w drukarce:P