magda_f Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 Moj dalmatynczyk zjadl dzisiaj zdechlego szczura :cry: Quote
Gosia & c.o. Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 Bleee... Skąd ja to znam, pamiętam jak moja potwora rozgrzebała na działce gniazdo nornic i pożarła je... FUJ!!! To było okropne jak jej ogonki z pyska wystawały... Magda upewnij się czy psiakowi nie zaszkodził ten szczur, bo może być nieciekawie... Quote
magda_f Posted December 10, 2003 Author Posted December 10, 2003 na razie jest ok. Dalam mu profilaktycznie metronidazol... :Dog_run: Quote
Justka&Figa Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Witam! Wtracę małą refleksję, która mi sie narodziła czytając to o szczurze, że dobrze że mój York jest za mały, żeby zjeść takie paskudztwo :)) Quote
eurydyka Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 istnieje ryzyko, ze w kontakcie ze yorka ze szczurem to ten pierwszy moglby zostac pozarty... a najlepiej unikac takich kontaktow moje jamniki probuja upolowac ostatnio kreta, ale chwilowo bezskutecznie Quote
LUSIA188 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 :placz: Mój pies jak był szczeniakiem to zjadł zdechłego gołębia-straszne -tylko pióra trzeszczały w zębach!!!Za nic w świecie nie dał sobie odebrać ani się złapać:-( Wet.powiedział,że to padlinożerca:crazyeye: i,że mu nic nie będzie.I tak też było-ale ile nerwów???:shake: :cool3: Quote
kamilka91 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Moja ciągle zjada różne paskudztwa... A szczególnie lubi jeść żaby (ohyda!), no i uwzięła się na gonienie jeży, ale boi się ich jeść :) na szczęście, bo nie wiem co by z nią było gdyby jakiegoś zjadła... :/ Quote
:: FiGa :: Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ja na szczęście takich problemów z Wredotą nie mam, nigdy nie zbierała świństw, może dlatego że od samego początku jej na to nie pozwalaliśmy. Quote
Recommended Posts