Ashaski Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Justa&Zwierzaki']Boże jaka bieda :-( Ja mogę tylko podnosić watek bo sama tonę w długach :( Jak byłby plakat to bym mogła go powiesić po lecznicach ...[/QUOTE] Mam takowy, napisz mi prosze mejla na pw, to ci wyśle. Quote
Justa&Zwierzaki Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ashaski napisał(a):Mam takowy, napisz mi prosze mejla na pw, to ci wyśle. Tylko czy ja moge prosic w wersji papierowej bo nie mam drukarki :( Na PW podam adres , moze tak byc ... Quote
Ashaski Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Justa&Zwierzaki napisał(a):Tylko czy ja moge prosic w wersji papierowej bo nie mam drukarki :( Na PW podam adres , moze tak byc ... Nie ma sprawy Quote
marta777 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 niestety nie moge w zaden sposob pomoc , tylko podniose Quote
Alter Ego Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Napisalam do jednej z dogomaniaczek z prosba o ogloszenia. Mysle, ze sie tu zjawi i pomoze. A tutaj mozna poprosic o banerek. http://www.dogomania.pl/threads/200785-westie_justa-Darmowa-grafika-na-zam%C3%B3wienie/page7 Bardzo mila i pomocna osoba. Quote
pola53 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Zapiszę wątek. Postaram się pomóc ale na razie stałej zadeklarować nie mogę, choć bardzo bym chciała pomóc wszystkim biedom :(. Quote
lunarmermaid Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Jestem na zaproszenie.Porobię Suzi ogłoszenia.Czy macie gotowy tekst czy coś sklecić? Robię ogłoszenia na takich portalach [FONT=Tahoma]www.ojej.pl[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.animalia.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.vetmozga.com[/FONT] [FONT=Tahoma]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.alegratka.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.mammisia.pl www.najpewniej.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.morusek.pl www.adpedia.pl www.olx.pl www.szybko-sprzedam.pl www.nasza-lista.com www.przygarnijzwierzaka.pl www.owi.pl www.centrumofert.pl www.ofertka.pl www.adin.pl www.adsy.pl www.aukcjezwierzat.pl www.psiamania.pl www.neeon.pl www.zwierzeta.i-bazar.pl www.gablota.pl www.portalogloszen.pl www.kupiepsa.pl www.mamoferte.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.slaskatablica.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Może być? Jeżeli tak to jutro się za nie wezmę.[/FONT] Quote
lunarmermaid Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Nie ma za co.Mam teraz trochę czasu to robię różnym psiakom ogłoszenia. Quote
Zofija Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 lunarmermaid napisał(a):Nie ma za co.Mam teraz trochę czasu to robię różnym psiakom ogłoszenia. bardzo dziękujemy. Naj jakiego maila mogę przesłąć treść do ogłoszeń? Quote
Ashaski Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 mamy banerek dla Suzi: made by westie_justa ;D Quote
Casablanca Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Suzi przypomina mi moją Narinkę...też czarna spanielka w typie :) Niestety nie mogę pomóc, podniosę... Quote
sylwin7 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Casablanca napisał(a):Suzi przypomina mi moją Narinkę...też czarna spanielka w typie :) Niestety nie mogę pomóc, podniosę... Dziękujemy za obecność na wątku. :) Quote
Ulka18 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Cioteczki, a nie myslalyscie o allegro cegielkowym zrobionym przez fundacje? Moze zebralybyscie troche grosza na biedusie. Quote
sylwin7 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 To dobry pomysł Ulka18! :) Co Wy na to? Quote
lunarmermaid Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dostałam tekst do ogłoszeń. Po południu zabieram się do dzieła. Quote
lunarmermaid Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Zrobiłam ogłoszenia Suzi na podanych wyżej portalach.Powklejać linki czy nie trzeba? Quote
Ashaski Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 lunarmermaid napisał(a):Zrobiłam ogłoszenia Suzi na podanych wyżej portalach.Powklejać linki czy nie trzeba? ogromne dzięki, nie musisz ich jednak wklejać tutaj, ważne by były a po adopcji zostały ściągnięte Quote
Ashaski Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Nie mamy jeszcze świeżych wieści z hoteliku, a stzw u którego jest Suzi nic nam nie napisze bo jest zbanowane ;D Quote
Asia & Ginger Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Ulka18 napisał(a):Cioteczki, a nie myslalyscie o allegro cegielkowym zrobionym przez fundacje? Moze zebralybyscie troche grosza na biedusie. Czy Suzinka ma Allegro cegiełkowe? Quote
Zofija Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Asia & Ginger napisał(a):Czy Suzinka ma Allegro cegiełkowe? nie, nie ma Quote
Recommended Posts