Magi Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 czy ktos juz wystawial u Pani Kavcic,jakie Szpice lubi ? dzieki Magi Quote
M&S Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Magi napisał(a):czy ktos juz wystawial u Pani Kavcic,jakie Szpice lubi ? dzieki Magi czy ktoś wystawiał u Tej sędziny? Quote
kingula Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Magi napisał(a):czy ktos juz wystawial u Pani Kavcic,jakie Szpice lubi ? dzieki Magi takie ;) Anatina Samoyeds Quote
M&S Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 miło, że lubi swoje samki, ale ciekawa jestem jak ocenia, na co zwraca uwagę i jaka jest na ringu... Quote
tulasy Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Sędzina sympatyczna - spokojna i uśmiechnięta. Bardzo dokładna, jak trzeba to mierzy psa, zwraca uwagę na ruch psa i szatę Basia Quote
M&S Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 tulasy napisał(a):Sędzina sympatyczna - spokojna i uśmiechnięta. Bardzo dokładna, jak trzeba to mierzy psa, zwraca uwagę na ruch psa i szatę Basia po wynikach z Łodzi, widać że zna się na rzeczy;) A. Quote
Kisses Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Podobnego tematu mi nie znalazło, jak coś to proszę o link Czy ktoś był? Interesuje mnie głównie grupa 8, goldeny :) Ale i każda opinia się przyda. Quote
FLY Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 podniosę, bo też jestem zainteresowana;) Kisses Ty golda masz???:> czy wystawiasz jakiegoś w Rzeszowie może?;) Quote
Kisses Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='FLY']podniosę, bo też jestem zainteresowana;) Kisses Ty golda masz???:> czy wystawiasz jakiegoś w Rzeszowie może?;)[/QUOTE] Gdyby moje plany kilka lat temu się w dobrą stronę potoczyły to bym miała :) Ale mam w Rzeszowie wystawiać, jeszcze nie jestem do końca pewna, czy wyrobie, bo przed goldenem mam jeszcze 3 psy zapisane, więc czekam na plan :D Quote
Kisses Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 W młodzieży, suczke. DONNA DORIA Sen Wiktorii albo drugą suczkę tego samego właściciela, Donna wydaje mi się bardziej przyklejona do swojego pana, druga lepiej biega z innymi, biegałam sobie z nimi w Kielcach ;) Ale imię tej drugiej mi wypadło z głowy zupełnie, jak sobie przypomnę to napisze :D Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Oceniała asty na EDS w tamtym roku. Patrzy na ruch, prezencje, anatomie Quote
Kisses Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 A jak u niej z tempem oceniania? Raczej sprawnie czy powoli? Quote
Foxowa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Po Rzeszowie: miła sędzina, szybko ocenia, dokładna. Pies w szczeniakach był chudszy od Neli i dostał w opisie że za dużo masy, a Nela nic :D:D Świetny opisik dostaliśmy więc ogólnie zadowoleni :) Quote
Recommended Posts