Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj byłam odwiedzic Raptuska i co zastałam?...
Ktoś ukradł mu 3 wielkie głazy z grobu. :roll:
Ile sie namęczyłam, żeby wszystko przywróci do normy.

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj znowu znalazłam w sklepie zoo swietną zabawkę dla Raptusa. Tak fajnie sie kupowało dla niego zabawki, bo on tak okazywał radoś z prezentu jak mało kto. Brakuje mi tego.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

W końcu się doczekałam, znowu widziałam Raptusa we snie. :)
Najpierw śniła mi sie Sonia, taka niegrzeczna, rozbrykana, że po powrocie do domu z radością wtuliłam sie w najgrzeczniejszego psa na świecie - Raptuska :lol:

Posted

Nie wiem, czy koty trafiają do tego samego raju co psy :roll: ale jeśli tak jest to Raptusku zaopiekuj sie Bepą. Wiem, ze nigdy jej nie lubiłeś, ale ona nie ma za Tęczowym Mostem nikogo bliskiego. [']

Posted

Mnie nie było przy wybieraniu szczeniaka, a jak rodzice wrócili z psem do domu tez mnie nie było. Jednak doskonale pamietam (mam ten obraz przed oczami) jak weszłam do domu. W przedpokoju porozkładane gazety (Raptus lał gdzie popadło i w ponadprzeciętnych ilościach :evil_lol: ), rodzice mówią, ze nic nie kupili, a z za rogu wybiega maleństwo. :loveu:
Raptus był bardzo dzielny, nie bał się nowego mieszkania, jedynie nalewki wiszące na wysokości jego głowy zburzyły jego beztroskie zwiedzanie domu, co zakończyło sie groźnym szczekaniem. :evil_lol: Pierwszą noc u mnie przespał spokojnie, nie piszczał za mamusią i rodzeństwem. :)

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj mamy smutną rocznicę :(
To już rok.
Rok odkąd Ciebie nie ma.
W domu rzadko Ciebie wspominamy, ale dla każdego to jest bolesny temat do rozmów. Jednak wszyscy o tobie myślą i pamiętają.
Bardzo mi Ciebie brakuje.

Posted

Wiem Sota, tylko dlaczego to chwilowe rozstanie musi tak boleć. :(

Chociaż ostatnio mniej o tym myślę, czasem mam taką wielka ochotę się do niego przytulić. I ani kot ani następca Raptusa tego mi nie zapewni, bo Raptus był jedyny i wyjątkowy.

Posted

Pytasz czemu chwile rozstania tak muszą boleć.
Tacy już jesteśmy, że kochamy, przyzwyczajamy się do ludzi, zwierząt. Okazujemy swoje uczucia.

Posted

Jak dobrze, ze Raptusek przychodzi do Ciebie we snie...Lazy śniła mi się tylko raz...niedługo po odejściu za TM...to był sen, w ktorym ona zdrowa znowu szalała za kijami...przyszła, żeby powiedzieć, ze Tam jest jej dobrze...

Raptusku liźnij ją ode mnie po tym słodkim pysku (tylko uważaj, bo ona taka wiesz...cnotliwa;))