Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patka, następca będzie, ale tym razem chcę żeby to był w pełni świadomy wybór i troche muszę poczekać. Tylko czy ten świadomy wybór będzie tak samo dobry jak porzednie przypadkowe? :roll: Się okaże :)

A dzisiaj śnił mi się Barnaba ['] pies mojej ciotki, którego kochałam jak swoje, i który odwzajemniał te miłośc naj moje psy.
To już ponad 3 lata, odkąd Barnej jest za TM, też bardzo mi go brakuje - był wyjątkowym psem.

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dla Raptuska, za to ze jest taki wspanialy i przychodzi do Ciebie w esnie... ja ostatnio tez mialam Ernusie w odwiedzinach, cala noc... biegalysmy razem po lesie....

• 3 weeks later...
Posted

Raptusku, kolejne święta bez Ciebie. :(
Dzisiaj znowu mi się śniłeś, ale to nie był wesoły sen - miałam cię uśpić. :(
Czy kiedykolwiek przestanę to tym pamiętać, przestane myśleć, że to my zdecydowaliśmy o Twojej śmierci. :(

• 3 weeks later...
Posted

Na pewno jest mu tam dobrze i nie ma czasu na tęsknotę. :)
Ta w to wierzę i wierzę, ze kiedys się jeszcze spotkamy, nic innego mi nie pozostało, tylko wiara.

ps. przed chwilą Rudy napisał jakąś tajemną wiadomość dla Raptusa, ale potem ją skasował. Tak to jest jak nieletni dostają w swoje łapki klawiaturę. :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

3maj się!!!To przykre,ale cóż niestety tak jest że każdy musi kiedyś umrzeć:lilangel:.Teraz ma wieeeelu przyjaciół a na ciebie patrzy z góry i osłania swoimi łapkami. :dog:+;-)=forever :loveu: Jesteśmy z tobą!!!!!!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Raptusku mam nadzieję, ze dzisiaj się świetnie bawisz, że twoi przyjaciele za TM zrobili ci świetną imprezkę z okazji urodzin. :)

Szkoda, że nie możemy świętować twoich 9 urodzin razem. To pierwsze twoje urodziny za TM :(

Posted

Pańcia nie jest smutna, bo przecież urodziny to czas radości (chociaz w dniu moich urodzin nigdy nie jestem szczęśliwa, bo to w końcu o rok starsza jestem :evil_lol: )

Dzisiaj świętuję Raptuskowe urodziny, chociaż nie tak hucznie jak dawniej i dodatkowo ciesze się z narodzin następczyni (wczoraj urodziły się szczeniaczki, ale dzisiaj sie o tym dowiedziałam - czyz to nie wspaniały prezent!!! :)

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj mija równy rok od dnia, kiedy byłam razem z Raptusem. Rok temu wyjeżdzałam na wakacje i już wiecej go nie widziałam :(
Dokładnie pamietam te ostatnie chwile i chyba nigdy tego nie zapomnę. Wtedy nawet nie przytuliłam sie do Raptuska, bo akurat jadł (co się żadko zdarzało). Pogłaskałam go tylko. :(

Posted

[FONT=Georgia]Serce drży na wspomnienie ostatnich wspólnych chwil.[/FONT] [FONT=Georgia]Czas nie zdoła ich zatrzeć...[/FONT]

[FONT=Georgia]Raptusku[/FONT]

Posted

[FONT="Comic Sans MS"]Mnie na wspomnienie ostatnich wspólnych chwili łzy stają w oczach. Było to dla mnie dramatyczne przeżycie.[/FONT]