Kati Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Patka, następca będzie, ale tym razem chcę żeby to był w pełni świadomy wybór i troche muszę poczekać. Tylko czy ten świadomy wybór będzie tak samo dobry jak porzednie przypadkowe? :roll: Się okaże :) A dzisiaj śnił mi się Barnaba ['] pies mojej ciotki, którego kochałam jak swoje, i który odwzajemniał te miłośc naj moje psy. To już ponad 3 lata, odkąd Barnej jest za TM, też bardzo mi go brakuje - był wyjątkowym psem. Quote
Iri Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dla Raptuska, za to ze jest taki wspanialy i przychodzi do Ciebie w esnie... ja ostatnio tez mialam Ernusie w odwiedzinach, cala noc... biegalysmy razem po lesie.... Quote
Kati Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 To jest wspaniałe - te sny. :) Znowu byłes u mnie. Kocham Cię Raptusku. Quote
Aga76 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 W ten świąteczny czas, pamiętamy, kochamy i tęsknimy jeszcze bardziej... Quote
Kati Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Raptusku, kolejne święta bez Ciebie. :( Dzisiaj znowu mi się śniłeś, ale to nie był wesoły sen - miałam cię uśpić. :( Czy kiedykolwiek przestanę to tym pamiętać, przestane myśleć, że to my zdecydowaliśmy o Twojej śmierci. :( Quote
Iri Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Wesołych Swiat! zycze radosci i duzo slonca ! Raptusiu, Swieczka dla Ciebie, Slonko! Quote
:: FiGa :: Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Raptusku, jak tam Ci jest? Tęsknisz? Co za pytanie.. Jesteś zdrowy? Masz przyjaciół? [`] Quote
Kati Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Na pewno jest mu tam dobrze i nie ma czasu na tęsknotę. :) Ta w to wierzę i wierzę, ze kiedys się jeszcze spotkamy, nic innego mi nie pozostało, tylko wiara. ps. przed chwilą Rudy napisał jakąś tajemną wiadomość dla Raptusa, ale potem ją skasował. Tak to jest jak nieletni dostają w swoje łapki klawiaturę. :evil_lol: Quote
Kati Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Kolejny miesiąc bez Ciebie ... To już 9 miesięcy. Quote
nati-beagle Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 3maj się!!!To przykre,ale cóż niestety tak jest że każdy musi kiedyś umrzeć:lilangel:.Teraz ma wieeeelu przyjaciół a na ciebie patrzy z góry i osłania swoimi łapkami. :dog:+;-)=forever :loveu: Jesteśmy z tobą!!!!!!!!! Quote
Kati Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Raptusku mam nadzieję, ze dzisiaj się świetnie bawisz, że twoi przyjaciele za TM zrobili ci świetną imprezkę z okazji urodzin. :) Szkoda, że nie możemy świętować twoich 9 urodzin razem. To pierwsze twoje urodziny za TM :( Quote
sota36 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Raptuniu wszystkiego cudownego!! Niech Twoja Pani nie bedzie smutna, baw sie dobrze, kochany. Quote
Kati Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Pańcia nie jest smutna, bo przecież urodziny to czas radości (chociaz w dniu moich urodzin nigdy nie jestem szczęśliwa, bo to w końcu o rok starsza jestem :evil_lol: ) Dzisiaj świętuję Raptuskowe urodziny, chociaż nie tak hucznie jak dawniej i dodatkowo ciesze się z narodzin następczyni (wczoraj urodziły się szczeniaczki, ale dzisiaj sie o tym dowiedziałam - czyz to nie wspaniały prezent!!! :) Quote
Kati Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Też tak myślę, ale szczeniaczki mogły poczekać jeden dzień, wtedy swiętowalibycmy podwójne urodziny. :) Quote
Kati Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Dzisiaj mija równy rok od dnia, kiedy byłam razem z Raptusem. Rok temu wyjeżdzałam na wakacje i już wiecej go nie widziałam :( Dokładnie pamietam te ostatnie chwile i chyba nigdy tego nie zapomnę. Wtedy nawet nie przytuliłam sie do Raptuska, bo akurat jadł (co się żadko zdarzało). Pogłaskałam go tylko. :( Quote
Aga76 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [FONT=Georgia]Serce drży na wspomnienie ostatnich wspólnych chwil.[/FONT] [FONT=Georgia]Czas nie zdoła ich zatrzeć...[/FONT] [FONT=Georgia]Raptusku[/FONT] Quote
Agga Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [FONT="Comic Sans MS"]Mnie na wspomnienie ostatnich wspólnych chwili łzy stają w oczach. Było to dla mnie dramatyczne przeżycie.[/FONT] Quote
Recommended Posts