szajbus Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Mnie brakowało wszystkiego. Spacerów, dziamotania, machania ogonkiem ( hahaha Balbinka jak na złośc na uciety, ale za to pieknie kręci kuperkiem) . Nie żaluje, że mam kolejnego, bardzo kochanego dziamota w domu. Raptusku spij spokojnie Quote
Kati Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Ja najwcześniej za ok. pół roku będę miała psa. Ale boję sie tego, tak samo jak bałam się biorąc kota. chociaż wiem, ze bez psa nie da się żyć. Quote
Betbet Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 możemy Cię wszyscy tylko bardzo mocno przytulić. przykro mi Quote
szajbus Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Kati, nie bój sie. To bedzie tak samo mocna miłośc. Inna, ale równie silna. Quote
Aga76 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Kati, każda miłość jest inna, jedyna i najpiękniejsza. Twoje serce pokocha z całych sił,na pewno otworzy się na miłość, tylko mu pozwól, pozwól sercu kochać... Raptusek będzie cię wspierał i dopingował, jemu bardzo zależy na twoim szczęściu i uśmiechu, on wie, że w twoim sercu ma swoje miejsce na zawsze i się nie martwi, że zapomnisz - bo tego nie zrobisz - jego może martwić jedynie twoja samotność i strach przed nową miłością. Warto kochać mimo bólu i niepewności, warto kochać... Quote
Kati Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Dzięki za pocieszenie, Chociaż ja to wszystko wiem, to i tak czyuję się nieswojo. :( Quote
Kati Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Raptusku, ostatnio żadziej do ciebie zagladam, ale znowu jestem chora. :( Jutro trzymaj za mnie łapki i pazurki. :) Quote
szajbus Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 14 lutego jest raz w roku, lecz my możemy przeżywać ten dzień każdego dnia, bo na zawsze pozostałyście w sercach, które nadal biją. Płomień tej miłości nigdy nie zgaśnie. Quote
Kati Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Raptusku, cuż więcej mogę napisać :( Kocham cie i tesknie. ['] Quote
Kati Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Dzisiaj mija pół roku... Pół roku bez psa, bez Raptuska kochanego :( Wiem Raptusku, ze jest ci tam dobrze, ale strasznie za toba tęsknię. Baw się dobrze za TM i nie zapomnij o mnie, bo ja ciebie nigdy nie zapomnę. Mam nadzieję, że masz tam kogoś, kto rzuca ci piłeczki. Quote
Kati Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Ja nigdy nie zapomnę... Mam wątpliwości, czy kiedykolwiek i jakikolwiek inny pies może dorównać Raptusowi. On był tak niesamowicie wyjątkowy, że trudno będzie o lepszego psa. :) Quote
Kati Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Dziękuje wszystkich za pamięć o Raptusku i za odwiedzanie go. :) Quote
cuciola Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 my tez odwiedzimy Raptuska.. Raptusku pobiegaj sobie z Simba.. wpadnij Kati w odwiedzinki bo moj Simba to juz calkiem zakurzony watek Quote
Kati Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 W miarę możliwosci staram się odwiedzać wszystkie pieski, a jeśli do nich nie zagladam to i tak o wszystkich pamiętam. Nasi przyjaciele nie są sami za Tęczowym Mostem. Wszystkie się razem bawią i jest im tam dobrze. Quote
Kati Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Dzisiaj znowu byliśmy razem na spacerku w parku. Byłes taki grzeczny, ze nawet urwana smycz nam nie przeszkadzała, reagowałes na kazde moje słowo. Wspaniały to był sen... Quote
LAZY Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 To piękne, ze On Ci się śni..ja Lazy nie widziałam już dawno... Quote
szarotka11 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Raptusku, odwiedzaj swoją Panią jak najczęściej. Wiem jak to jest wspaniale w takim śnie...Morus mi już pokazał;) Quote
Kati Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Raptusek odwiedza mnie, ale bardzo żadko. Dzisiaj już mi się śnił nowy pies - szczeniak. Quote
Patka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Kati następca to jest to ... Raptusku miłego biegania po zielonych łączkach ... Quote
Recommended Posts