Kati Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Dzisiaj znowu byłam na twoim grobie Raptusku. I znowu zrobiło mi się bardzo smutno. Bardzo mi ciebie brakuje. Kilka dni śniłeś mi się, ale nie widziałam cię, bo śniłes mi się, ze już nie żyłeś. ['] Quote
szajbus Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Pewnego dnia odwiedzi cię we śnie radosny i szczęśliwy, bądź cierpliwa. Quote
Kati Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Wiem Szajbus, nic innego mi nie pozostało, tylko cierpliwie czekać. Quote
Kati Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 5 miesięcy... Juz od 5 miesięcy nie ma Ciebie z nami. Smutno mi i tęsknię za Tobą. Miałam jechać do Ciebie na grób, ale pogoda na to nie pozwala. Czuję się fatalnie, bo zapomniałam, że dzisiaj jest dzień babci (jutro dzień dziadka). Zaraz jadę na cmentarze. Quote
Kati Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Spadł śnieg. Tak bardzo chciałabym wyjść z toba na spacer, znów razem szalelibyśmy na śniegu. Ty zawsze lubiłeś śnieg, chociaż rok temu już nie miełeś na to ochoty, już byłeś chory i wolełeś spać w ciepłym domu. Brakuje mi ciebie, brakuje mi naszych wspólnych spacerów, zabaw... :( Quote
Kati Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Dzisiaj w nocy odwiedził mnie Raptusek :) W końcu się doczekałam :) Poproszę o częstsze odwiedziny. Quote
szajbus Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Raptusku, widzisz jaką radość sprawiłeś swojej pańci? Quote
Kati Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Raptus sprawia mi rados jak tylko spojżę na jego zdjęcie. On miał zawsze taką uśmiechniętą minkę. :) Quote
LAZY Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Oj to prawda, ze jego morda wiecznie uśmiechnieta! Quote
Aga76 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Uśmiechnięty Raptusku, odwiedzaj Kati w pięknych snach... Quote
Kati Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Wczoraj słyszałam Raptusa :) Zresztą czesto słyszę ten dźwięk. On jest bardzo charakterystyczny - drapanie pazurami po meblach. Gdy Raptus spał na plecach i śniło mu się, ze biega (przebierał łapami) tak właśnie hałasował. Nie wiem, czy to tylko złudzenia, czy co innego tak hałasuje, ale brzmiało identycznie. Quote
Aga76 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Raptusek jest blisko Ciebie, i wiernie czuwa... Quote
szajbus Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ja także słyszałam kroczki Psoni, zerwałam sie na równe nogi i zaczęłamjej szukać. Pewnie to był sen, ale nie dam sobie głowy uciąć.Nieważne czy to był sen czy nie. To dowodzi , że one sa przy nas, że czuwają nadal. Quote
Agga Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='LAZY']Do mnie Lazy też nie przychodzi... Do mnie Sara od czas do czasu przyjdzie we śnie.Ciesze się ale wolałabym, żeby była ze mna. Quote
szajbus Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Bawi się z naszymi psinkami, zwiedza najpiękniejsze zakątki TM i spogląda na ciebie z góry. Raputsku, przysnij się twojej paNci Quote
Agga Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Szykują się do wiosny.Sarcia zawsze lubiała leżeć tam gdzie słoneczko świeciło. W domku kładła się w pokoju koło drzwi balkonowych. Quote
Kati Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Raptus tez zawsze wygrzewał się na słońcu. Bardzo lubił leżeć pod drzwiami balkonowymi, a nieraz szedł do innego pokoju i spał na łóżku, bo tam było słońce. :) Dzisiaj znowu śnił mi się pies, wygladał identycznie jak Raptus, ale wiedziałam że to nie on. Quote
Kati Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Czym bardziej myslę o kolejnym psie, tym bardziej brakuje mi Raptusa. Brakuje mi tych naszych długich spacerów po łąkach. Quote
Agga Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Wiesz Kasiu myśląc wciąż o nowym psie( kiedyś nadejdzie ten dzień) wciąż myśle o Sarci. Jak narazie na horyzoncie nie mam wizji psa. Quote
Recommended Posts