Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj z trudem powstrzymałam łzy.
Myślałam, ze to mam juz za sobą, ale jednak sie myliłam.
Przyszedł do mnie 5 letni syn kuzynki i nie wiem co mu się przypomniało, ale smutnym głosem stwierdził, że mu smutno, że Raptus juz nie zyje. :(
Chociaż zawsze bardzo sie bał raptusa :roll: ale kote teraz też sie boi :evil_lol:

Posted

13 miesięcy już mineło. :(
Dzisiaj zauważyłam, ze za kazdym razem jak wracam do domu i zadzwonię dzwonkiem, to czekam na psie szczekanie, a jak nic nie słysze, to od razu sie zastanawiam, czy ktoś w domu jest i mi otworzy. Na szczęście przy drzwiach zawsze wita mnie Ruduś. Wprawdzie nie umie szczekać, ale szczekania niedługo tez sie doczekam. :)

• 2 weeks later...
Posted

Selenne, każdy właściciel psa musi sie z tym liczyć, że jego przyjaciel kiedyś odejdzie, ale nie ma sensu zamartwiać sie tym. Trzeba cieszyć sie chwilą obecną, a nie bardzo odległa przyszłością.

Ja po śmierci Raptusa bardzo bałam sie brać kolejnego zwierzaka, ale teraz cieszę sie, ze mam fajnego kota i wierzę że jeszcze bardzo wiele lat spędzimy razem.

Raptus zachorował na niewydolność nerek. Jest to choroba nieuleczalna, mozna było jedynie wspomagać pracę nerek i czekać na cud. Niestety nie udało sie...
Spędziliśmy razem wspaniałe 8 lat i tylko to jest najważniejsze, te złe wspomnienia też na zawsze zostaną, ale już tak bardzo nie bola.

• 2 weeks later...
Posted

Kati napisał(a):
Raptusku, dziekuję za odwiedziny :loveu:

Powiedz Raptuskowi, zeby pogonil Lazy, bo ona cos się obija! Jedne odwiedziny w ciagu 1,5 roku to troszkę mało...
:mad:

Posted

LAZY napisał(a):
Powiedz Raptuskowi, zeby pogonil Lazy, bo ona cos się obija! Jedne odwiedziny w ciagu 1,5 roku to troszkę mało...
:mad:

Jak tylko przyjdzie, to na pewno mu powiem ;)
Raptus może sie boi, że będę teraz myśleć tylko o nowym psie i o nim zapomnę :oops: ale tak nie będzie.
Raptusku, nie zapomnę o tobie. :loveu: