kalyna Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Paulina czy mi się tylko tak wydaje, czy u każdego widzisz tylko to, że psy są grubiutkie? bo właśnie takie odniosłam wrażenie :) Ehh ktoś musi tego przestrzegać :lol: *** Mnie jakoś pudle nie przekonują :( i nie podoba mi się jak są czesane i golone na wystawę :( ale to tylko moja takie zdanie jest... Quote
mychaaaaa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='kalyna']Paulina czy mi się tylko tak wydaje, czy u każdego widzisz tylko to, że psy są grubiutkie? bo właśnie takie odniosłam wrażenie :) Ehh ktoś musi tego przestrzegać :lol: *** Mnie jakoś pudle nie przekonują :( i nie podoba mi się jak są czesane i golone na wystawę :( ale to tylko moja takie zdanie jest...[/QUOTE] Oooj, nie martw się, dużo osób nie znosi fryzury show u pudli. Dla mnie pudel duży tylko we fryzurze show musi być, te mniejsze natomiast lubię w prostej pudlowej fryzurce. Ja nie widzę wszędzie grubych psów, ale zauważam, że mnóstwo psów jest utuczonych :roll: Quote
kalyna Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='mychaaaaa']Oooj, nie martw się, dużo osób nie znosi fryzury show u pudli. Dla mnie pudel duży tylko we fryzurze show musi być, te mniejsze natomiast lubię w prostej pudlowej fryzurce. Ja nie widzę wszędzie grubych psów, ale zauważam, że mnóstwo psów jest utuczonych :roll:[/QUOTE] ja dzisiaj oglądałam na Animal Planet i były pudle i te show i całe zarośnięte. I te zarośnięte są ładniejsze.. a nawet wytłumaczono dlaczego te psy są tak obstrzyżone i zmieniłam do tego stosunek... By w wodzie: Mają grzywę, aby ocieplała płuca, dwa kłębki na tyle, aby ocieplały nerki, na stopach, aby ochronić stawy i na ogonie, aby było je widać, jak nurkują :) Mam nadzieję, że nic nie pomyliłam :) i warto oglądać takie programy :) człowiek staję się mądrzejszy :) *** a co do otyłych psów to fakt, też ich trochę widzę... Ale to przeważnie przez to, że nie mają ruchu, bo spacer w około bloku, czy tylko wypuszczenie na podwórko... chociaż moje to do szczupłych nie należą, ale nie ma jeszcze tragedii :( chyba na zimę pozbierały tłuszczyk :) ** a gdzie fotki? my tu prosimy i prosimy i ich nie przybywa... Quote
Gold Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Aparatu ni mam, [żarcik], mam , ale nie chce mi się wgrywać 10 zdjęć na komputer... Quote
kalyna Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Gold']Aparatu ni mam, [żarcik], mam , ale nie chce mi się wgrywać 10 zdjęć na komputer...[/QUOTE] To ja znam rozwiązanie :) Zrobić więcej zdjęć :) i ja z jednego dnia jak mam czasami 80 fot to mogę przegrywać na kompa :lol: Quote
Gold Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Eee... Alu, zaczynam się powoli Ciebie bać --- Po za tym ja jestem leniwa, wiesz ile roboty jest z wyciągniąciem aparatu z futerału, włożeniem karty do laptopa i zazwyczaj muszę wkładać z 5 minut, bo co chwila się wysuwa, albo nie odczytuje jej (nie znam się na komputerach, więc...). --- A ja tam widzę mało psów, a szczególnie otyłych, czasem chciałabym mieszkać w mieście. Quote
kalyna Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 *** mnie się bać? :Lol: dobry żart :) *** wiesz jak mam fazę to i 200 zrobię zdjęć w jednym dniu :) aż baterie nie padnie :lol: ale wycwaniłam się i kupiłam druga baterię :) *** ja zawsze przegrywam za pomocą kabelka :) *** a ja gdzie chodzę z moimi psiakami to chciałabym mało psów widywać, ale niestety teraz moda na psy zapanowała i gdzieś one muszą iść na spacer... tym bardziej, że Sonia nie lubi innych psów :( czego ludzie nie potrafią zrozumieć.... Quote
Gold Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Z jednej strony jest to wygodne (mała ilość psów), bo Elvis nie najlepiej reaguje na nie, a źle, bo Otek nie przyzwyczaja się do innych psów, a i czasem można by było spotkać jakiegoś grzecznego psa i popracować nad Elvisem. --- A ja nie mam kabelka :roll: zresztą w lecie się nie odgonicie od zdjęć, więc teraz cierpcie :diabloti: Quote
kalyna Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Jak tak sprawę stawiasz to ja już chce lato ! O Bosie pierwszy raz to powiedziałam od x czasu, bo lata nie cierpię :( i widzisz na co ja się narażam :( Quote
Gold Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Ale fajnie, że Cię do tego zmusiłam. Niedługo będzie tu galeria dwóch psów, Elvisa i tego małego wariata. To się w końcu doczekasz fotek. Quote
kalyna Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Gold']Ale fajnie, że Cię do tego zmusiłam. Niedługo będzie tu galeria dwóch psów, Elvisa i tego małego wariata. To się w końcu doczekasz fotek.[/QUOTE] No i przepraszam, ale gdzie ta galeria? Niedługo? HA dobry żart !! Oj nie ładnie nas tak zaniedbywać, oj nie ładnie... bo my czekamy i czekamy i czekamy i nic :(:(:( Quote
Nikuśka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Słodziuśki jest ten twój Otek;) ma fajne ubarwienie:) Quote
Recommended Posts