Mysia_ Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 nie wiadomo czy to starość, czy jakis nie wykryty nowotwór czy jakaś choroba.... Jak byłam w weekend to czuł się dobrze :-( :-( :-( :-( :-( Quote
sara_rokitnica Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 masakra... :(:(:( biedny Arguś... teraz przynajmniej jush nie przeszkadza mu to ze nie ma domku... pewnie jest teraz o wiele szczesliwszy... [*] (*) Quote
Patikujek Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Tak nagle!!!??? to nieamowite przecież jeszcze ostatnio byl taki wesoły i biegał sobie:placz: Arguńku bądź szczęśliwy za TM:placz: Quote
Agnieszka i Ogiś Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ale jak to możliwe! :( A zawał wchodzi w grę? :( [*] [*] [*] [*] Quote
Mysia_ Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 to było naprawdopodobniej ukąszenie przez jakiegoś owada :-( :-( :-( Pracownik, ktory go znzalazł powiedział mi, ze Arguś miał bardzo spuchnięty pyszczek z jednej strony :shake: Quote
romenka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :placz: :placz: :placz: a teraz biegaj Argusiu za TM i bądź już szczęśliwy ['] :-( Quote
Mysia_ Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 pamiętam o Tobie mój skarbie :-( :-( :-( Quote
Recommended Posts