katya Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Mam długowłosą kundelkę, która musi być dosyć często strzyżona. Czy są jakieś kursy strzyżenia i trymowania psiaków? Chciałabym się nauczyć. Quote
netti1 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 są są! jakis czas temu nawet myslałam o tym ale jakos sie nie mogłam zebrac.moze razem?? Quote
daga05 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 katya napisał(a):Mam długowłosą kundelkę, która musi być dosyć często strzyżona. Czy są jakieś kursy strzyżenia i trymowania psiaków? Chciałabym się nauczyć. i co znalazła Pani taki kurs? bo mi widomo tylko o jednym w łodzi Quote
katya Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Netti1 podała mi numer telefonu. Dzięki Netti. Quote
agamich Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 przejrzyj dobrze oferty salonów fryzjerskich dla psów, znajdziesz kurs w warszawie, łodzi lub w Krakowie, ale uwaga: kursy są drogie! Quote
Recommended Posts