santino Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 21 stycznia Cafe Kulturalna zaprasza na PIESPARTY!! Bedzie rockowo, funkowo i żywiołowo. Zagrają Magnificent Muttley oraz Warsaw City Rockers- prawdziwe dobermany stołecznej estrady. Wstęp - 10zł - ale możesz dać więcej, bo cały dochód z bramki przeznaczony jest na pomoc dla Azylu pod Psim Aniołem w Falenicy. Będzie też można zostawić prezenty- potrzebna jest karma, miski, koce, smycze, obroże etc. Tylko tego wieczoru WŚCIEKŁY PIES w promocji za 5zł. Nie żałuj sobie, bo każda wypita lufa to 5zł dla psów w schronisku... ...MAMY NADZIEJĘ, ŻE WYJDZIESZ OD NAS NA CZTERECH ŁAPACH;) HAU! START: 22:00 - 21 STYCZNIA - CAFE KULTURALNA (Plac Defilad 1, wejście od Teatru Dramatycznego) więcej na stronie: www.kulturalna.pl Quote
santino Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [video=youtube;aPR58uoVg84]http://www.youtube.com/watch?v=aPR58uoVg84&feature=feedu[/video] Quote
santino Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Niuni&Pupi napisał(a):Ktokolwiek idzie? No ba! Ja idę :) A tak serio to całkiem spory odzew jest na fb :) Na pewno będzie trochę ludzi (I hope w każdym razie ;)) Quote
fiorsteinbock Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 qrcze impreza musiala byc wypasiona, szkoda, ze mieszkam tak daleko :( hehehe, ten tekst przemawia - doslownie :) Tylko tego wieczoru WŚCIEKŁY PIES w promocji za 5zł. Nie żałuj sobie, bo każda wypita lufa to 5zł dla psów w schronisku... Quote
santino Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 fiorsteinbock napisał(a): Nie żałuj sobie, bo każda wypita lufa to 5zł dla psów w schronisku... Ta myśl przyświecala mi cały wieczór więc skończyłam jak skończyłam ;) Quote
fiorsteinbock Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 santino napisał(a):Ta myśl przyświecala mi cały wieczór więc skończyłam jak skończyłam ;) Hahhaha - usmialam sie :) Jestes dzielna i szczodra :) Quote
santino Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Hahhaha - usmialam sie :) Jestes dzielna i szczodra :) :) Teraz będziemy organizować kiermasz walentynkowy. W weekend 12-13 lutego ---> ale szczegóły jeszcze do dogadania, czy jeden czy dwa dni no i przede wszystkim gdzie. Ale będę dawać znaki :) Quote
fiorsteinbock Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Fajne akcje! u nas niestety najblizej Wroclaw organizuje a lokalnie to d..a :( Quote
Recommended Posts