Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania, wyraxnie napisała, że nie obchodzi imienin, ale wszyscy Jej składają zyczenia...
Ja, dla odmiany, nie będę składała życzeń..... przecież i tak zyczę Błyskotce samych słonecznych dni:)

Jeżeli dobrze rozumiem, to Bjutka (Beauty) zostaje z Wami?

Pzdr.

Posted

Wczoraj wieczorem Brayan - Baloo pojechał do nowego domku do Wrocławia. Oj ciężko było babci rozstać się z wnusiem :(. No ale taka jest kolej rzeczy.
Beauty zostaje z nami. Nie mogę jej sprzedać bo obiecałam Sułtanowi. Gdy odszedł było wiadome że jeśli Fjona jest w ciąży i urodzi suczkę to jaka by ona nie była zostaje ;).
Wczoraj cała banda spała razem w sypialni :).
Udało mi się zrobić jeszcze ostatnie fotki Baloo u nas. Jak znajdę chwilę czasu to zobaczę co wyszło i wstawię.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Super ze jednak zostaje jedno malenstwo bo chyba wczesniej nikt mial nie zostac?

Owszem były zupełnie inne plany. Ale los bywa czasem okrutny i nigdy nie wiadomo co się stanie.

Posted

Życzymy maluchowi wielu lat w kochającym domku:):)

Fajnie, że będziesz miała u siebie dziecko Sułtana, to część jego samego.....

Posted

Błyskotka napisał(a):
Wczoraj wieczorem Brayan - Baloo pojechał do nowego domku do Wrocławia. Oj ciężko było babci rozstać się z wnusiem :(. No ale taka jest kolej rzeczy.
Beauty zostaje z nami. Nie mogę jej sprzedać bo obiecałam Sułtanowi. Gdy odszedł było wiadome że jeśli Fjona jest w ciąży i urodzi suczkę to jaka by ona nie była zostaje ;).
Wczoraj cała banda spała razem w sypialni :).
Udało mi się zrobić jeszcze ostatnie fotki Baloo u nas. Jak znajdę chwilę czasu to zobaczę co wyszło i wstawię.

Czekamy na zdjęcia.
I cieszę się, że Mała Beauty zostaje:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czekamy na zdjęcia.
I cieszę się, że Mała Beauty zostaje:)

Pzdr.

To było wiadomo jak straciliśmy Sułtana. A jak był wyciągany z Fjony drugi berbeć to strasznie byłam ciekawa czy to dziewucha ;).

Z fotkami to proszę o jeszcze chwilę cierpliwości.
Wczoraj Beauty i Louis zostali zarejestrowani w związku :). Brayanuś - Baloo również się wczoraj zarejestrował i został zapisany na wystawę do Wrocławia :).

Posted

Kisses napisał(a):

Też muszę kiedyś Chow-Chowki dorwać na jakiejś wystawce...
W Chorzowie macie być, tak?

Mam w planach choć na razie nie śpieszę się z zgłaszaniem ;).