Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam :).
A co słychać ? Hmmmmm
Louis robi postępy na ringówce ;).
Maluchy szaleją a zwłaszcza Beauty. Wczoraj była sesja zdjęciowa i trudno było zrobić tej małej diablicy dobre zdjęcie. Straszna wiercipięta z niej.
Nie wiem czy uda mi się wstawić dzisiaj wczorajsze wypociny bo czekam na gościa a potem małe zakupy bo grill jutro się szykuje.

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Błyskotka napisał(a):
Witam :).
A co słychać ? Hmmmmm
Louis robi postępy na ringówce ;).
Maluchy szaleją a zwłaszcza Beauty. Wczoraj była sesja zdjęciowa i trudno było zrobić tej małej diablicy dobre zdjęcie. Straszna wiercipięta z niej.
Nie wiem czy uda mi się wstawić dzisiaj wczorajsze wypociny bo czekam na gościa a potem małe zakupy bo grill jutro się szykuje.

O, dużo się dzieje:)

Głaski dla stadka i udanej imprezki.....

Posted

Witam po dość długiej przerwie.
Czasem są takie dni że są pełne ręce roboty. No i czasem się cieszę że są tylko 2 maluszki.
Na szczęście cała sfora jest już praktycznie cały czas razem. Fajny widok gdy 5 psiaków biega sobie razem. Fjona coraz bardziej toleruje Louis o ile ten nie wejdzie jej w drogę ;).

Grill był bardzo udany zwłaszcza pod względem zachowania maluszków Nie bały się gości i chętnie pozwalały się głaskać i brać na ręce. Beauty jest większą indywidualistką. To wielka rozrabiaka i krzykacz. Już widać u niej zadatki na świetnego obrońcę domu. Na podejrzane odgłosy reaguje donośnym szczekaniem. Oczywiście szczeka też ile wlezie gdy jest zamknięta i chce wyjść :evil_lol:.
Brayan - Baloo ma charakter po mamie. Podczas grilla musiał być w samym środku towarzystwa i wszyscy musieli go przekraczać :lol:. Jest spokojniejszy od siostry ale gdy czegoś bardzo chce zwłaszcza wyjść to sama nie wiem kto jest większym diabełkiem ;).
Upały psiaki znoszą dość kiepsko i chowają gdzie się da. Najciężej jest Louisowi ze względu na grubą wełnę i maluszkom zwłaszcza w nocy gdy usiłują zasnąć.
Louis z Wasimą śpią na balkonie.

Jutro maluszki mają pierwsze szczepienie. W następnym poście fotki.