Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Toż to przecież lew jest :cool3: [/FONT]http://img168.imageshack.us/img168/11/dsc0050x.jpg
Lwica i na dodatek z ADHD :crazyeye::evil_lol:. Dla ludzi w czasie ataku nie jest groźna, jedynie dla .... samej siebie :evil_lol:.
[quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]a małe lewki się u Was zapowiadają w najbliższym czasie czy nie?! :loveu:bo ja tak nie na bieżąco u Was w galerii jestem :oops:[/FONT]

Hmmmm na razie cieczki/ cieczek brak. A czy coś będzie jak już te cieczki przyjdą to tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie :roll:.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Hihhi fajnie było by popatrzeć sobie na małe lwiąteczka :loveu: może jednak coś z tych cieczek będzie...? :evil_lol:[/FONT]

Poczekamy, zobaczymy :razz:.
[quote name='jamnicze']A u basków z bezobjawowej cieczki urodziło się 8 szczeniorków :)
No prosze !!!

Posted

Witam :multi::multi::multi:.
Ciekawe na jak długo dogo działa :roll:. Przez ostatnie dni myślałam że coś mnie trafi ale podejrzewam że tak miało więcej osób :lol:.

[FONT=Comic Sans MS]A co tu tak pusto i bez zdjęć?! :razz: Poproszę sesyjkę Twoich pięknych Lwów i Lwic :loveu:[/FONT]

Muszę nadrobić ale na chwilę obecną nie wiem kiedy to zrobię :roll::lol:.
Obiecuję jednak że fotki będą.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czekamy, Aniu!

Pzdr.

Jeszcze nic nie zrobiłam :oops:.

Za tydzień Katowice to może jakieś fotki będą ;).
Wasima zgłoszona na wystawę do Częstochowy. Będzie co będzie :lol:. Jedzie nas dość spora ekipa więc będzie wesoło :lol:.
No i weekend majowy zapowiada się bardzo wystawowo ale o tym na razie ciiiii :siara:.