Asiaczek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry :). Później będą fotki :cool3:. Później to znaczy kiedy? pzdr. Quote
Błyskotka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Asiaczek']Później to znaczy kiedy? pzdr. Jak pranie skończę zrobić :cool3:. Pranie skończone więc wstawiam kilka fotek dzieci Sułtana które dzisiaj dostałam :multi:. Ever i jego super wyrko :cool3: Śpioch :loveu: Z pluszakiem :) Sesja fotelowa :) Quote
Błyskotka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 I nowy zdjęcia Elzy :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Noooo, łóżeczko lepsze od mojego... http://img196.imageshack.us/img196/8543/dsc02199mw.jpg :loveu: http://img21.imageshack.us/img21/9360/elza178ii.jpg Pzdr. Quote
M&S Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 O kurka, ale ma leże....:crazyeye: Imageshack - dsc02199mw ależ ona ma jagodowy ozorek :p, urocza Imageshack - elza178ii A. Quote
Błyskotka Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Dzień Dobry :). Jutro Łódź :cool3:. Quote
Błyskotka Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 deer_1987 napisał(a):to kciuki bedziemy trzymac :D Hi Hi za nas nie tym razem :lol:. Jadę przywieźć innym konkurencję :evil_lol:. Quote
M&S Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Błyskotka napisał(a):Jutro Łódź :cool3:. No własnie :) Błyskotka napisał(a): Jadę przywieźć innym konkurencję :evil_lol:. .....jak miło ;):evil_lol: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 :lol: Aniu dojechałaś?? Liczyłam na fotki z Klubowej;) Quote
Błyskotka Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::lol: Aniu dojechałaś?? Liczyłam na fotki z Klubowej;) Dojechałam :lol:. Fotki też będą ale trochę później bo najpierw muszę dom ogarnąć :lol:. W skrócie : Mieliśmy wyjazd o 5 rano. Jeden z współpasażerów podróży szetland Dark był trochę chory i najpierw jechaliśmy do lecznicy do Katowic na Brynów. Psiak dostał zastrzyki i tabletki. Po odebraniu ostatniego już członka wyjazdu wyruszyliśmy do Łodzi. Nie udało nam się być od początku konkurencji ale na ocenę psów w ringach trafiliśmy idealnie. Chowków dość trochę ale nie było tyle psiaków co 2 lata temu gdy byłam z Sułtanem :-(. Pogoda dopisała bo nawet trochę mnie opaliło. Po ścisłych finałach pojechaliśmy do domu. Przykro jest mi to pisać ale organizacja 2 lata temu na wystawie była dużo lepsza. Teraz mało sponsorów i wystawa była uboga :-(. W drodze powrotnej jak zwykle sporo korków. W Częstochowie zaplanowany postój na kolacji w KFC :). Po odwiezieniu ekipy byliśmy w domu 0 12 tej w nocy. Dziękuję Ani i Hani za super wyjazd. Śmiechu było co nie miara :lol:. P.S Psiakowi poprawiło się na wystawie. Quote
M&S Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Witamy się słonecznie :) szkoda, że nie udało nam się wczoraj spotkać.... A. Quote
Błyskotka Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Link do albumu ze zdjęciami: Picasa Web Albums - Ania_Ś - Łódź klubowa ... Oczywiście zdjęcia jeszcze będą ;). Quote
bety Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Błyskotka napisał(a):Przykro jest mi to pisać ale organizacja 2 lata temu na wystawie była dużo lepsza. Teraz mało sponsorów i wystawa była uboga :-(. Muszę przyznać Ci rację, organizacja była duuuuuuuuuużo gorsza niż zwykle. Pzdr Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 :iloveyou: Dzięki Aniu za relację słowną i fotograficzną. Zawsze mozna na Ciebie liczyć :p Pocieszyłaś mnie :p Jakoś przykro mi było, że nie widziałam tego widowiska :evil_lol: Ale jak mówisz, że organizacja gorsza to jest mi znacznie lżej na sercu :evil_lol: Quote
Recommended Posts