Błyskotka Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Kolega z podróży Martin - MARTINI BOY Złote Gwiazdy Szkocji Martin z Hanią jadą z nami jeszcze na inne wystawy :cool3:. Quote
Błyskotka Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć, foty widziałam :p A. Hej :multi: A co tak długo z Mladej wracałyście ??? Quote
M&S Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Błyskotka napisał(a):Hej :multi: A co tak długo z Mladej wracałyście ??? Byłyśmy w nocy w niedzielę, ale miałyśmy trochę spraw do załatwienia.... A. Quote
Błyskotka Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):Byłyśmy w nocy w niedzielę, ale miałyśmy trochę spraw do załatwienia.... A. Rozumiem :p. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ja nigdy w Mladej nie byłam, a widzę, że były ringi pod zadaszeniem i na otwartej przestrzeni... Pzdr. Quote
Błyskotka Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Teren wystawy bardzo ładny, duże ringi. Ja lubię Czechy za organizację, wszystko szybko i sprawnie :). Quote
M&S Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Błyskotka napisał(a):Teren wystawy bardzo ładny, duże ringi. Ja lubię Czechy za organizację, wszystko szybko i sprawnie :). Tak, ringi fajne, teren ładny i organizacja ok. chętnie tam pojedziemy raz jeszcze :) A. Quote
taxelina Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry :). Witamy serdecznie! ;) Quote
Izabela124. Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 http://img196.imageshack.us/img196/2839/dscn5877.jpg jaki łysy szetland :-o Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 :oops: ja latem też futro w szafie trzymam :evil_lol: Lato jest niewdzięczną porą dla wystawiania niektórych ras :angryy: Miłego dnia :lol: Quote
jamnicze Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Zdjęcie z ząbkami rewelacja - zwłaszcza z komentarzem :diabloti: Tak wcześnie na ringu, to o której tam zaczynają ocenę psów? Jeszcze nigdy nie byłam na zagranicznej wystawie ;) Quote
Recommended Posts