M&S Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Cześć, fajne krakowskie foty :) dawno tam nie byłam.... A. Quote
Błyskotka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Dzień Dobry Wszystkim :). Fotki jeszcze będą :cool3:. Ja wstawiam po kolei jak są robione :cool3:. Quote
M&S Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Błyskotka napisał(a):Fotki jeszcze będą :cool3:. Czekam z niecierpliwością :p A. Quote
Błyskotka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 No to idziemy dalej....... cdn.... Quote
Błyskotka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Zmęczone psiaki Psiaki jeszcze będą :lol: cdn....... Quote
Błyskotka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Wasima postanowiła troszkę ozdobić pomnik :cool3: cdn.... Quote
taxelina Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Fajne sa takie wycieczki co mozna z psem cos zwiedzac :D Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Doberek :lol: a jak się Wasminie Kraków podobał ;) Quote
Błyskotka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Doberek :lol: a jak się Wasminie Kraków podobał ;) Na takiego typu wycieczki nadaje się w 100 % :lol:. Wydaje mi się że się podobało. Basiu Wasimie :diabloti:. Jutro reszta fotek. Quote
J.G Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Witam:loveu: Zaległości nadrobione,ERIS ma śliczną maskotkę do zabawy,AMELKA jest prześliczna powinni ją wystawiać zacznij właścicieli urabiać w tym kierunku, fotki z wycieczki w Krakowie piękne z niecierpliwością czekam na jutrzejszy ciąg dalszy fotek z wycieczki. Quote
Pencia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Aniu na Wawel z psami :cool3:no coś Ty,mogłaś "zostawic" psiaki w grocie smoka,on by je przypilnował ziejąc ogniem :lol::lol::lol: Quote
M&S Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 pies pomnikowy ;) Imageshack - dscn5680u Cześć :p A. Quote
Błyskotka Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Dzień Dobry :). Do groty ze smokiem nie bardzo :roll:. Zjadły by go dziewczyny :evil_lol:. Quote
Błyskotka Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 No to idziemy dalej z tymi fotkami :cool3:. Cd. psa pomnikowego :lol:. W parku cdn..... Quote
Błyskotka Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Nie wiedziałam że kebab jest aż tak popularny :roll:. Co kawałek na mieście można kupić kebaba :lol:. Może to nowa specjalność Krakowa :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Alez tam tłumy... A kebaba to i w W-wie kupisz prawie na kazdym rogu. Pzdr. Quote
Pencia Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Kurcze,kebaby to chyba w całej Polsce się rozprzestrzeniły :diabloti: A my Krakusy mamy obwarzanki (precle) też prawie na każdym rogu ;) Aniu to nie park,Wy siedzieliście chyba na planach tak wygląda z fotek :loveu: Moje miasto wygląda pięknie na Twoich fotach :multi: A KFC zaliczone?? Quote
Błyskotka Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Alez tam tłumy... No sporo ludzi. Asiaczek napisał(a):A kebaba to i w W-wie kupisz prawie na kazdym rogu. Pzdr. U mnie w Rydułtowach ma być otwarty 3 kebab, w Rybniku też jest kilka w obrębie rynku ale tam to dosłownie co kawałeczek. Pencia napisał(a):Kurcze,kebaby to chyba w całej Polsce się rozprzestrzeniły :diabloti: A my Krakusy mamy obwarzanki (precle) też prawie na każdym rogu ;) Precle też były :). Pencia napisał(a):Aniu to nie park,Wy siedzieliście chyba na planach tak wygląda z fotek :loveu: Był cień, spokój,wolne ławki :cool3:. Dla nas taki park :lol:. Jak od rynku idzie się w stronę bramy Floriańskiej to szliśmy w dół. Idzie się kawałeczek i tam są ławki po lewej stronie. Tam siedzieliśmy. Pencia napisał(a):Moje miasto wygląda pięknie na Twoich fotach :multi: Owszem :loveu:. Pencia napisał(a):A KFC zaliczone?? Zaliczone :evil_lol:. W sumie mało widzieliśmy miejsc aby usiąść w cieniu i nie wydać fortuny na jedzenie. No i jeszcze z psami. Quote
Asiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 A nikt nie chciał zrobić sobie fotki z sunią? Pzdr. Quote
Recommended Posts