Błyskotka Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Dzień Dobry Wszystkim :). Słoneczko gdzieś zabłądziło po drodze :placz:. Może jutro dojdzie :cool3:. deer_1987 napisał(a):pisalas to o 15:24 i az do teraz nie ma wiecej zdjec :( Już wstawiam ;). Quote
Błyskotka Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Pamiętacie Amelkę :cool3: ? I specjalne zdjęcia o które prosiłam aby zobaczyć co to z niej a raczej kto będzie :cool3:. No i wyszło że Amelka jest najbardziej tatusiowa :multi:. Ujawnia się kolor ( nie będzie chyba aż tak ciemno ruda jak reszta ), białe znaczenia ( kark, portki i ogon ), całkiem dobry kościec i głowa podobna :multi:. Oczywiście wszystko się może zmienić. Quote
jamnicze Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Łojej ale ten kot zrobił oczy :-o http://img194.imageshack.us/img194/4471/erisihakerii.jpg moja ulubienica Amelcia :loveu: http://img194.imageshack.us/img194/6391/zdjcie0314o.jpg Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 :lol: Amelka już całkiem spora panienka:loveu:. Czy zobaczymy ją na wystawach?:roll: Ja z oceną podobieństwa poczekam jeszcze kilka miesięcy, ale możesz mieć Aniu rację ;) Quote
M&S Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Cześć Aniu :lol: u nas świeci ;) A Amelka to już Amelia :crazyeye:, ładna panienka :loveu: A. Quote
Błyskotka Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::lol: Amelka już całkiem spora panienka:loveu:. Czy zobaczymy ją na wystawach?:roll: Ja z oceną podobieństwa poczekam jeszcze kilka miesięcy, ale możesz mieć Aniu rację ;) Z wystawami może być ciężko a szkoda :roll:. A co do podobieństwa to ona na dzień dzisiejszy jest najbardziej do Sułtana podobna. Właściciele mówili że to cały tatuś i musiałam zobaczyć ją całą :evil_lol:. Ale fakt młode psy zmieniają się jak w kalejdoskopie i zobaczymy co z niej wyrośnie. We wrześniu będą odwiedziny u Fartka :loveu:. Quote
Asiaczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Na tej fotce, to kotu chyba Eris nie za bardzo się spodobała...:lol: http://img194.imageshack.us/img194/4471/erisihakerii.jpg Pzdr. Quote
Izuuus Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 http://img194.imageshack.us/img194/6391/zdjcie0314o.jpg ale cudna :loveu: Quote
jamnicze Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 My tez sie witam, tzn ja, bo Sajduchna padła plackiem na tapczanie ;) Quote
Błyskotka Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Dobry Wieczór :). Godzinkę temu wróciliśmy z wycieczki :cool3:. Zabraliśmy Wasimę, naszą znajomą Dankę i jej leonbergerkę Kiarę do Krakowa :lol:. Mam ponad 100 fotek ale muszę zobaczyć co nadaje się do pokazania i pozmniejszać. Wasima świetnie poradziła sobie w takich warunkach. Ostatnio w tłumie była na wystawie w Bytomiu a tu miała taką małą szkołę życia:lol:. Masa ludzi, konie, gołębie i dość dużo chodzenia zdała na 6 + :multi:. No i choroba lokomocyjna minęła chyba już na dobre :multi:. Oczywiście robiła sporą furorę zwłaszcza wśród chińczyków którzy robili jej chyba z multum zdjęć i pokazywali że jest super :lol:. Może myśleli o obiedzie :evil_lol:. Gdy staliśmy z psami to ludzie nawet myśleli że są na sprzedaż :evil_lol:. Kiara na początku nie była przyjaźnie nastawiona do Wasimy w samochodzie ale gdy już wyszły były jak 2 dobre koleżanki :cool3:. W Krakowie sporo restauracji ale nie wszędzie można wejść z psem a ceny jak z kosmosu. Wzięliśmy więc sobie jedzenie na wynos i poszliśmy do parkugdzie był upragniony cień. Było dość gorąco dla psiaków ale dały rady :). Wasima padnięta i dzisiaj będzie spać jak suseł ( już śpi :lol:) więc ataku ADHD nie będzie :eviltong:. Quote
taxelina Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ale fajnie taka wycieczke sobie nagle zrobic :D Quote
jamnicze Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 to teraz czekamy na zdjęcia z Krakowa :) Quote
Błyskotka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Najpierw obowiązki domowe i obiecuję że będą fotki :cool3:. Quote
M&S Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 To fajną wycieczkę miałyście :lol: Witanko :p A. Quote
Błyskotka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 No to zaczynam wstawiać ...... Przyjechaliśmy :) Wycieczkę czas zacząć :lol: cdn.... Quote
jamnicze Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 dobrze, że ten smok Wam psów nie pożarł :diabloti: Quote
taxelina Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ciekawie sie zapowiada, czekam na ciag dalszy! Quote
Pencia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Piękny ten "mój" Kraków :loveu::loveu::loveu:a gdzie foty Aniu psów i Wasze.Proszę o info jak będziecie następnym razem w Krakowie,może znajdziemy wspólnie tańsze knajpki i gdzie można wejśc z psami :lol: Pozdrawiam :loveu: Quote
Recommended Posts