Błyskotka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 My res CAC który przechodzi w CAC :cool3:. Tak więc mamy 2 wniosek z Czech :multi:. Sułtan przez ostatnie dni sporo gubi włos i to on według sędziny zaważył. Sędzina miła i sympatyczna. Nie czułam się jak intruz na ringu jak to było w Brnie :mad:. Co do włosa to sędzina chyba gubiła się trochę w tym co mówiła bo ten pies co miał włos jej zdaniem go nie miał i na odwrót :evil_lol:. Sułtan spuszcza włos owszem, ale jego konkurent chyba jakoś specjalnie lepiej nie wyglądał ;). No ale w sumie przegraliśmy ze Zw Rasy a to już coś :lol:. Za to ciotka Sułtana która nie dostała tytułu Narodni Vitez z włosem za każdym razem gdy jest u tej sędziny jest bez włosa :evil_lol:. Właścicielka tylko się śmiała i rozkładała ręce :lol::lol::lol:. Na terenie wystawy sporo błota :shake:. Kolejny raz paczka smakołyków dla psów. Na razie rezygnujemy z wystaw i przeczekamy ten najgorszy okres. Fotki troszkę później. Quote
M&S Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Błyskotka']My res CAC który przechodzi w CAC :cool3:. Tak więc mamy 2 wniosek z Czech :multi:. GRATULACJE :multi::multi::multi::multi: Aniu były wilcze ? A. Quote
Błyskotka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Maks i Spark']GRATULACJE :multi::multi::multi::multi: Aniu były wilcze ? A. Dziękuję :) Kurcze były 4 ale katalogi są źle drukowane i akurat na szpicach wilczych jest pusta kartka :mad::mad::mad:. Za jakiś czas dadzą na stronę stawkę z wynikami. Mam jedynie sukę ( nie wiem w jakiej klasie ): ZENA Krusnohorska i klasa pośrednia: YVETKA Litoznicka Tvrz Quote
M&S Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Błyskotka napisał(a): Kurcze były 4 ale katalogi są źle drukowane i akurat na szpicach wilczych jest pusta kartka :mad::mad::mad:. Za jakiś czas dadzą na stronę stawkę z wynikami. Mam jedynie sukę ( nie wiem w jakiej klasie ): ZENA Krusnohorska i klasa pośrednia: YVETKA Litoznicka Tvrz Dzięki :lol: A. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 W sumie jechaliscie po CAC'a, prawda? No to... gratulacje!!!:lol: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Asiaczek napisał(a):W sumie jechaliscie po CAC'a, prawda? No to... gratulacje!!!:lol: Pzdr. Zgadza się :lol:. Dziękuję :). Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 :multi::multi::multi: Gratulacje Aniu:multi::multi::multi: Quote
Błyskotka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Doberek :lol:. Zmniejszę fotki i coś wstawię ;). Quote
Błyskotka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 deer_1987 napisał(a):Ej i nie wstawilas :P Bo jeszcze nie zmniejszyłam :oops:. Quote
Błyskotka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 No to powoli lecę z tym koksem :cool3:: Kilka fotek Sułtana: Moje ulubione :loveu:: Ciotka Sułtana bez włosa :eviltong: cdn..... Quote
Błyskotka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='Maks i Spark']ale ofutrzony.... Imageshack - dscn5578 A. Aniu ale my jesteśmy bez włosa :cool3:. Na poważnie to Sułtan jest na tyle "uniwersalny " że mogę go wystawiać przez cały rok. Nawet jak gubi włos nie wygląda tragicznie. On ma sporo puchu a nie tak jak Fjona która ma sztywny włos. Wasima chyba też w większości będzie puchata, zobaczymy mniej więcej za rok ;). Quote
Błyskotka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Sędzina: Widoczek przy naszym ringu: cdn... Quote
bety Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Dla mnie to ta pani nie wygląda po sędziowsku. :evil_lol: http://img40.imageshack.us/img40/1927/dscn5567.jpg Pzdr Quote
Błyskotka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 I troszkę takich różnych: Jakas pani akurat weszła w kadr :lol: cdn.... Quote
Błyskotka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Myślę że sporo osób zna tę ekipę :cool3:: cdn... Quote
M&S Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Błyskotka napisał(a):Aniu ale my jesteśmy bez włosa :cool3:. Na poważnie to Sułtan jest na tyle "uniwersalny " że mogę go wystawiać przez cały rok. Nawet jak gubi włos nie wygląda tragicznie. On ma sporo puchu a nie tak jak Fjona która ma sztywny włos. Wasima chyba też w większości będzie puchata, zobaczymy mniej więcej za rok ;). to dobrze, że ma włos cały czas :p moje też tak mają... A. Quote
Recommended Posts