taxelina Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ja tu zagladam codziennie ale wiecej fotek bym widziala chetni :P Quote
M&S Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Cześć futrzaki, u nas obrzydliwie mokro i zimno:shake: miłego dnia:) A. Quote
Błyskotka Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Dzień Dobry :). U nas obecnie nie pada ale pewnie będzie :evil_lol:. Pogoda wczoraj na weselu w kratkę: raz słońce a raz ulewa :roll:. Mam troszkę fotek z obejścia lokalu to później wstawię ;). Quote
M&S Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry :). U nas obecnie nie pada ale pewnie będzie :evil_lol:. Pogoda wczoraj na weselu w kratkę: raz słońce a raz ulewa :roll:. Mam troszkę fotek z obejścia lokalu to później wstawię ;). A Wy jutro jedziecie się wystawiać...? A. Quote
Błyskotka Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Maks i Spark napisał(a):A Wy jutro jedziecie się wystawiać...? A. Tylko towarzysko ;). Wystawiać będziemy się na koniec miesiąca ;). Quote
M&S Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Błyskotka napisał(a):Tylko towarzysko ;). Wystawiać będziemy się na koniec miesiąca ;). Aaaa, coś mi się pozajączkowało;), a dużą macie konkurencję w Brnie? A. Quote
Błyskotka Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Maks i Spark napisał(a):Aaaa, coś mi się pozajączkowało;), a dużą macie konkurencję w Brnie? A. W klasie jesteśmy sami ;). A jak stawka u was ? Quote
M&S Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Błyskotka napisał(a):W klasie jesteśmy sami ;). A jak stawka u was ? ....u nas Spark ma czterech konkurentów:crazyeye::crazyeye:, to się nazywa mieć "fart":diabloti: A. Quote
Błyskotka Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Tutaj odbyła się uroczystość weselna: Samochód Młodej Pary: Quote
Błyskotka Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Maks i Spark napisał(a):....u nas Spark ma czterech konkurentów:crazyeye::crazyeye:, to się nazywa mieć "fart":diabloti: A. W klasie sami ale pozostałe dorosłe klasy o Caciba obstawione :diabloti:. No ale w Czechach na dużo nie liczę. Tam mafia grasuje :diabloti:. Quote
M&S Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Błyskotka napisał(a):W klasie sami ale pozostałe dorosłe klasy o Caciba obstawione :diabloti:. No ale w Czechach na dużo nie liczę. Tam mafia grasuje :diabloti:. To będzie debiut Sparka w Czechach, zobaczymy jak sobie poradzą... A. Quote
Błyskotka Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Obejścia cd. Koniec ;). Teraz idę jeść to co dostałam z wesela :lol:. Quote
Błyskotka Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Maks i Spark napisał(a):To będzie debiut Sparka w Czechach, zobaczymy jak sobie poradzą... A. My też pierwszy raz jedziemy w tamte strony jako wystawcy :cool3:. Quote
jamnicze Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Sułtam ma bardziej ofutrzoną doopkę :lol: http://img197.imageshack.us/img197/7839/dscn5291.jpg A z tym sędziowaniem :shake: mogliby się w końcu na psach skupić a nie na drugim końcu smyczy. I jakoś znawcy wielu grup do mnie nie przemawiają. Właśnie zastanawiałyśmy się dzisiaj z gosiają, czy gdyby podmienić Morka z Keniem sędzia kapnąłby się, że kolor jest nieuznany :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Faktycznie fajne ogrody :lol::lol::lol: Quote
M&S Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Błyskotka napisał(a):My też pierwszy raz jedziemy w tamte strony jako wystawcy :cool3:. to będzie podwójny debiut;) deer_1987 napisał(a):Ale ladne miejsce :D Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Faktycznie fajne ogrody :lol::lol::lol: też mi się podoba otoczenie:) A. Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='jamnicze']Sułtam ma bardziej ofutrzoną doopkę :lol: http://img197.imageshack.us/img197/7839/dscn5291.jpg A z tym sędziowaniem :shake: mogliby się w końcu na psach skupić a nie na drugim końcu smyczy. I jakoś znawcy wielu grup do mnie nie przemawiają. Właśnie zastanawiałyśmy się dzisiaj z gosiają, czy gdyby podmienić Morka z Keniem sędzia kapnąłby się, że kolor jest nieuznany :diabloti::diabloti::diabloti: A wiesz, że to jest ciekawa myśl... [quote name='Błyskotka']My też pierwszy raz jedziemy w tamte strony jako wystawcy :cool3:. ... a ja też jeszcze nie byłam na żadnej wystawie w Czechach... pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='jamnicze']Sułtan ma bardziej ofutrzoną doopkę :lol: Do końca miesiąca pewnie sporo mu z niej wylinieje :evil_lol:. Quote
Błyskotka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Asiaczek napisał(a): ... a ja też jeszcze nie byłam na żadnej wystawie w Czechach... pzdr. Nie wiedziałam :crazyeye:. No to musisz pojechać :cool3:. Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A ja jakoś tak starannie omijam Czechy, nie wiem czemu... pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 W Raciborzu pogoda dopisała :). Mało było jednak stoisk z psimi akcesoriami, z jedzeniem i z piciem :roll:. Obiecane zdjęcia: Quote
Recommended Posts