M&S Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 bety napisał(a):Ja pamiętam jak p. Siejkowski przyuczał się na V gr w Nowym Dworze Maz. w 2005 roku u p. Króla, akurat wtedy Inari wystawiałam. :p Pzdr ...to On jest "nasz" i tak się zachowuje....oj nieładnie:mad: nie kojarzę faceta A. Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Mnie jeszcze nigdy nie sędziował i stąd to zdziwienie... I jakoś nie widziałam jego nazwiska w spisie sędziów na V gr. Dopiero teraz u Błyskotki przeczytałam, że juz sędziuje "piątkę".:cool3: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Asiaczek napisał(a):E, nie narzekaj! dobre i to, zważywszy okoliczności, prawda? Nie wiedziałam, że p. Siejkowski ocenia V gr.... Czekamy na fotki! A słowacki KFC dobry był? Pzdr. No lepszy rydz niż nic ;). Pan Siejkowski oceniał Sułtana 2 lata temu w Raciborzu ;). Teraz 2 raz stanął na naszej "drodze ". A KFC jak zwykle dobre :lol:. Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Popatrz, popatrz,to On juz 2 lata sędziuje piatkę, a mnie jeszcze ani razu... Pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 No to najpierw zdjęcia z Senec :). Sędzia Vladimir Piskay Czekamy na ocenę Quote
Błyskotka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Teraz nasza kolej Kopytka w ruchu :lol: Porównanie o BOBa Quote
Błyskotka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Pomek Pusio :loveu: Pusio, Beata i sędzia Tibor Havelka Uśmiech Pusia :loveu: Quote
Błyskotka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 No i jeszcze finały. Grupę wybierała pani Gabriela Ridarcikova. Fajnie Pusio wygląda przy Sułtanie :cool3: Koniec ;) Chwila przerwy i wstawię zdjęcia z Nitry. Quote
Błyskotka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 No to jeszcze Nitra bo nie mam dużo zdjęć. Nasza ekipa Czekamy na ocenę Biegamy na ringu Koniec :lol:. Jak dostanę jeszcze zdjęcia to wstawię ;). Quote
M&S Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ale przystojniak:lol: Imageshack - sultansenec.jpg fajne foty wszystkie:p A. Quote
Incunabula Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Miło było Was poznać i dziękujemy za wspólną podróż do Nitry :loveu: . Pozdrowienia dla Michała i psiarni ;) . Quote
Błyskotka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Incunabula napisał(a):Miło było Was poznać i dziękujemy za wspólną podróż do Nitry :loveu: . Pozdrowienia dla Michała i psiarni ;) . Cała przyjemność po naszej stronie :). Polecamy się na przyszłość ;). Jak dostanę zdjęcia na których jest Dudek to oczywiście prześlę. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 :loveu::loveu::loveu: Piękne fotki Aniu, jeszcze raz Gratulujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Witam :) Śliczne fotki z wystawy ;) Pozdrawiam! :Rose: Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Szkoda, że tak mało tych fotek, ale pamiątka zawsze jakas jest. Jeszcze raz gratki za piene wyniki! Pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 W piątek idę na wesele a w niedzielę jako widz na wystawę do Raciborza to jak chcecie będą znowu jakieś fotki :cool3:. Quote
M&S Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Błyskotka napisał(a):W piątek idę na wesele a w niedzielę jako widz na wystawę do Raciborza to jak chcecie będą znowu jakieś fotki :cool3:. pewnie, że chcemy:lol: A. Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Błyskotka napisał(a):W piątek idę na wesele a w niedzielę jako widz na wystawę do Raciborza to jak chcecie będą znowu jakieś fotki :cool3:. Rób całą "piątkę".:lol: Pzdr. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Chcemy chcemy, nawet bardzo chcemy :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
bety Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Asiaczek']Rób całą "piątkę".:lol: Pzdr. POPIERAM!!!!!!!!!!!! :cool3: Pzdr Quote
Błyskotka Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Nie jadę swoim samochodem a ze znajomymi i raczej nie dam rady być od początku sędziowania :shake:. Ale coś ufocę ;). Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Błyskotka napisał(a):Nie jadę swoim samochodem a ze znajomymi i raczej nie dam rady być od początku sędziowania :shake:. Ale coś ufocę ;). Baski sa na lit. "B" (ku przypomnieniu) i może się załapią... Gorzej moga mieć AJ i AA. Pod warunkiem, że ocena będzie na jednymringu i wg alfabetu... No nic. Błyskotko, masz bojowe zadanie... Pzdr. Quote
Recommended Posts