Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Błyskotka napisał(a):
U mnie w domu razem ze mną mieszkają 4 osoby. Psiaki słuchają każdego ale np. Fjona wybitnie jest za mną :loveu:. Sułtan to indywidualista i do szczęścia potrzebne mu jest podwórko a później dopiero jakiś człowiek :evil_lol:.
A Wasima jest jeszcze za mała aby stwierdzić za kim do końca jest :roll:.
Generalnie jak nie ma mnie albo nie ma mnie razem z mężem to całe towarzystwo najczęściej czeka przed furtką kiedy wrócę/ wrócimy :lol:.
Ale oczywiście jak nie chcą czegoś zrobić to nie słuchają nikogo :lol:.

Np. u nas to wiecej ja sama jestem z psami i jak sie zdarzy ze mi extra praca wypadnie czy dluzej w szkole i Tz ma wyjsc same to psiaki nie sa chetne zeby tylko z nim isc... Czesciej chodzimy razem niz on sam, ale wlasnie to glownie ja i tylko ja wychodze sama.

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Błyskotka napisał(a):
Jak nas nie ma w domu np. cały dzień albo więcej to psiaki strajkują i nic nie jedzą. Strajk głodowy :roll:.

Skąd ja to znam :roll::lol:
Pzdr

Posted

deer_1987 napisał(a):
A Wasze psiaki to chyba tylko w basenie cale lato? :D bo im to dopiero goraco..

Ulubione miejsce Sułtana to krzaki gdzie się może schować przed upałem i słońcem. Wasima zazwyczaj śpi koło niego a Fjona w domu.
Jakoś dają sobie radę.

Posted

Dzień Dobry :).

Pogoda jest bardzo ładna i trochę się obawiam czy nie będzie za gorąco w Bańskiej :roll:. Parasol będzie obowiązkowy. Pierwszy raz jadę w te strony i nie wiem czy można tam się gdzieś schować przed słońcem.
Sułtan "przypomina " sobie jak to się chodziło na ringówce :cool3:. Miał dłuuugą przerwę bo ostatnia jego wystawa była w sierpniu zeszłego roku.
No ale chodzenia na ringówce się nie zapomina :lol:. Nawet mogę powiedzieć że trochę biegnie na tej ringówce :multi:. Jak zakładałam mu ją jakieś 2 tygodnie temu to patrzył na mnie jakby pytał: " Co ty ode mnie chcesz ? Nie będę robił ani jednego kroku tak jakbyś chciała :diabloti: " .
Może przez te amory ma tyle energii :evil_lol:.
W piątek kapiel.

Wasima też nie zapomniała i od wystawy w Ostravie wczoraj pierwszy raz była na ringówce. Oczywiście bez pokazania smakołyka nie było biegania :cool3:.
Do wystawy w Bytomiu trochę czasu no ale przypomnieć dziecku trzeba co trzeba robić ;).

Posted

[quote name='Maks i Spark']Cześć!!!

co u Was, jak było wczoraj?

A.
:bye:
Wczoraj Sułtan w Banskiej Bystrzycy CAC, NDPwR i BOB :multi:

Zdjęcia i relacja wkrótce.
A jak wam poszło ?

Posted

[quote name='Błyskotka']:bye:
Wczoraj Sułtan w Banskiej Bystrzycy CAC, NDPwR i BOB :multi:

Zdjęcia i relacja wkrótce.