Cambel&Megi Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Błyskotka napisał(a):Wasima na dzisiejszej wystawie wybitnie obiecująca i najlepsze szczenię w rasie :loveu:.noo :) gwiazdeczka będzie podbijać ringi, super debiut, gratulacje!:multi: Quote
Błyskotka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Dziękujemy za gratulacje :). Pierwsze koty za płoty :evil_lol:. Kilka wczorajszych fotek ;). Quote
M&S Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 całkiem spore maleństwo:lol:, to jest fajne ImageShack - Image Hosting :: dscn4796.jpg A. Quote
Izabela124. Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Błyskotka napisał(a):http://img139.imageshack.us/img139/3118/651d05b161f289ee.jpgŚliczna kartka :loveu: Quote
Błyskotka Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Izabela124. napisał(a):Śliczna kartka :loveu: Mnie również bardzo się podoba :loveu:. Quote
Kisses Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ImageShack - Image Hosting :: dscn4796.jpg Kocham takie miśki :loveu: Wypatrzyłam ostatnio u mnie na osiedlu takiego i tak stałam i patrzyłam :loveu::evil_lol: Quote
Kisses Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Oj jest :loveu: Zwłaszcza jak Puchatek złapał mój wzrok i przyniósł mi w paszczy piłkę :loveu: Quote
Błyskotka Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [quote name='Kisses_xox']ImageShack - Image Hosting :: dscn4796.jpg Kocham takie miśki :loveu: Wypatrzyłam ostatnio u mnie na osiedlu takiego i tak stałam i patrzyłam :loveu::evil_lol: No bo jest na co popatrzeć ;). Quote
Cambel&Megi Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 My również składamy życzenia, wszystkiego dobrego! Quote
Błyskotka Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Dziękuję bardzo wszystkim za życzenia :buzi:. Quote
jamnicze Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 A my jeszcze pędzimy z gratulacjami debiutu wystawowego :Rose: Quote
M&S Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Cześć!!!! co dobrego, jak malutka?....będzie w Bańskiej? A. Quote
Błyskotka Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Hello :hand:. Pogoda dopisuje :lol:. Na Bańską i Bratysławę jedzie tylko Sułtan. Mała ekipa wystawowa nam się szykuje i na Wasimę nie ma już miejsca :evil_lol:. Zresztą to szczeniak a tam są kolosalne kwoty za szczeniaki :motz:. Wasima jedzie na Bytom ;). Tak więc w maju 3 weekendy pod rząd jakaś wystawa :lol:. Zobaczymy z jakim skutkiem :roll:. No ale dobra zabawa najważniejsza :lol:. Czerwiec pod względem wystaw zapowiada się podobnie :evil_lol:. Obecnie czekam na potwierdzenie jakiekolwiek z Bańskiej. Z Bratysławy mi odpisali. Quote
M&S Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Błyskotka napisał(a):Hello :hand:. Pogoda dopisuje :lol:. Na Bańską i Bratysławę jedzie tylko Sułtan. Mała ekipa wystawowa nam się szykuje i na Wasimę nie ma już miejsca :evil_lol:. Zresztą to szczeniak a tam są kolosalne kwoty za szczeniaki :motz:. Wasima jedzie na Bytom ;). Tak więc w maju 3 weekendy pod rząd jakaś wystawa :lol:. Zobaczymy z jakim skutkiem :roll:. No ale dobra zabawa najważniejsza :lol:. Czerwiec pod względem wystaw zapowiada się podobnie :evil_lol:. Obecnie czekam na potwierdzenie jakiekolwiek z Bańskiej. Z Bratysławy mi odpisali. ...Sułtan jako reprezentan, super:lol:. na stronie Bańskiej jest podany spis wystawców.....musisz się odszukać. a masz może hotel w Bratysławie, bo moje maile hotel olał:mad: ....w czerwcu wystawy odpuszczamy...Marysia ma sesję:roll: A. Quote
Błyskotka Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Ja na Bratysławę jadę tylko na sobotę. A gdzie jest ten spis na Bańską :roll: ? Czy to jest: Zobraz Online prihlasenych ? Ja zgłaszałam zwykłą pocztą więc pewnie dlatego nas nie ma. Quote
M&S Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Błyskotka napisał(a):Ja na Bratysławę jadę tylko na sobotę. ...myślałam, że na oba dni, napisz do nich powinni odpowiedzieć. Nam z Bratysławy odpisałi, to z Bańskiej też powinni A. Quote
M&S Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Błyskotka napisał(a):Z Bratysławy odpisali że wszystko ok :multi:. A tylko na 1 dzień bo trochę tych wystaw mam w planach na Słowacji :cool3:. Z Bańskiej nie odpisują i dodzwonić się nie można. Ale pewnie doszło bo wszystko razem wysyłałam ;). ...to już coś wiesz:lol: pewnie z Marysią się spotkacie:p A. Quote
Błyskotka Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Z Bratysławy odpisali że wszystko ok :multi:. A tylko na 1 dzień bo trochę tych wystaw mam w planach na Słowacji :cool3:. Z Bańskiej nie odpisują i dodzwonić się nie można. Ale pewnie doszło bo wszystko razem wysyłałam ;). Quote
Błyskotka Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 cd wiosny... I rozwalony, śpiący Sułtan :cool3: Quote
Recommended Posts