Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja suka ma zielony robiony tatuownicą i już jak przyjechała jako 11 tygodniowy szczeniak, to był nieczytelny, chłopcy mają pisakami w pachwinie i są świetnie widoczne, , z tym,że ładniejszy ma Vic, jego tatuowała p. Fedak, Delik ma krzywy, bo jego kto inny tatuował;):cool1:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do tatuaży polecam )z terenu W-wy) - p. A Żero. Sprawnie, czytelnie, niedrogo...
Pani A. Żero zrobuła u mnie tatuaże już chyba w 5 albo 6 miotach. Wszystkie są b.czytelne.:lol:

Pzdr.

Posted

cd fot i wiadomości :)

Jedne z ostatnich zdjęć Amelki u nas .

I krótki filmik
YouTube - Amelia Chow Chow

Od wczoraj Amelka jest w nowym domku :multi:. Zamieszkała bardzo daleko bo aż w Szczecinie. Z przyczyn osobistych zawieźliśmy Amelkę do nowego domku i mała przez taką długą podróż była bardzo grzeczna. Nowych właścicieli powitała merdaniem bo Amelka to bardzo wesolutka dziewczynka :).
A dzisiaj rano nie miał mnie kto już gryźć po nogach, nikt się nie pałętał pod nogami i było jakoś cicho . W sumie nadal jest .
Ale najważniejsze że mała ma dobry i kochający domek :multi:.

Posted

Ależ Wasima urosła.:loveu:
Super, że wszystkie maluchy już w nowych domkach. Z drugiej strony na pewno jest trochę pusto....no ale cóż, taka kolej rzeczy. :lol:
mizianka dla rudasków :loveu:

Posted

Z jednej strony ciesze się, że Amelka znalazła nowy dobry domek, a z drugiej - żal, że tak daleko i że juz jej nie ma u Was. Ale będe wypatrywała Waszych misków na ringach. Bo któreś z nich na pewno się pojawi?

Pzdr.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Hej :multi:.
Sułtanisko psisko jedzie ;). Na kolejne Słowackie wystawy też.

No to chłopak będzie szalał i podbijał ringi super:lol:, a malutką od kiedy myślisz pokazywać?

A.

Posted

Malutka najbardziej uwielbia szaleć po dworze z wujkiem Sułtanem i ciocią Fjoną :lol:.
A debiut coraz bliżej bo w Ostravie. Nie wiem jak to będzie z jej prezentacją na ringu bo na razie ringówka jest be :eviltong:. Przynajmniej zęby w miarę pokazuje :lol:. Ale niech jedzie i zobaczy co ją czeka :evil_lol:.
A u nas śnieg pada :placz:. No i gdzie ja mam z nią ćwiczyć :mad:.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Malutka najbardziej uwielbia szaleć po dworze z wujkiem Sułtanem i ciocią Fjoną :lol:.
A debiut coraz bliżej bo w Ostravie. Nie wiem jak to będzie z jej prezentacją na ringu bo na razie ringówka jest be :eviltong:. Przynajmniej zęby w miarę pokazuje :lol:. Ale niech jedzie i zobaczy co ją czeka :evil_lol:.

.....no to super, debiut zapewne będzie udany, będziemy mocno kibcować

A.

Posted

Błyskotka napisał(a):

W który dzień jesteś w Ostravie?