Mudik Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Moja suka ma zielony robiony tatuownicą i już jak przyjechała jako 11 tygodniowy szczeniak, to był nieczytelny, chłopcy mają pisakami w pachwinie i są świetnie widoczne, , z tym,że ładniejszy ma Vic, jego tatuowała p. Fedak, Delik ma krzywy, bo jego kto inny tatuował;):cool1: Quote
Asiaczek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Do tatuaży polecam )z terenu W-wy) - p. A Żero. Sprawnie, czytelnie, niedrogo... Pani A. Żero zrobuła u mnie tatuaże już chyba w 5 albo 6 miotach. Wszystkie są b.czytelne.:lol: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Kilka nowych fotek :). Foty zimowe bo u nas w dalszym ciągu zima :mad:. Fjona zaakceptowała nową lokatorkę czyli Wasimę :multi:. Quote
Błyskotka Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 cd fot i wiadomości :) Jedne z ostatnich zdjęć Amelki u nas . I krótki filmik YouTube - Amelia Chow Chow Od wczoraj Amelka jest w nowym domku :multi:. Zamieszkała bardzo daleko bo aż w Szczecinie. Z przyczyn osobistych zawieźliśmy Amelkę do nowego domku i mała przez taką długą podróż była bardzo grzeczna. Nowych właścicieli powitała merdaniem bo Amelka to bardzo wesolutka dziewczynka :). A dzisiaj rano nie miał mnie kto już gryźć po nogach, nikt się nie pałętał pod nogami i było jakoś cicho . W sumie nadal jest . Ale najważniejsze że mała ma dobry i kochający domek :multi:. Quote
Cambel&Megi Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ależ Wasima urosła.:loveu: Super, że wszystkie maluchy już w nowych domkach. Z drugiej strony na pewno jest trochę pusto....no ale cóż, taka kolej rzeczy. :lol: mizianka dla rudasków :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Z jednej strony ciesze się, że Amelka znalazła nowy dobry domek, a z drugiej - żal, że tak daleko i że juz jej nie ma u Was. Ale będe wypatrywała Waszych misków na ringach. Bo któreś z nich na pewno się pojawi? Pzdr. Quote
Błyskotka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Tak bardzo prawdopodobne że będą pokazywane :). Nie wszystkie ale któreś pewnie tak. Spróbować zawsze można :). Quote
Błyskotka Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Izuuus napisał(a):Witamy się;) Jak tam pieski? ;) Witam :) Szaleją po dworze. Pogoda okropna i mała Wasima wygląda jak kominiarz :diabloti:. Quote
Cambel&Megi Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 niesamowita :loveu: i z fotki na fotkę coraz większa! :lol: Quote
Błyskotka Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 No czas leci i psiaki rosną. Jedynie aparat może uchwycić te chwile :lol:. Quote
M&S Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 jak już duża panienka z niej wyrosła :-o ale śliczna jest dalej :loveu: m. Quote
M&S Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Cześć Błyskotka!!! z którym chowkiem jedziesz do Bańskiej? Wasima superaśna, jak niedźwiadek wygląda. Ania Quote
Błyskotka Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Hej :multi:. Sułtanisko psisko jedzie ;). Na kolejne Słowackie wystawy też. Quote
M&S Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Błyskotka napisał(a):Hej :multi:. Sułtanisko psisko jedzie ;). Na kolejne Słowackie wystawy też. No to chłopak będzie szalał i podbijał ringi super:lol:, a malutką od kiedy myślisz pokazywać? A. Quote
M&S Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Hej, hej!!!! co dobrego?, zdrówko mam nadzieję jest, a jak maleństwo? A. Quote
Błyskotka Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Malutka najbardziej uwielbia szaleć po dworze z wujkiem Sułtanem i ciocią Fjoną :lol:. A debiut coraz bliżej bo w Ostravie. Nie wiem jak to będzie z jej prezentacją na ringu bo na razie ringówka jest be :eviltong:. Przynajmniej zęby w miarę pokazuje :lol:. Ale niech jedzie i zobaczy co ją czeka :evil_lol:. A u nas śnieg pada :placz:. No i gdzie ja mam z nią ćwiczyć :mad:. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 W domu!, na stole i na podłodze...:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Błyskotka napisał(a):Malutka najbardziej uwielbia szaleć po dworze z wujkiem Sułtanem i ciocią Fjoną :lol:. A debiut coraz bliżej bo w Ostravie. Nie wiem jak to będzie z jej prezentacją na ringu bo na razie ringówka jest be :eviltong:. Przynajmniej zęby w miarę pokazuje :lol:. Ale niech jedzie i zobaczy co ją czeka :evil_lol:. A u nas śnieg pada :placz:. No i gdzie ja mam z nią ćwiczyć :mad:. .....no to super, debiut zapewne będzie udany, będziemy mocno kibcować A. Quote
panienkabubu Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Błyskotka napisał(a):Malutka najbardziej uwielbia szaleć po dworze z wujkiem Sułtanem i ciocią Fjoną :lol:. A debiut coraz bliżej bo w Ostravie. Nie wiem jak to będzie z jej prezentacją na ringu bo na razie ringówka jest be :eviltong:. Przynajmniej zęby w miarę pokazuje :lol:. Ale niech jedzie i zobaczy co ją czeka :evil_lol:. A u nas śnieg pada :placz:. No i gdzie ja mam z nią ćwiczyć :mad:. W który dzień jesteś w Ostravie? Quote
panienkabubu Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Błyskotka napisał(a):W niedzielę :cool3:. To się spotkamy! :multi::multi: Quote
Recommended Posts