Błyskotka Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 unikatowydiament napisał(a):i od Nas wielkie brava:multi: :calus::calus::calus: Quote
Błyskotka Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Witam :) Weekend był miły a wczoraj jak co roku byliśmy na pokazie w Mikołowie :) Tym razem pojechała Kiuti bo Wasima z daleka czuła burzę więc została w domu. Kilka zdjęć: cdn... Quote
Błyskotka Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 Oj momentami jest ciężko ale w sumie wszystkie psiaki chowają się przed słońcem w domu. Ja sama też nie lubię upałów. Quote
bety Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Błyskotka napisał(a):Oj momentami jest ciężko ale w sumie wszystkie psiaki chowają się przed słońcem w domu. Ja sama też nie lubię upałów. Ja też nie lubię upałów, głaski dla futrzaków. Pzdr Quote
Izabela124. Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Pozdrawiam i przesyłam całusy dla ferajny :) Quote
Błyskotka Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 Witam :) U nas trochę zmian i brak czasu głównie ze względu na szczeniaczki :) Jeszcze troszkę i będzie więcej luzu :) Quote
Oscar Patric Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 My tez prosimy o flocie szczeniaczkow Quote
Błyskotka Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 No to skoro są chętni to zdjęcia będą ;). Takie były malutkie Rosły..... Rosły ... Quote
Błyskotka Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Gali - wołam na niego Ali lub Gali. Największy przystojniak z miotu. Grace w domu Klusia, Klucha lub gdy była niegrzeczna pani Klusińska ;). Najgłośniejsza z miotu. Kopia mamy Biuti :) Guy - najspokojniejszy z całego miotu. Greta - nazywana Lalą lub Grecią. Ma w sobie wiele uroku. Uwielbia się moczyć w misce co widać na zdjęciu ;) Quote
Błyskotka Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Łobuzy w więzieniu :diabloti: Kilka zdjęć Guya przed wyjazdem do nowego domu. Mieszka blisko więc będą okazje do odwiedzin :) Quote
Błyskotka Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Klusia rozrabia w nowym domu :) A po zabawie no to obowiązkowo.... Na przyjazd swoich właścicieli czeka Ali :) Jeszcze troszkę u nas będzie ;) A Greta mu towarzyszy :) Quote
Oscar Patric Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Ja to mogę bez końca oglądać szczeniaki:loveu: Quote
Recommended Posts