M&S Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Błyskotka'] W piątek przyjeżdżają nowi właściciele Ale Farciarza i mi go zabiorą :placz::lol:. [/quote] Farciarzowi życzę szczęśliwego domku:p, może bedą go pokazywać na wystawach... A. Quote
J.G Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Przepiękna jest i cudownie się rozwija.:multi: Quote
Błyskotka Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 A tutaj filmik z zabawy maluszków z Wasimą :lol:. Na filmiku jest jeszcze cała czwóreczka :loveu:. YouTube - Chow Chow puppies Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Jak słodko się bawią.. takie kuleczki :loveu::loveu: Quote
Juszes Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Hej! Jak mnie dawno nie było, a u Was tyle nowości! Nowy nabytek, po prostu cudo! :loveu::loveu: Wygłaskać i wycałować proszę ode mnie! A szczeniaczki, o matko, jakie one już wyrośnięte kluchy. Amelia najbardziej przypadła mi do gustu, prawdziwy z niej słodziak:loveu: Quote
Błyskotka Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 No Ami to słodziak jak ta lala :loveu:. Wkrótce nowe foteczki ;). Quote
Juszes Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wyczekujemy z niecierpliwością!:multi::multi::multi: Quote
Juszes Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Hej!:multi: No i kiedy te foteczki będą? :razz: Quote
Błyskotka Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Jesteśmy kompletnie zasypani :roll:. Zima się rozkręciła na całego :mad:. Fartek w nowym domku :loveu: Ali - jedno z ostatnich zrobionych zdjęć u mnie :placz::loveu: Athena - też ostatnie zdjęcie u babci :placz::loveu: Quote
Błyskotka Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Na nowy domek czeka jeszcze Amelia :loveu: Quote
C&B Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 A kiedy moja Athenka do nowego domku jedzie? Quote
Błyskotka Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Domka_Czika napisał(a):A kiedy moja Athenka do nowego domku jedzie? Athenka pojechała do nowego domku w środę a Aluś we wtorek ;). Quote
C&B Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Błyskotka']Athenka pojechała do nowego domku w środę a Aluś we wtorek ;). :crazyeye: Dopiero się dowiaduję:crazyeye: Czt moja Czika nei przypomina trochę szczeniaka chowka? Quote
katik Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Już ci się dzieci porozjeżdżały do nowych domów? :crazyeye: Nie tak dawno sie urodziły. Jak ten czas szybko leci. Takie maleństwa były, a teraz takie puchate psiury. :loveu: Quote
Błyskotka Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='Domka_Czika']:crazyeye: Dopiero się dowiaduję:crazyeye: Czt moja Czika nei przypomina trochę szczeniaka chowka? Amelka miałaby super koleżankę do zabawy :cool3:. Quote
C&B Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Błyskotka napisał(a):Amelka miałaby super koleżankę do zabawy :cool3:. Szkoda, że moja już nie jest taka malutka , tylko dorosła babka z niej:loveu: Quote
Juszes Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ojej, jakie śliczności do schrupania.:loveu: Ale to się wszystko szybciutko stało. Ledwo co przyszły na świat, a tu już w nowych domkach Quote
BoJa2 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Już sie dziecka porozjezdżały do nowych domków. Quote
Asiaczek Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 No to może Amelka zostanie u Was...? Pzdr. Quote
Mudik Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ali przepiękny:loveu::loveu::loveu:, nie masz problemów z czytelnością tatuazu w tym kolorze? Quote
Błyskotka Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Asiaczek napisał(a):No to może Amelka zostanie u Was...? Pzdr. Amelka jest śliczną sunią i nie będę jej na "siłę" szukać domku ;). Ale może gdzieś tam, ktoś tam na nią czeka tylko jeszcze o tym nie wie :lol:. Mudik nie było problemu z odczytaniem tatuażu. Wiem że zielony kolor jest mało popularny :lol:. Wkrótce wstawię jakieś zdjęcia ;). Quote
Mudik Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Błyskotka napisał(a): Mudik nie było problemu z odczytaniem tatuażu. Wiem że zielony kolor jest mało popularny :lol:. Wkrótce wstawię jakieś zdjęcia ;). Nie o to mi chodziło , tylko o to ,że zielony szybciejk blaknie i szybko przestaje być czytelny, dlatego nie jest moim zdaniem popularny, najczytelniejszy jest pisak moim zdaniem. Quote
Błyskotka Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 U Fjony tatuaż nie jest czytelny, u Sułtana to samo. Z Wasimą nie ma problemu bo ma chip. Quote
Recommended Posts