Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Błyskotka']A u nas nowość ;). 13 marca urodziły się szczeniaczki po Biuti i Louisie :loveu:. Mamy 3 pieski i 2 suczki :multi:.
[/QUOTE]

Gratuluję maluszków.

Wesołych Świąt. :)

Pzdr

Posted

[quote name='M&S']

jak maluszki?[/QUOTE]
Maluszki mają dzisiaj 3 tygodnie :) Były dzisiaj odrobaczone, zaczynają szczekać i się bawić :) Mają już otwarte oczka i fioletowe języczki :)

Posted

[quote name='Błyskotka']Maluszki mają dzisiaj 3 tygodnie :) Były dzisiaj odrobaczone, zaczynają szczekać i się bawić :) Mają już otwarte oczka i fioletowe języczki :)[/QUOTE]

To już są ogroooomne chowki;)

Posted

[quote name='unikatowydiament']czekamy na foteczki maluszków:)
No to kilka zaległych zdjęć w wieku 2 tygodni. Zdjęcia dopiero ściągnięte z aparatu.

[quote name='M&S']To już są ogroooomne chowki;-)
W sumie tak ;) Zwłaszcza chłopcy ;)

Posted

[quote name='Błyskotka']Dziękuję :) Nie mogę się doczekać wiosny kiedy będą szalały na podwórku :)[/QUOTE]
aż zazdroszczę,też marzy mi się taka gromadka,do wycałowania i wymiziania:loveu:
kiedyś często różne kluseczki odwiedzałam,teraz nie, chciałabym prawie każdego szczyla,mam ogromną słabość do takich kluseczek poprostu

Posted

W sobotę suczka z naszej hodowli Cleo mieszkająca w Chorwacji na wystawie w Bjelovar otrzymała wniosek na Championa Chorwacji oraz Zwycięstwo Rasy :) :) :)
Została pochwalona przez sędzinę za wspaniały charakter :)