Oscar Patric Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [h=3]ZDROWYCH, POGODNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH[/h][FONT=Arial]Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja":)[/FONT] Quote
Błyskotka Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 Dziękuję za życzenia świąteczne oczywiście dla was tego samego :) Quote
Błyskotka Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 Dziękuję :) U nas pewnie podobnie jak u innych pogodowy armagedon ;) Quote
bety Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='Błyskotka']A u nas nowość ;). 13 marca urodziły się szczeniaczki po Biuti i Louisie :loveu:. Mamy 3 pieski i 2 suczki :multi:. [/QUOTE] Gratuluję maluszków. Wesołych Świąt. :) Pzdr Quote
Błyskotka Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Święta, święta i po świętach ... a za oknem zima :diabloti:. Quote
M&S Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Cześć po świętach:) Zima jak się patrzy:diabloti: jak maluszki? Quote
Błyskotka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='M&S'] jak maluszki?[/QUOTE] Maluszki mają dzisiaj 3 tygodnie :) Były dzisiaj odrobaczone, zaczynają szczekać i się bawić :) Mają już otwarte oczka i fioletowe języczki :) Quote
M&S Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Błyskotka']Maluszki mają dzisiaj 3 tygodnie :) Były dzisiaj odrobaczone, zaczynają szczekać i się bawić :) Mają już otwarte oczka i fioletowe języczki :)[/QUOTE] To już są ogroooomne chowki;) Quote
Błyskotka Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='unikatowydiament']czekamy na foteczki maluszków:) No to kilka zaległych zdjęć w wieku 2 tygodni. Zdjęcia dopiero ściągnięte z aparatu. [quote name='M&S']To już są ogroooomne chowki;-) W sumie tak ;) Zwłaszcza chłopcy ;) Quote
phase Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 http://i019.radikal.ru/1304/f1/1d2c4e9d3c3f.jpg cudne, cudne, cudne. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Błyskotka Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Dziękuję :) Nie mogę się doczekać wiosny kiedy będą szalały na podwórku :) Quote
Oscar Patric Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Błyskotka']Dziękuję :) Nie mogę się doczekać wiosny kiedy będą szalały na podwórku :)[/QUOTE] aż zazdroszczę,też marzy mi się taka gromadka,do wycałowania i wymiziania:loveu: kiedyś często różne kluseczki odwiedzałam,teraz nie, chciałabym prawie każdego szczyla,mam ogromną słabość do takich kluseczek poprostu Quote
Błyskotka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 W sobotę suczka z naszej hodowli Cleo mieszkająca w Chorwacji na wystawie w Bjelovar otrzymała wniosek na Championa Chorwacji oraz Zwycięstwo Rasy :) :) :) Została pochwalona przez sędzinę za wspaniały charakter :) Quote
Recommended Posts