Oscar Patric Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [FONT=verdana]Białe myśli lekkie jak puch[/FONT] [FONT=verdana]niech anioł przywieje z nieba,[/FONT] [FONT=verdana]otworzy skrzydłem nadziei[/FONT] [FONT=verdana]i kolędę zaśpiewa.[/FONT] [FONT=verdana]Bo dzisiaj jest piękny dzień,[/FONT] [FONT=verdana]wszystko się rodzi na nowo,[/FONT] [FONT=verdana]więc w blasku tajemnych świąt[/FONT] [FONT=verdana]żyj zdrowo i kolorowo. Oscar z Agą[/FONT] Quote
Daga&Maks Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 wesołych, radosnych i spokojnych świąt wam życzę :) Quote
jamnicze Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [FONT=book antiqua]Wesołych Świąt[/FONT] :tree1: Quote
bety Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 A ja znowu spóźniona :oops: Wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajlepszego dla wszystkich solenizantów. Pzdr Quote
Izabela124. Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Jakieś nowe zdjęcia bym obejrzała :) Quote
Błyskotka Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Witam po świątecznej przerwie :) Dziękuję wszystkim za życzenia :) Święta, święta i po świętach ;) Szkoda tylko że bez śniegu bo cała atmosfera uciekła :( Quote
phase Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 U mnie słońce tak świeci jakby wiosna była i naprawdę daje ten klimat, ale to nie to.. Quote
M&S Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 jamnicze napisał(a):A u nas szarówa :shake: U nas świeci:):) Quote
bety Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Błyskotka napisał(a):Święta, święta i po świętach ;) Szkoda tylko że bez śniegu bo cała atmosfera uciekła :( U nas były resztki śniegu, ale atmosfery świąt i u nas tak jakoś brakowało. Pzdr Quote
Recommended Posts