kornel Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Wpadamy się przywitać:) Pamiętam, jak byłam mniejsza zawsze marzyłam o chow chow. Przeraziła mnie ilość pielęgnacji , bo jednak trzeba trochę poczesać. Podziwiam:) a maluszki świetne:) Quote
Błyskotka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Pozory pod względem pielęgnacji potrafią mylić ;) Quote
karmina Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Gratuluję maluszków.U nas też ręce pełne roboty ;) Quote
kornel Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 A nie zajmuje duzo czasu pielęgnacja? Tzn raczej na pewno nie ma czego porównywać do np. yorka, shih tzu czy maltańczyka..;D Quote
Błyskotka Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 karmina napisał(a):Gratuluję maluszków.U nas też ręce pełne roboty ;-) Dziękuję i wzajemnie ;) kornel napisał(a):A nie zajmuje duzo czasu pielęgnacja? Tzn raczej na pewno nie ma czego porównywać do np. yorka, shih tzu czy maltańczyka..;D Nie zajmuje. Wbrew pozorom chow chowa nie czesze się dziennie i nie jest to aż takie pracochłonne. Ptysiak napisał(a):Dobrej nocy ;-) Pozdrawiamy :smile: Również pozdrawiam :) unikatowydiament napisał(a):dzień dobry:smile: Dzień dobry :) Izabela124. napisał(a):Czekam na nowe zdjęcia maluchów :smile: Powinny być w tym tygodniu :). Jutro planuje ich pierwsze wyjście na podwórko :) Wszystkie mają już otwarte oczka, zaczynają się bawić. Jutro czeka ich odrobaczenie i pierwsze papu ;) Quote
bianka19 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 przesłodkie te maluchy! gratuuuulujemy :lol: Quote
Błyskotka Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Sesję podwórkową trzeba będzie najprawdopodobniej odłożyć na jutro z powodu nocnej burzy. Strasznie lało, grzmiało i wiało. Biuti nigdy nie bała się burzy ale od czasu gdy była już w mocno zaawansowanej ciąży i podczas strasznej burzy padał u nas ten gigantyczny grad to się zmieniło. Bidulka :( Quote
bety Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Maluszki słodziutkie :loveu: Gratulacje za wystawę. Miłego dnia życzymy. :) Pzd Quote
Błyskotka Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Fotki z lekkim opóźnieniem ale ostatnio trochę brak czasu ;). Pierwsze wyjście na podwórko :) cdn... Quote
Vilena Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Jakie śliczne te maleństwa! :loveu: :loveu: Quote
Izabela124. Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 I jak słodziaki zareagowały na trawkę? Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nie no ja nie mogę oglądać takich fotek... :shake: Jeszcze chwila i będę chciała Chow-Chow i będę chora jak nie kupię szczeniaka... Cuuuuuuudne, kochane słodkie malutkie misiaczki !!! :loveu: Quote
Recommended Posts