taxelina Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Błyskotka napisał(a):A wczoraj wieczorem do nowego domku pojechała Donna :multi::multi::multi:. Doczekała się ta moja lala nowych opiekunów :). Zamieszkała blisko więc będą okazje do odwiedzin :). I zdjec :diabloti: Quote
Błyskotka Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 No od ostatniej sesji nie miała robionych nowych zdjęć. Ale przy okazji odwiedzin na pewno będą :). A w domu teraz taka jakaś cisza, spokój ....... Niby fajnie ale jednak czegoś / kogoś brakuje ...... Quote
Izabela124. Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='Błyskotka']Świetne wieści z Chorwacji :) Czarnuszka Cleo na wystawie w Zagrzebiu otrzymała ocenę wybitnie obiecującą, tytuł najlepszego szczeniaka w rasie w zakwalifikowała się do najlepszej 5 na finałach Bis szczeniąt !!! http://s45.radikal.ru/i108/1203/5a/c40c30de8d56.jpgGratulacje :) Quote
Błyskotka Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Hejka :) Dostałam foteczki Diega z nowego domku :) Quote
Vilena Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 http://s001.radikal.ru/i196/1203/be/3e73f5d0705b.jpg "Nie oddam smaczka!" :evil_lol: Quote
Błyskotka Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 deer_1987 napisał(a):Co tam u psiakow? Wszystko dobrze :). Trochę gorzej u mnie bo grypa :(. Quote
Oscar Patric Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 i jak się czujesz? pozdrawiamy cieplutko:) Quote
Błyskotka Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Hejka :) W sumie dobrze choć trochę czasem katar dokucza. Obecnie wybieram się w roli widza na wystawę w niedziele do Gliwic / org. oddz Zabrze. Quote
jamnicze Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 My na wystawach zaczniemy się pokazywać dopiero od połowy maja. PN jest bardziej uboga w wystawy :( Quote
Błyskotka Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 jamnicze napisał(a):My na wystawach zaczniemy się pokazywać dopiero od połowy maja. PN jest bardziej uboga w wystawy :( U mnie na śląsku jest dużo ale albo ceny jak z kosmosu ( nie wiem czemu w moim regionie wystawy są najdroższe ) albo nie ma do kogo jechać ( sędziowie ). Tak czy siak na wystawy obecnie nadaje się jedynie Louis ( głównie pod względem włosa ). Biuti zarasta, Coco stwierdziła że musi koniecznie przebrać się w nowe, dorosłe futro a potem wystawy. Wasima 4 miesiące po dzieciach i jeszcze ma końcówkę mleka (!) a chciałabym jej skończyć Championat. Fjona to jak zdrowie jej pozwoli ( futra to może jej nie jeden samiec pozazdrościć z wyjątkiem Louisa ) wystartuje po długiej przerwie możliwe że od jesieni w weteranach. Quote
Recommended Posts