Błyskotka Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Dziękuję i wzajemnie :) A fotki ? Hmmmm proszę bardzo ;). Donna w wieku 10 tygodni :) cdn.... Quote
Vilena Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 http://s51.radikal.ru/i134/1203/e9/a87bd23a0033.jpg Cudowna puchata kuleczka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Błyskotka Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Miejmy nadzieję że odeszła i już nie wróci. Kto ? Zima !!! Mam trochę zaległości przez wirusa na forum co był a jednak go nie było.... Kilka zimowych fotek Baloo - brat Biuti, chłopczyk z miotu B cdn... Quote
Błyskotka Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='Vilena']http://s51.radikal.ru/i134/1203/e9/a87bd23a0033.jpg Cudowna puchata kuleczka :loveu: :loveu: :loveu: Taka mała lala ;). Quote
Błyskotka Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 W nie superowym włosie ale stwierdziłam że wstawię ;). Pamiętacie Amelkę z miotu "A " ? Pannica ma już skończone 3 lata. To również siostra Biuti i Baloo ale z pierwszego miotu po tych samych rodzicach czyli po Fjonie i Sułtanie. Ma bardzo podobne spojrzenie do Biuti :). Kocham je ! Podobieństwo duże. Nawet obie w tej chwili nie mają dobrego włosa :lol:. Quote
Błyskotka Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Cleo siostra Coco i Colina :) Troszkę starsza fotka Tydzień przed kąpielą A tutaj po kąpieli i czesaniu :) - aktualne zdjęcia Czyż nie jest piękna :loveu: ? Quote
Błyskotka Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 A tutaj braciszek Colin :) Koniec :) To bardzo miłe gdy właściciele psiaków pamiętają i wysyłają zdjęcia swoich psich pociech :) Quote
Izabela124. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 http://s53.radikal.ru/i139/1203/a6/d29d64f0fba9.jpg jaka ładna dziewczynka, bardzo mi się podoba :) Quote
WeronikaM Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 http://i077.radikal.ru/1203/eb/3aea45157b81.jpg ale ma futra!!!! jest sie do czego przytulić :D:D Quote
M&S Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Cześć:) mała kluska sliczna:) Starsze bardzo ładne i do Sułtana podobne!!! Quote
Błyskotka Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 unikatowydiament napisał(a):wszystkie Twoje psy są bardzo piękne:) Dziękuję :) Quote
Błyskotka Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Świetne wieści z Chorwacji :) Czarnuszka Cleo na wystawie w Zagrzebiu otrzymała ocenę wybitnie obiecującą, tytuł najlepszego szczeniaka w rasie w zakwalifikowała się do najlepszej 5 na finałach Bis szczeniąt !!! Quote
Błyskotka Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Dziękuję :). Wygląda na to że wszystkie maluszki z miotu C będą wystawiane :multi:. Na mniejszy lub większy podbój ringów szykuje się Colin który mieszka w Niemczech :). Quote
Patisa Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='Błyskotka']Dziękuję :). Wygląda na to że wszystkie maluszki z miotu C będą wystawiane :multi:. Na mniejszy lub większy podbój ringów szykuje się Colin który mieszka w Niemczech :). Dawno mnie tu nie było... Kurczę, GRATULUJĘ! Chyba rzadko się zdarza, żeby wszystkie maluszki z miotu trafiły w ręce osób, które chciałyby je wystawiać. Wielki sukces!!! :multi: Fajnie tak móc obserwować swoje maluszki na ringach...:cool3: Gratuluję jeszcze raz! jakie piekne futro, wow...:crazyeye::loveu: Quote
zaba14 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Piękne te niedźwiadki, a jak z ich pielęgnacją?? :> Quote
taxelina Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Błyskotka napisał(a):Dziękuję :). Wygląda na to że wszystkie maluszki z miotu C będą wystawiane :multi:. Na mniejszy lub większy podbój ringów szykuje się Colin który mieszka w Niemczech :). Super wiadomosc! Quote
Błyskotka Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Patisa napisał(a): Kurczę, GRATULUJĘ! Chyba rzadko się zdarza, żeby wszystkie maluszki z miotu trafiły w ręce osób, które chciałyby je wystawiać. Wielki sukces!!! :multi: Fajnie tak móc obserwować swoje maluszki na ringach...:cool3: Gratuluję jeszcze raz! Dziękuję :) Patisa napisał(a):jakie piekne futro, wow...:crazyeye::loveu: Ma się czym pochwalić :) zaba14 napisał(a):Piękne te niedźwiadki, a jak z ich pielęgnacją?? :> Nie trzeba czesać dziennie o co często ludziska się pytają. Nie jest ona też jakaś bardzo uciążliwa. deer_1987 napisał(a):Super wiadomosc! Również się cieszę :). Ja nie mogę im pomóc w kwestiach zapisowych itp ale z tego co się dowiedziałam to niemiecki klub bierze ich pod swoje "skrzydła". W kwietniu Colin ma brać udział w takich lekcjach przygotowawczych do wystawa organizowany przez ich klub. Quote
Błyskotka Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 A wczoraj wieczorem do nowego domku pojechała Donna :multi::multi::multi:. Doczekała się ta moja lala nowych opiekunów :). Zamieszkała blisko więc będą okazje do odwiedzin :). Quote
Recommended Posts