Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miejmy nadzieję że odeszła i już nie wróci. Kto ? Zima !!!
Mam trochę zaległości przez wirusa na forum co był a jednak go nie było....

Kilka zimowych fotek Baloo - brat Biuti, chłopczyk z miotu B

cdn...

Posted

W nie superowym włosie ale stwierdziłam że wstawię ;).
Pamiętacie Amelkę z miotu "A " ? Pannica ma już skończone 3 lata. To również siostra Biuti i Baloo ale z pierwszego miotu po tych samych rodzicach czyli po Fjonie i Sułtanie.

Ma bardzo podobne spojrzenie do Biuti :). Kocham je ! Podobieństwo duże. Nawet obie w tej chwili nie mają dobrego włosa :lol:.

Posted

Świetne wieści z Chorwacji :)
Czarnuszka Cleo na wystawie w Zagrzebiu otrzymała ocenę wybitnie obiecującą, tytuł najlepszego szczeniaka w rasie w zakwalifikowała się do najlepszej 5 na finałach Bis szczeniąt !!!

Posted

[quote name='Błyskotka']Dziękuję :).

Wygląda na to że wszystkie maluszki z miotu C będą wystawiane :multi:.
Na mniejszy lub większy podbój ringów szykuje się Colin który mieszka w Niemczech :).

Dawno mnie tu nie było...

Kurczę, GRATULUJĘ! Chyba rzadko się zdarza, żeby wszystkie maluszki z miotu trafiły w ręce osób, które chciałyby je wystawiać. Wielki sukces!!! :multi: Fajnie tak móc obserwować swoje maluszki na ringach...:cool3:
Gratuluję jeszcze raz!

jakie piekne futro, wow...:crazyeye::loveu:

Posted

Błyskotka napisał(a):
Dziękuję :).

Wygląda na to że wszystkie maluszki z miotu C będą wystawiane :multi:.
Na mniejszy lub większy podbój ringów szykuje się Colin który mieszka w Niemczech :).

Super wiadomosc!

Posted

Patisa napisał(a):

Kurczę, GRATULUJĘ! Chyba rzadko się zdarza, żeby wszystkie maluszki z miotu trafiły w ręce osób, które chciałyby je wystawiać. Wielki sukces!!! :multi: Fajnie tak móc obserwować swoje maluszki na ringach...:cool3:
Gratuluję jeszcze raz!

Dziękuję :)
Patisa napisał(a):
jakie piekne futro, wow...:crazyeye::loveu:

Ma się czym pochwalić :)

zaba14 napisał(a):
Piękne te niedźwiadki, a jak z ich pielęgnacją?? :>

Nie trzeba czesać dziennie o co często ludziska się pytają. Nie jest ona też jakaś bardzo uciążliwa.

deer_1987 napisał(a):
Super wiadomosc!

Również się cieszę :). Ja nie mogę im pomóc w kwestiach zapisowych itp ale z tego co się dowiedziałam to niemiecki klub bierze ich pod swoje "skrzydła". W kwietniu Colin ma brać udział w takich lekcjach przygotowawczych do wystawa organizowany przez ich klub.

Posted

A wczoraj wieczorem do nowego domku pojechała Donna :multi::multi::multi:. Doczekała się ta moja lala nowych opiekunów :). Zamieszkała blisko więc będą okazje do odwiedzin :).