Błyskotka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 deer_1987 napisał(a):Ale ten czas leci... to zaraz do nowych domkow :( No czas leci..... Na nowy domek czeka jeszcze Cleo a po Colina nowi właściciele mają przyjechać 24 września :). Quote
M&S Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Zdjęcia super, te miny:) To zrobi sie pusto w domu.... Zabierzesz malutką do Łodzi? Quote
Błyskotka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 M&S napisał(a):Zdjęcia super, te miny:) To zrobi sie pusto w domu.... No troszkę zrobi się luźniej. M&S napisał(a):Zabierzesz malutką do Łodzi? Nie da rady. Dzisiaj maluchy mają 8 tydzień a drugie szczepienie dopiero 14 września. Nie mogę zabrać małej do takiego skupiska psów bez odbytej kwarantanny. A szkoda ;). Quote
M&S Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Błyskotka napisał(a): Nie da rady. Dzisiaj maluchy mają 8 tydzień a drugie szczepienie dopiero 14 września. Nie mogę zabrać małej do takiego skupiska psów bez odbytej kwarantanny. A szkoda ;). Szkoda bardzo..... Wytarmoś swoje pluszaki:) Quote
Błyskotka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Czas na kolejne nowości ;). W niedzielę byliśmy na wystawie w Przemyślu z Louisem. Długa droga ale zawsze chciałam pojechać do Przemyśla a sędzina pasowała :). Tak to nie ma do kogo jeździć bo albo się nie znają albo ocen od danych sędziów jest już dużo. Louis dostał CWC, Zwycięstwo,BOB a na finałach 3 BOG :) :) :) Tym samym rozpoczął dorosły Championat :) . Do organizacji wystawy nie mam zastrzeżeń. Ringi baaaardzo duże, było nawet więcej stoisk niż się spodziewałam, darmowy parking. Fotki z wystawy: cdn... Quote
Błyskotka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Zrezygnowałam z Kalisza u sędziny Małgorzaty Lorenc ale udało się do niej pojechać do Przemyśla :). Jeśli będzie obsada sędziowska pasować i będzie kogo pokazać to w przyszłym roku przyjadę ponownie do Przemyśla :). Quote
jamnicze Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Gratulacje! Pięknie Luisek wyrósł http://img89.imageshack.us/img89/9149/przemysl046.jpg Ktoś tu się bawił chowanego w rabatkach ;) http://img192.imageshack.us/img192/959/dscn9374.jpg Quote
Angelika_Roser Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Witamy gratulujemy!! i podziwiamy maluszki :loveu:[/FONT] Quote
Błyskotka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [quote name='jamnicze'] Gratulacje! Pięknie Luisek wyrósł http://img89.imageshack.us/img89/9149/przemysl046.jpg Dziękuję :) [quote name='jamnicze']Ktoś tu się bawił chowanego w rabatkach ;) http://img192.imageshack.us/img192/959/dscn9374.jpg Cleo ;) Quote
Błyskotka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Witamy gratulujemy!! i podziwiamy maluszki :loveu:[/FONT] Witam :) Dziękujemy :). No myślę że jest co podziwiać ;). Quote
M&S Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Cześć Aniu:) Niestety nie udało mi się zrobić fotek chowków, prawdę mówiąc to żadnego nie widziałam...... Quote
Błyskotka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Hejka :). Nic nie szkodzi :). Do zobaczenia w niedzielę :). Quote
Błyskotka Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Dawno nie było żadnych fotek. Może jutro uda mi się nadrobić chociaż część zaległości ( o ile będą chętni ) ;). Quote
Angelika_Roser Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [FONT="Comic Sans MS"]Ooo będziecie na wystawię w niedziele?! W łąbedach [oddział Zabrze] my tam sobie mieszkamy i też będziemy!! łapcie nas jak zobaczycie!! :loveu:[/FONT] Quote
Błyskotka Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='deer_1987']Chetni sa zawsze! :multi: No mam nadzieję ;). [quote name='Angelika_Roser'][FONT="Comic Sans MS"]Ooo będziecie na wystawię w niedziele?! W łąbedach [oddział Zabrze] my tam sobie mieszkamy i też będziemy!! łapcie nas jak zobaczycie!! :loveu:[/FONT] Będę więc łapać ;). Quote
Błyskotka Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Colin jest już w nowym domu :). Ostatnia sesja zdjęciowa Colina u mnie: cdn... Quote
Recommended Posts