Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

M&S napisał(a):
Zdjęcia super, te miny:)

To zrobi sie pusto w domu....

No troszkę zrobi się luźniej.

M&S napisał(a):
Zabierzesz malutką do Łodzi?

Nie da rady. Dzisiaj maluchy mają 8 tydzień a drugie szczepienie dopiero 14 września. Nie mogę zabrać małej do takiego skupiska psów bez odbytej kwarantanny. A szkoda ;).

Posted

Błyskotka napisał(a):

Nie da rady. Dzisiaj maluchy mają 8 tydzień a drugie szczepienie dopiero 14 września. Nie mogę zabrać małej do takiego skupiska psów bez odbytej kwarantanny. A szkoda ;).

Szkoda bardzo.....

Wytarmoś swoje pluszaki:)

Posted

Czas na kolejne nowości ;).

W niedzielę byliśmy na wystawie w Przemyślu z Louisem. Długa droga ale zawsze chciałam pojechać do Przemyśla a sędzina pasowała :). Tak to nie ma do kogo jeździć bo albo się nie znają albo ocen od danych sędziów jest już dużo.
Louis dostał CWC, Zwycięstwo,BOB a na finałach 3 BOG :) :) :) Tym samym rozpoczął dorosły Championat :) .
Do organizacji wystawy nie mam zastrzeżeń. Ringi baaaardzo duże, było nawet więcej stoisk niż się spodziewałam, darmowy parking.

Fotki z wystawy:

cdn...

Posted

Zrezygnowałam z Kalisza u sędziny Małgorzaty Lorenc ale udało się do niej pojechać do Przemyśla :). Jeśli będzie obsada sędziowska pasować i będzie kogo pokazać to w przyszłym roku przyjadę ponownie do Przemyśla :).

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='deer_1987']Chetni sa zawsze! :multi:
No mam nadzieję ;).

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT="Comic Sans MS"]Ooo będziecie na wystawię w niedziele?! W łąbedach [oddział Zabrze] my tam sobie mieszkamy i też będziemy!! łapcie nas jak zobaczycie!! :loveu:[/FONT]

Będę więc łapać ;).