Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']http://img853.imageshack.us/img853/363/dscn8883.jpg
No ciekawe jak sie wybarwi :loveu:
Noo :)

[quote name='A&L']Piękne maluszki :loveu: Bardzo mi się podobają chow - chow'y :)
Dziękuję :).

[quote name='bianka19']jakie cudowne małe szkraby. :loveu: mi też się podobają chow-chowy, a moja koleżanka dostałaby adhd, gdybym pokazała jej te zdjęcia. :lol:
No to może lepiej nie pokazuj ;).

Posted

Na wczorajszej wystawie w Będzinie Louis - Zwycięzca Młodzieży i Najlepszy Junior w Rasie :). Rasę wygrał tata moich szczeniaczków tak więc wszystko zostało w rodzinie.
Zdjęcia później :).

Posted

jamnicze napisał(a):
Wydaje mi się czy dziewczynka w zieleni jest drobniejsza?

Nie wydaje ci się ;). Jest najmniejsza i największy krzykacz z niej ;).
jamnicze napisał(a):
Już wiecie którą sobie zostawicie? :cool3:

Najprawdopodobniej suczka bez wstążeczki zostanie :).

Posted

Maalwi napisał(a):
A sądząc po fotkach maluch wygląda,jakby byl jeszcze ciemniejszy od mamusi w przyszłości,

No też tak myślę. Może nawet dam mu maść czerwoną. Zobaczę jak kolorek będzie wyglądał za jakiś czas.

Maalwi napisał(a):
A to popularna rasa na wystawach?

Są wystawy gdzie można spotkać 1 lub 2 chowy, są takie gdzie nie ma ani jednego a i takie gdzie jest ich więcej. Generalnie nie jest to bardzo liczna rasa na wystawach.

dagaa111 napisał(a):
piękne te czarne chow chowy :) przyznam szczerze, że pierwszy raz widzę czarne, wszędzie głównie rude chodzą

No czarne są mało popularne ;). Ale czarna dziewczynka będzie się fajnie komponować w moich rudo - cynamonowym stadku ;). Brakuje mi jeszcze kremowej suczki ale to już nie tak szybko ;).

Posted

deer_1987 napisał(a):
Sama slodycz :loveu: za ile dni/tygodni oczka otworza? :)

Oczka już są otwarte ;).
Pierwsza otwarła czarna suczka bez wstążeczki, później chłopczyk a dzisiaj druga czarna suczka :).
Na filmikach widać że chłopczyk już patrzy ;).

Posted

Błyskotka napisał(a):
Oczka już są otwarte ;).
Pierwsza otwarła czarna suczka bez wstążeczki, później chłopczyk a dzisiaj druga czarna suczka :).
Na filmikach widać że chłopczyk już patrzy ;).

No widzisz na zdjeciach nie bylo widac, filmikow na razie nie klikalam bo szukam sluchawek - maz spi po nocnej pracy :)

Posted

Aaa jakie boskie kluskojady!
Byłam na wielu wystawkach ale prawde mówiąc nigdy chow chowa nie widziałam, nawet pies faraona był ale cho, nie...
A jake sa kolory jeszcze procz tych rudych i czarnych?

Posted

deer_1987 napisał(a):
No widzisz na zdjeciach nie bylo widac, filmikow na razie nie klikalam bo szukam sluchawek - maz spi po nocnej pracy :)

Zdjęcia były robione w czwartek / piątek rano. A na filmiku maluszki są bardzo grzeczne bo najedzone ;).

Maalwi napisał(a):
Aaa jakie boskie kluskojady!
Byłam na wielu wystawkach ale prawde mówiąc nigdy chow chowa nie widziałam, nawet pies faraona był ale cho, nie...
A jake sa kolory jeszcze procz tych rudych i czarnych?

Kremowe, błękitne, cynamonowe, czerwone :)

Posted

Maalwi napisał(a):
Cynamonowe!??
O matko ale mnie naszło na cynamonowe ciasteczka...

Mój Louis jest cynamonowy. Jak sie urodził to miał kolor takiego sreberka. Obecnie jest jasno cynamonowy. Na zdjęciach nie widać tak tego koloru ( kwestia naświetlenia ). A co do ciasteczek to Louis lubił sobie pochrupać płatki cynamonowe ;).
Maalwi napisał(a):
Ale błękitne czyli niebieskie?? hahah nei oreitnuje sie wogóle

Dokładnie ;). Nie jest to bardzo spotykany kolor no i ciężko jest znaleźć taki ładny odcień.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Mój Louis jest cynamonowy. Jak sie urodził to miał kolor takiego sreberka. Obecnie jest jasno cynamonowy. Na zdjęciach nie widać tak tego koloru ( kwestia naświetlenia ). A co do ciasteczek to Louis lubił sobie pochrupać płatki cynamonowe ;).

Dokładnie ;). Nie jest to bardzo spotykany kolor no i ciężko jest znaleźć taki ładny odcień.

No to już jak dużo się o rasie do wiedziałam :)
a kłopoty są , rpzez skróconą kufę?Aha, widizałam jednego chow chowa w parku, ale jakoś mało puchaty był w porównaniu do Louisa, ale też był baardoz rudy.

Posted

Maalwi napisał(a):
No to już jak dużo się o rasie do wiedziałam :)
a kłopoty są , rpzez skróconą kufę?Aha, widizałam jednego chow chowa w parku, ale jakoś mało puchaty był w porównaniu do Louisa, ale też był baardoz rudy.

Lubią chrapać ;). U mnie najgłośniejsza jest Biuti która pobija w tym Fjonę ;). Louis który ma krótka kufę nie jest głośny. Wasima też nie charczy ani nie chrapie ;).