Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najnowszy news to tak że:
Wanted Soul SHOW MEN LOUIS w Warszawie otrzymał Zw Mł, najl juniora oraz Zwycięstwo Rasy :multi::multi::multi:. Czekają na finały, może coś więcej ugrają ;).
Louisa wystawiała moja znajoma. Bardzo jej za to dziękuję. Louis super się pokazał w obcych rekach na ringu :). Dostał też bardzo ładny opis :).
Mam nadzieję na zdjęcia z wystawy.

A powód dlaczego siedzę w domu a nie jestem na wystawie, w następnym poście ;)

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie pisałam nic wcześniej bo nie wiedziałam jak to wszystko się potoczy ale 14 lipca przyszły na świat 2 czarne suczki i 1 rudy chłopak :multi::multi::multi:
Szczęśliwy tata to Ch Pl; Ch Cz; Champion of Champions 2010' 2011, Mł Ch Pl WULF NAIT Djalo (imp. BLR)

mama to nasza Ch Pl FJONA Szalot

Posted

bianka19 napisał(a):
wielkie gratki! :multi: maluchy cudowne, takie małe czarne kulszony. :loveu:
wpadliśmy pierwszy raz, ale będziemy was odwiedzać!

Dziękuję, witam i zapraszam ponownie :)

Posted

Konkurencje finałowe
Bis Junior - Louis przeszedł jednak do ścisłego finału.

BOG

Jestem bardzo dumna z Louiska :). Miał bardzo długą podróż, był wystawiany przez obcą osobę i spisał się na medal :). Dostał bardzo ładny medal za Zwycięstwo Młodzieży ( nie wiem za co jeszcze dawali medale ) i bardzo ładne pucharki. Otrzymał super opis gdzie główne zalety to przygotowanie, anatomia oraz prezentacja na ringu.
Z występu na finałach bardzo się ciesze że chow chow został doceniony :) Ostatnio sędziowie ich nie dostrzegają. Podobno było strasznie gorąco i Hania dbała o niego jak mogła ale jak widać super się spisali :).
Dziękuję bardzo Hani z hodowli Złote gwiazdy Szkocji za pomoc, opiekę, przygotowanie i prezentację Louisa :).

Posted

Gratulacje za Warszawę i maluszki :)

Chyba pierwszy raz widzę u Ciebie czarnuszki :cool3:
Jestem ciekawa jak się będą zmieniały te robaczki, a zwłaszcza jak się wybarwi piesek :)

Posted

jamnicze napisał(a):
Gratulacje za Warszawę i maluszki :)

Chyba pierwszy raz widzę u Ciebie czarnuszki :cool3:
Jestem ciekawa jak się będą zmieniały te robaczki, a zwłaszcza jak się wybarwi piesek :)

Dziękuję :).
Czarne maluszki są u mnie pierwszy raz :). Przy kryciu składałam "zamówienie" na czarną suczkę i jaka była nasza radość gdy jako pierwsza urodziła się czarna suczka. Niespodzianką była druga czarna suczka :).
Kolor chłopczyka rodzynka również bardzo mnie ciekawi. Gdy się urodził wyglądał na czarnego. Najprawdopodobniej będzie ciemno rudy jak mama :).
Dzisiaj maluszki mają tydzień więc czeka je sesja zdjęciowa :).