Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

No i solenizantów ciąg dalszy ;). Wczoraj w dzień ojca 2 urodziny obchodziły dzieciaczki Sułtana: Ever , Eris i Elza :).
Z tej okazji kilka fotek solenizanta Evera:

Jutro wyjazd na wystawę do Krakowa jako widz a w niedzielę Louis i Wasima będą reprezentowali rasę na festynie rolniczym w Mikołowie :).
Będą więc jakieś fotki ;).

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak oceniasz miot "E"?

Jestem zadowolona :). Szkoda jednak że oboje rodziców są za TM :(.

Asiaczek napisał(a):
Nie zapomnij aparatu;) Do Krakowa i do Mikołowa:)

Baterie są w trakcie ładowania.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja na wystawach widuję je dość często, ale nie wiem, czy to sa polskie psiaki czy z zagranicy. Myslę, że Błyskotka pełniej odpowie na Twoje pytanie:)
pzdr.

Tutaj wlasnie pierwszy raz takie zobaczylam, sa bardziej popularne niz czerwone :razz:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja tak dobrze nie znam umaszczenie w cho-chow. Może to i biale, a może kremowe...? Nie wiem.
Pzdr.

Juz znalazlam na innej stronie ze kremowe :) ale tez dla mnie to nowosc takie :)

Posted

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]100 lat !! w szczęściu i radości kudłacze kochane:loveu:[/FONT]

Dziękujemy :)

jamnicze napisał(a):
Czy on nosek jęzorkiem sobie zakrył? :)
http://img692.imageshack.us/img692/1158/cb5f3fd9e3eb.jpg

Dokładnie ;)

deer_1987 napisał(a):
Jak czesto w Polsce widuje sie czarna chow-chow?

Nie są zbyt popularne. Mnie osobiście podobają się prawdziwie czarne chowy bez rudych takich czerwonych nalotów na włosie.

deer_1987 napisał(a):

Kremowe ;). Białych nie ma choć wielu hodowców przypisuje sobie biały kolor i nie mam na myśli tylko Polski :).

Zdjęć z Krakowa nie mam. Jedynie co chowy ale takie sobie te zdjęcia więc nie będę ich wstawiać. Pogoda na początku okropna bo strasznie lało ale potem się przejaśniło.
Jutro ściągnę z aparatu zdjęcia z pokazu w Mikołowie i zobaczę co się nadaje do pokazania. Mam też nowe fotki Baloo ale to najprędzej jutro.

Posted

No to zaczynam wstawiać fotki :)

Najpierw starszy brat Baloo i Biuti.
ALI w domu Jack :)

Jest bardzo podobny do mamusi :)

A tutaj już Baloo w swoje urodzinki :)

I takie na spacerku: