Błyskotka Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Witam :). Wzajemnie i dziękuję :). Quote
Błyskotka Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Dzień Dobry Wszystkim. Może jutro będą jakieś foteczki :cool3:. Quote
Izabela124. Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Błyskotka'][SIZE=5][COLOR=Red]Dzisiaj Fjonka ma swoje 5 urodziny [/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=Red]!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE] :smilecol::Dog_run::new-bday::BIG::tort::laola:[/QUOTE]Spóźnione 100 lat:multi: [url]http://img35.imageshack.us/img35/148/kopiadsc0048.jpg[/url] super tu wygląda Quote
C&B Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A w tej książce jest coś o pekinach? :diabloti: Quote
Błyskotka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='C&B']A w tej książce jest coś o pekinach? :diabloti:[/QUOTE] Jest :cool3:. * świetna rasa dla osób na emeryturze * nie wymaga dużo ruchu * wymaga szkolenia i mnóstwo czułego zainteresowania * należy je czesać kilkanaście razy w tygodniu * konieczne są zabiegi u profesjonalisty * uwielbiają szczekać * podobny jest do niego spaniel tybetański Quote
Błyskotka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Izabela124.']Spóźnione 100 lat:multi: Dziękujemy :lol:. Dzień Dobry Wszystkim :). Dzisiaj zimno, pada i nie chce się wychodzić z domu. Ostatnio " ukradłam " zdjęcie Alusia :evil_lol:. Z panem w parku :loveu:. Nie wiem kiedy zdjęcie było robione ale chyba nie zbyt dawno ;). Dzisiaj Wasima ma swoje 1 urodziny :Dog_run::smilecol::new-bday::new-bday::new-bday:. Z tej okazji Wasieńko pani z panem życzą ci abyś była zawsze taka radosna i żywiołowa. Żeby te ADHD z wiekiem ci choć trochę przeszło :eviltong:, abyś zawsze kochała wujka i ciocię i oczywiście Nas ;). No i aby zdrówka ci nie zabrakło, o jakiś sukcesach wystawowych mniejszych lub większych ani nie wspominam bo to oczywiste :lol:. No i kilka zdjęć solenizantki: Wujek Sułtan śpiewa STO LAT!!! Quote
M&S Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: STO LAT STO LAT STO LAT WASIMA :BIG: :BIG: :BIG::BIG: :BIG: :bday::bday::bday::bday::bday::bday::bday: od wilczych ;) A. Quote
Izabela124. Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Wszystkiego najlepszego :multi: A co w tej książce pisze o owczarku szetlandzikm i pinczerze miniaturowym?:cool3: Quote
C&B Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Błyskotka']Jest :cool3:. * świetna rasa dla osób na emeryturze * nie wymaga dużo ruchu * wymaga szkolenia i mnóstwo czułego zainteresowania * należy je czesać kilkanaście razy w tygodniu * konieczne są zabiegi u profesjonalisty * uwielbiają szczekać * podobny jest do niego spaniel tybetański[/QUOTE] Gdyby patrzeć tak na moję sukę, która jest w typit to tylko to o spanielu pasuje :evil_lol: Gdy wyjeżdżamy na wakacje to pies jest u babci - która po 3 dniach ma już jej serdecznie dosyć, bo młoda uwielbia długie spacery z bieganiem :diabloti: Więc jest dość ruchliwa... No z tym szkoleniem i zainteresowaniem to mała przesada...:eviltong: Szkolić trzeba każdego psa - i pekińczyka i ON-ka :diabloti: Ale każdego w innym stopniu :diabloti: Zainterseowanie - jeśli nie poświęcasz psu czasu to pies sam sobie zajęcie znajdzie, nie zawsze na twoją korzyść :evil_lol: Ja moją czeszę 2 x w tygodniu - nie ma kudłów, dredów... Mój pies szczeka tylko wtedy kiedy w pobliżu jest mój wujek :cool1: Quote
Błyskotka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Dziękujemy za życzenia :). [quote name='Izabela124.'] A co w tej książce pisze o owczarku szetlandzikm i pinczerze miniaturowym?:cool3:[/QUOTE] Owczarek szetlandzki: * świetna rasa dla osób aktywnych rodzin z małymi ( jednak nie bardzo małymi ) dziećmi * potrzebuje mnóstwo uwagi i ruchu * bywa nadpobudliwy i nerwowy * pies jednego właściciela * lubią gonić za samochodami * szczekliwe Pinczer: * nie nadaje się dla rodzin z małymi dziećmi * musi być zawsze na smyczy bo ma tendencję do ucieczek * lubią kraść i zjadać małe przedmioty Quote
Izabela124. Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Błyskotka']Dziękujemy za życzenia :). Owczarek szetlandzki: * świetna rasa dla osób aktywnych rodzin z małymi ( jednak nie bardzo małymi ) dziećmi * potrzebuje mnóstwo uwagi i ruchu * bywa nadpobudliwy i nerwowy * pies jednego właściciela * lubią gonić za samochodami * szczekliwe Pinczer: * nie nadaje się dla rodzin z małymi dziećmi * musi być zawsze na smyczy bo ma tendencję do ucieczek * lubią kraść i zjadać małe przedmioty[/QUOTE]Śmiszna jest ta książka:lol: Przesyłam mizianko dla piesów:loveu: Quote
taxelina Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://img62.imageshack.us/img62/132/dscn6514.jpg Ale zmeczona solenizantka!!! Quote
bety Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 STO LAT dla maluszki Wasimy :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pzdr Quote
Błyskotka Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='deer_1987']http://img62.imageshack.us/img62/132/dscn6514.jpg Ale zmeczona solenizantka!!! To jest Sułtan :lol::diabloti:. Ale ci wybaczam pomyłkę bo oni podobni są do siebie np. pod względem koloru, czasem sama nie wiem kto za mną stoi bo Wasima to lubi sobie pojeść i do chudych nie należy :razz:. Quote
Błyskotka Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='bety']STO LAT dla maluszki Wasimy :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pzdr Dziękujemy :). Quote
Izuuus Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Spóźnoine, ale szczere życzenia -najlepszego! ;) Quote
taxelina Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 przepraszam :oops::oops: ze zdjecia ciezko zgadnac to nie to co miec je na codzien :D Quote
Incunabula Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Spóźnione :oops: wszystkiego najlepszego dla Wasi :cunao: ! No i pozdrowienia dla całej reszty :) ! Quote
Recommended Posts