Błyskotka Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='deer_1987']http://img86.imageshack.us/img86/6903/dscn6244.jpg wow ile flag_!! Bardzo fajnie to wyglądało :). [quote name='Asiaczek']Teren wystawowy wygląda bardzo zachęcająco... Pzdr. Był całkiem fajny. Ringi były duże. Było mało stoisk z akcesoriami ale za to głodni nie narzekali. Można było płacić w euro. No i 7 min. samochodem do pensjonatu :cool3:. Jedynie płacenie w sekretariacie wydało mi się bez sensu :roll:. Na zgłoszeniu było wyraźnie napisane że można płacić w euro. A tu się okazuje że najpierw trzeba podejść do pani która wymienia euro na leje a dopiero potem zapłacić za wystawy w lejach :roll:. [quote name='jamnicze']I chociaż fajnie byłoby mieć parę hodowlana, to właśnie dlatego raczej się nie zdecyduję trzymać w mieszkaniu psów i suczek :shake:. Wystarczy mi jak 3 tygodnie prowadzam Saidi tylko na smyczy i jeszcze odganiam jaj adoratorów, a bidula nawet nie może spokojnie koooo... zrobić :mad: Można wytrzymać. W sumie trzeba :evil_lol:. Czasem jednak brakuje mi pomieszczeń aby psy rozdzielić, zwłaszcza gdy np. pada. No i żal mi Sułtana jak tak piszczy a mu zabraniają :diabloti:. Ale jest już spokojniej. Dla zainteresowanych trochę chowów ze Światówki http://picasaweb.google.pl/AnnaSleziak/ ... aChowChow# Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Wpadłam powiedzieć DZIEŃ DOBRY i życzyć miłego dnia :lol: Quote
Błyskotka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Wpadłam powiedzieć DZIEŃ DOBRY i życzyć miłego dnia :lol: Dziękuję i wzajemnie :). Quote
bety Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Błyskotka napisał(a):Jedynie płacenie w sekretariacie wydało mi się bez sensu :roll:. Na zgłoszeniu było wyraźnie napisane że można płacić w euro. A tu się okazuje że najpierw trzeba podejść do pani która wymienia euro na leje a dopiero potem zapłacić za wystawy w lejach :roll:. Faktycznie głupio to wymyślili. :cool1: Pzdr Quote
Błyskotka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 deer_1987 napisał(a):chodz na plaze do nas!! Jak nie jest bardzo zimno i nie pada deszcz z śniegiem to bardzo chętnie :lol:. Chyba już wszystkie psiury będą mogły spać w sypialni :multi:. Quote
taxelina Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Błyskotka napisał(a):Jak nie jest bardzo zimno i nie pada deszcz z śniegiem to bardzo chętnie :lol:. Chyba już wszystkie psiury będą mogły spać w sypialni :multi:. gdzie masz deszcz? snieg? u nas na plazy sloneczko bylo :D Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 :lol: Doberek, Ania nie daj się nabrać nie ma plaży :evil_lol: SZTORM jest :roll: Fale walą w brzeg :angryy: Quote
jamnicze Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Błyskotka napisał(a): Chyba już wszystkie psiury będą mogły spać w sypialni :multi:. Nam się też cieczkomania właśnie skończyła :multi: Quote
Błyskotka Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Nam się też cieczkomania właśnie skończyła :multi: Super :multi:. Miłego dnia dla wszystkich :). Quote
Asiaczek Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Witaj, u nas juz po sniegach, wiatrach. Tylko zimno zostało... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 http://img381.imageshack.us/img381/2528/dscn6267.jpg:loveu::loveu::loveu: Quote
Błyskotka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Po mimo brzydkiej pogody Wasima wpadła na chwilę na wystawę do Zabrza :cool3:. Baterie padły i nie mam fotek ale znalazłam fotkę Wasimy na dogo :multi:. Quote
M&S Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Hello :) ale fajnie było w Rumunii, słoneczko :p A. Quote
Błyskotka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Właśnie dostałam książkę: " Grzeczne, psotne i kudłate jak wybrać psa idealnego dla siebie i swojej rodziny". Większych bzdur o chowach dawno nie czytałam. Wszystkie są agresywne, ludzi dosłownie rozszarpują :diabloti:. Wymagają szkoleń bo bez tego nie da się z nimi żyć :diabloti:. Nie nadają się dla rodzin tylko dla pustelników :diabloti:. Brak słów :shake::shake::shake:. Quote
Błyskotka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Asiaczek napisał(a):A co napisali o baskach? pzdr. Tak myślałam że zapytasz :cool3:. Napisali min. że: * Potrafią być złośliwe wobec dzieci * Nie są wielkimi fanami kotów Przecież twoje baski mieszkają z kotami :diabloti:. * Potrzebują dużo ruchu * Są agresywne w stosunku do innych psów * Atakują koty i inne małe zwierzęta :crazyeye: * Nie szczekają a wyją Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Błyskotka napisał(a):Tak myślałam że zapytasz :cool3:. Napisali min. że: * Potrafią być złośliwe wobec dzieci * Nie są wielkimi fanami kotów Przecież twoje baski mieszkają z kotami :diabloti:. * Potrzebują dużo ruchu * Są agresywne w stosunku do innych psów * Atakują koty i inne małe zwierzęta :crazyeye: * Nie szczekają a wyją Matko,nic tylko się powiesić a psy zastrzelić... Pzdr. Quote
Błyskotka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Matko,nic tylko się powiesić a psy zastrzelić... Pzdr. Ja to bym powiesiła tego co takie mądrości wypisuje :shake:. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ... a potem trzeba prostować takie głupoty w rozmowach przedwstępnych... Pzdr. Quote
Błyskotka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Asiaczek napisał(a):... a potem trzeba prostować takie głupoty w rozmowach przedwstępnych... Pzdr. Oj tak ...... Ludzie bardzo często wierzą w to co czytają i sami wyciągają wnioski. A tak naprawdę tylko hodowcy i osoby które przebywają z psami wiedzą jaka jest dana rasa. Takie głupie opisy są bardzo krzywdzące :(. Quote
bety Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 A Akitki (jakiekolwiek) znalazły się w tym jakże "wybitnym dziele literackim" ?:diabloti::evil_lol: Pzdr Quote
taxelina Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 http://img35.imageshack.us/img35/148/kopiadsc0048.jpg ale dostojna ;) Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Hello deszczowe :) ale masz zajefajną lekturę.....:evil_lol: A. Quote
Błyskotka Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Dzisiaj Fjonka ma swoje 5 urodziny !!!!!!!!!! :smilecol::Dog_run::new-bday::BIG::tort::laola: Quote
Recommended Posts