Błyskotka Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Dzień Dobry :) U mnie była straszna burza :shake:. Na szczęście Wasima się nie boi. Sułtan też sie nie boi ale Fjona nie lubi w nocy błysków :shake:. A za chwile jadę do miasta bo trzeba psiakom jakieś mięsko kupić ;). Quote
J.G Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 U nas też była burza,już mam serdecznie dość tej pogody. Quote
taxelina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dobranoc! jutro znow do pracy. jakies wystawy sie szykuja dla Was? Quote
Błyskotka Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Dzień Dobry :). deer_1987 napisał(a): jakies wystawy sie szykuja dla Was? W ten weekend wolne :lol:. Jedziemy za tydzień, na początku sierpnia i na koniec sierpnia ( chyba ):siara:. Jak za tydzień ostro dostaniemy po tyłku to na koniec sierpnia nie jedziemy :no-no-no:. Ta sama sędzina nas ocenia :mad:. Quote
M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry :). W ten weekend wolne :lol:. Jedziemy za tydzień, na początku sierpnia i na koniec sierpnia ( chyba ):siara:. Jak za tydzień ostro dostaniemy po tyłku to na koniec sierpnia nie jedziemy :no-no-no:. Ta sama sędzina nas ocenia :mad:. ...a macie konkurencję w klasie ? A. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 J.G napisał(a):U nas też była burza,już mam serdecznie dość tej pogody. ... nie Ty jeden... Pzdr. Quote
Błyskotka Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Maks i Spark napisał(a):...a macie konkurencję w klasie ? A. Mamy :evil_lol:. Najwyżej zejdziemy z res CACem po championie który daje CAC :razz:. Ale zawsze może być gorzej :evil_lol:. A tak chciałam jechać do Rehanka :placz::placz::placz:. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Błyskotka napisał(a):Mamy :evil_lol:. Najwyżej zejdziemy z res CACem po championie który daje CAC :razz:. Ale zawsze może być gorzej :evil_lol:. A tak chciałam jechać do Rehanka :placz::placz::placz:. To kto jest taką nieulubiona sędziną? Pzdr. Quote
Błyskotka Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Asiaczek napisał(a):To kto jest taką nieulubiona sędziną? Pzdr. Jeszcze nie wiem czy jej nie lubię. Bardzo lubię gdy zgłaszam do sędziego a na planie sędziowania niespodzianka - ktoś inny :lol:. Jeszcze lepiej gdy ten sam sędzia ma oceniać na następnej wystawie. Dobrze że w Czechach takie wnioski się liczą. A sędzina to starsza pani Ludmila Pavlikova . Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ... nie znam p. Pavlikovej. Ale za to p. Rehanka znam:) Pzdr. Quote
M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Błyskotka napisał(a):Mamy :evil_lol:. Najwyżej zejdziemy z res CACem po championie który daje CAC :razz:. Ale zawsze może być gorzej :evil_lol:. A tak chciałam jechać do Rehanka :placz::placz::placz:. to i jest coś ;) a do Rehanka Mania miała jechać do Wrocka, ale egzamin wypadł i nic z tego nie wyszło.... My chcemy do Maruskowej pod koniec sierpnia.... A. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Czy dobrze pamiętam, że M.Maruskova sędziowała kiedys na łódzkiej Klubówce...? Pzdr. Quote
M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Asiaczek napisał(a):Czy dobrze pamiętam, że M.Maruskova sędziowała kiedys na łódzkiej Klubówce...? Pzdr. Taaak, w Łodzi 12 lat temu...Maksa, a potem w Łodzi (3 lata temu) była na ringu obok :cool1: Mogliby ją zaprosić....jest szefową Klubu szpica w Czechach A. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 E, chyba w 2003 lub 2004 sędziowała... Pamiętam, bo Farik dostał wtedy swojego pierwszego Zwyc. Klubu... Pzdr. Quote
M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Asiaczek napisał(a):E, chyba w 2003 lub 2004 sędziowała... Pamiętam, bo Farik dostał wtedy swojego pierwszego Zwyc. Klubu... Pzdr. Może sędziowała, ale nie wilcze :shake: A. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 nie nie nie... ja pisałam ogólnie, że sędziowała na wystawie. Bo chyba w 2003 lub 2004 sędziowała baski. A co jeszcze - to ja nie wiem. Wtedy nie miałam jeszcze tylu przyjaciół w innych rasach.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts