Mania&Dolly&MuSan Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 My również gratulujemy. Fotki, foteczki prosimy ;););) Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Cześć Błyskotko, mam nadzieję, że Was nie zalało... dobrego dnia :) A. Quote
Błyskotka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Dzień Dobry :). Nas na szczęście nie zalało ale sytuacja nie jest ciekawa z tą pogodą :shake:. Ekipa na Brno mi się rozsypała ale na szczęście znalazła się nowa :multi:. Jutro kąpiel Sułtaniska psiska ;). Włosa coraz mniej :shake:. Obecnie mam kontuzję ręki ( tak to jest jak się ma waleczne suki w domu :mad:) i nie wiem jak sobie poradzę z kąpielą i na ringu :-(. Mam nadzieję że mi choć trochę przejdzie. Na szczęście Sułtan słucha się mnie na ringu bo na spacerze to jest inaczej :evil_lol:. Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry :). Nas na szczęście nie zalało ale sytuacja nie jest ciekawa z tą pogodą :shake:. Ekipa na Brno mi się rozsypała ale na szczęście znalazła się nowa :multi:. Jutro kąpiel Sułtaniska psiska ;). Włosa coraz mniej :shake:. Obecnie mam kontuzję ręki ( tak to jest jak się ma waleczne suki w domu :mad:) i nie wiem jak sobie poradzę z kąpielą i na ringu :-(. Mam nadzieję że mi choć trochę przejdzie. Na szczęście Sułtan słucha się mnie na ringu bo na spacerze to jest inaczej :evil_lol:. Dobrze, że woda Wam nie dokucza.... No to masz rozrywkowe panienki....ale szkoda ręki ;) Dobrze, że Sułtan stateczny jest :) A. Quote
M&S Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Cześć, miłego dnia.....ciekawe jaka droga będzie do Brna....:cool1: A. Quote
Asiaczek Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Może trzeba wyjechać tak z godzinę, dwie wcześniej...? Pzdr. Quote
Pencia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ania,a Ty co rękę we wściekłe dziewczyny wkładasz,lepiej facetów rozdzielac niż zacięte dziewuchy :eviltong: Życzę Wam zdobycia najwyższych lokat w Brnie,droga może byc nie ciekawa,bo u nas tzn Kraków mokry,a Wisła wzburzona,bura z płynącymi szybko okropnymi śmieciami :shake: Trzymam za Was kciuki.Sułtan spisz się dzielnie :lol: Quote
Błyskotka Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 J.G napisał(a):Lecz kontuzję reki i do zobaczenia w niedzielę. Z ręką już trochę lepiej. Po ocenie chowków postaram się was odnaleźć :lol:. Albo przyjdź na naszą halę nam pokibicować bo wchodzimy jako pierwsi. Maks i Spark napisał(a):Cześć, miłego dnia.....ciekawe jaka droga będzie do Brna....:cool1: A. Wzajemnie :lol:. Droga będzie pewnie ciekawa. Patrząc na mapę to pewnie będę jechała koło tych terenów zalanych ale główna droga powinna być bezpieczna. Asiaczek napisał(a):Może trzeba wyjechać tak z godzinę, dwie wcześniej...? Pzdr. Do Brna mam 3 godzinki drogi. Zbiórka ekipy i planowany wyjazd ok. 4:30.rano. Pencia napisał(a):Ania,a Ty co rękę we wściekłe dziewczyny wkładasz,lepiej facetów rozdzielac niż zacięte dziewuchy :eviltong: Życzę Wam zdobycia najwyższych lokat w Brnie,droga może byc nie ciekawa,bo u nas tzn Kraków mokry,a Wisła wzburzona,bura z płynącymi szybko okropnymi śmieciami :shake: Trzymam za Was kciuki.Sułtan spisz się dzielnie :lol: Dziewuchy od dziś są razem :diabloti:. Kciuki się przydadzą :lol:. Sułtan jeszcze niczego nie podejrzewa. Dopiero wszystko będzie wiedział jak trafi do wanny :evil_lol:. Quote
J.G Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Błyskotka']Z ręką już trochę lepiej. Po ocenie chowków postaram się was odnaleźć :lol:. Albo przyjdź na naszą halę nam pokibicować bo wchodzimy jako pierwsi. A na której jesteście hali. Quote
Błyskotka Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 J.G napisał(a): A na której jesteście hali. Hala D ring 22. Quote
J.G Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Błyskotka napisał(a):Hala D ring 22. Dzięki,do zobaczenia.:multi: Quote
M&S Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Może trzeba wyjechać tak z godzinę, dwie wcześniej...? Pzdr. pewnie tak trzeba będzie zrobić.... Pencia napisał(a):Ania,a Ty co rękę we wściekłe dziewczyny wkładasz,lepiej facetów rozdzielac niż zacięte dziewuchy :eviltong: .....wcale nie lepiej :diabloti:, wiem coś o tym Błyskotka napisał(a): Do Brna mam 3 godzinki drogi. Zbiórka ekipy i planowany wyjazd ok. 4:30.rano. Az mi zazdrość....:cool1: A. Quote
Błyskotka Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć, dobrych przygotowań ;) A. Witam :). Wzajemnie ;). Quote
M&S Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Trzymamy kciuki :thumbs::calus:[/quote] ja też za chowka i swoich ;) A. Quote
taxelina Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Błyskotka']Mamy CAC i rozpoczęty Championat Czech :). Fajny gest ze strony sponsorów. Każdy pies otrzymał dość pokaźny pakunek z ciasteczkami i chrupkami :). Pogoda okropna :shake:. Lało, lało i jeszcze raz lało :shake:.[/quote] No to rzeczywiscie mily gest ;) Quote
Błyskotka Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Mamy CAC i rozpoczęty Championat Czech :). Fajny gest ze strony sponsorów. Każdy pies otrzymał dość pokaźny pakunek z ciasteczkami i chrupkami :). Pogoda okropna :shake:. Lało, lało i jeszcze raz lało :shake:. Quote
taxelina Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/12534648-post847.html[/url] Quote
M&S Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Błyskotka']Mamy CAC i rozpoczęty Championat Czech :). Fajny gest ze strony sponsorów. Każdy pies otrzymał dość pokaźny pakunek z ciasteczkami i chrupkami :). Pogoda okropna :shake:. Lało, lało i jeszcze raz lało :shake:.[/quote] No to poszaleliście GRATULACJE :multi::multi::multi: ...miło z ich strony :p A. Quote
Błyskotka Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Maks i Spark']No to poszaleliście GRATULACJE :multi::multi::multi:[/quote] No za wielkim szaleniem tego nazwać nie można :eviltong:. [quote name='Maks i Spark']...miło z ich strony :p A.[/quote] Patrząc na to co dają u nas to owszem miło :lol:. Quote
M&S Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Błyskotka']No za wielkim szaleniem tego nazwać nie można :eviltong:. [/quote] ....uwierz mi, że to duży sukces :cool3: A. Quote
Recommended Posts