Błyskotka Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Dzień Dobry :). Mam kilka nowych fotek :cool3:. Jak znajdę chwilkę czasu to wstawię ;). Quote
M&S Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry :). Mam kilka nowych fotek :cool3:. Jak znajdę chwilkę czasu to wstawię ;). O, to fajnie, u nas też jest trochę fotek :p A. Quote
Błyskotka Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Maks i Spark napisał(a):O, to fajnie, u nas też jest trochę fotek :p A. Widziałam :loveu::loveu::loveu:. Quote
Błyskotka Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 No to zaczynam wstawiać ;). Grupowe jedzenie trawy :lol: Quote
Błyskotka Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 cd. pt: "Zielono mi" :lol: Fjonka i jej miny :lol: Quote
Błyskotka Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Ostatnie ujęcie :lol: Uwaga !!!! Atakuje!!!!!! Ratunku !!!!!!!!!!!! Zadowolona sadystka :evil_lol: Koniec ! Miłego oglądania :). Quote
M&S Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 pasiemy się ;) Imageshack - dscn5410.jpg ...e tam.... Imageshack - dscn5419.jpg za gardło :-o;) Imageshack - dscn5425.jpg ...niech się szczyl ucieszy ;):evil_lol: Imageshack - dscn5426.jpg wygrałam...:cool3: Imageshack - dscn5427.jpg fajne rudzielce :) A. Quote
bety Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 A co to za nowa odmiana krówek a może kózek? ;):evil_lol: http://img188.imageshack.us/img188/8760/dscn5406g.jpg Pzdr Quote
Błyskotka Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='bety']A co to za nowa odmiana krówek a może kózek? ;):evil_lol: http://img188.imageshack.us/img188/8760/dscn5406g.jpg Pzdr I jeszcze byczków :evil_lol:. Trzeba zarejestrować :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Dwa Miśki się przewróciły.:loveu: http://img198.imageshack.us/img198/3101/dscn5425.jpg Pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Witam w ten deszczowy poniedziałek :). Pogoda okropna i chyba jeszcze długo taka będzie :-(. Korony czeskie kupione bo trzeba wystawę opłacić ;). Pogoda na weekend nie zapowiada się pomyślnie :shake:. Dobrze że chociaż w Brnie wystawa jest w hali. Wystawcom w Krakowie nie zazdroszczę :shake:. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 U Was pada? A u nas pogoda plażowa :lol::lol::lol:. Pozdrawiamy :lol: Quote
M&S Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Błyskotka napisał(a):Witam w ten deszczowy poniedziałek :). Pogoda okropna i chyba jeszcze długo taka będzie :-(. Korony czeskie kupione bo trzeba wystawę opłacić ;). Pogoda na weekend nie zapowiada się pomyślnie :shake:. Dobrze że chociaż w Brnie wystawa jest w hali. Wystawcom w Krakowie nie zazdroszczę :shake:. U nas też wczoraj lało i było zimno, dzis parno a teraz burza i ....leje, ja jeszcz nie kupiłam koron, ale lada dzień to zrobię ;) A. Quote
Błyskotka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Miałam dzisiaj od rana awarię linii telefonicznej i w związku z tym brak netu :mad::mad::mad:. Dzisiaj dostałam super wiadomość :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:. No ale po kolei :eviltong::eviltong::eviltong:. 2 miesiące temu dla dociekliwych dokładnie 19 kwietnia przyjechała do nas no a właściwie do Sułtana pewna panna :cool3:. Panna to Carmen Mnichowa Dolina, córka Eśka forumowej Iwy ;). Tutaj Carmen spacerująca po ogrodzie No i dzisiaj po długich oczekiwaniach przyszły na świat 2 dziewczyny i 1 chłopak :multi::multi::multi:. Bardzo się cieszymy tym bardziej że Sułtan został tatą w dniu ojca :lol::lol::lol::lol:. Tak więc z mojej strony zdrówko mamusi i dzieciaczków ( tatusia też ;)) :drinking::drinking::drinking::drinking::chlup::chlup::chlup::chlup:. Quote
bety Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Gratki dla mamusi, tatusia i dziadków maluszków.:multi::lol: Pzdr Quote
C&B Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [CENTER]No to chlup : :drinking::drinking::drinking::drink1::drink1::drink1::chlup::chlup::chlup: [/CENTER] Quote
M&S Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ale ma minę ;) Imageshack - dscn4814 GRATULACJE dla Tatusia :multi::multi::multi: Dobrego dnia :) A. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Błyskotka napisał(a):Miałam dzisiaj od rana awarię linii telefonicznej i w związku z tym brak netu :mad::mad::mad:. Dzisiaj dostałam super wiadomość :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:. No ale po kolei :eviltong::eviltong::eviltong:. 2 miesiące temu dla dociekliwych dokładnie 19 kwietnia przyjechała do nas no a właściwie do Sułtana pewna panna :cool3:. Panna to Carmen Mnichowa Dolina, córka Eśka forumowej Iwy ;). No i dzisiaj po długich oczekiwaniach przyszły na świat 2 dziewczyny i 1 chłopak :multi::multi::multi:. Bardzo się cieszymy tym bardziej że Sułtan został tatą w dniu ojca :lol::lol::lol::lol:. Tak więc z mojej strony zdrówko mamusi i dzieciaczków ( tatusia też ;)) :drinking::drinking::drinking::drinking::chlup::chlup::chlup::chlup:. No to dobrze napisałam - miłej zabawy przy oblewaniu narodzin!:multi:;) Pzdr. Quote
Recommended Posts